Gimnasta Cătălina Ponor spune de ce nu se vaccinează: Poate să fie o problemă acest vaccin. Mi se pare că s-a obținut prea repede și nu știm care sunt reacțiile adverse

Cătălina Ponor este una dintre marile gimnaste ale României. În cariera sa a reuşit să câştige nu mai puţin de 3 medalii de aur, una de argint şi una de bronz, atât la probe individuale, cât şi cu echipa.

Fosta mare gimnastă Cătălina Ponor susține că ea nu se va vaccina împotriva covid-19. Ponor atrage atenția asupra faptului că vaccinul ar putea conține substanțe care le-ar genera probleme sportivilor, aceștia riscând să fie depistați pozitiv la diverse substanțe interzise la testele antidopping.

Nu știm reacțiile adverse ale acestui vaccin. Se dau doar presupuneri

Nu! Eu nu mă vaccinez. Nu am încredere și o spun cu toată sinceritatea! Mi se pare, în primul rând, că s-a obținut prea repede și, în al doilea rând, nu știm care sunt reacțiile adverse ale acestui vaccin. Se dau doar presupuneri și e bine să ne informăm despre acest vaccin. Mai aștept. Am răbdare. Mi se pare firesc ca fiecare om să ia decizia pentru el de a se vaccina sau nu și nu mă refer doar la sportivi.

O să se ajungă la presiuni. Poate să fie o problemă acest vaccin”

O să se ajungă la presiuni de genul «vrei să mergi la Jocurile Olimpice, te vaccinezi, ești obligat». Nu… lasă sportivul, sau doctorul sportivului, să decidă el, pentru că, Doamne ferește, există o substanță prin care poți fi testat pozitiv. Ce faci? Pui munca sportivului în pericol, iar asta nu poate fi normal. Noi am avut probleme mari de la un Nurofen… Poate să fie o problemă acest vaccin. Am auzi că unii au murit de la acest vaccin. Nu poți ști ce se petrece… am auzit de mulți oameni care au avut reacții adverse”, a explicat Cătălina Ponor.

Cătălina Ponor, precaută încă de la izbucnirea pandemiei

Bineînțeles că atunci când a început nebunia asta cu pandemia eram și eu destul de speriată. Cumva ni se inducea… și ni se induce în continuare această frică de virus, mai ales la televizor. Eram mult mai izolată decât acum și chiar îmi era frică să ies. Mi-a fost frică să îmi scot și cățelușa la plimbare! Acum, că am casă la curte, e altceva. E mult mai relaxant. Apoi, am început să îmi dau seama că e doar o gripă puțin mai virală și mai agresivă.

Citiți și:
De ce nu mă vaccinez
Valentin Stan: „Esența acceptării unui astfel de vaccin care nu este aprobat prin procedura standard indică foarte clar că nu poate nimeni să îți impună să te imunizezi”
În România, de frica unei viroze s-a instaurat o dictatură a absurdului, care ne-a furat toate drepturile și libertățile și ne-a afectat grav economia

 
yogaesoteric
4 iunie 2021

 

1 Comentariu
  1. Adina Stefan spune

    Mă bucur să văd expuse cât mai multe păreri contra vaccinului anti Covid-19, emise de către persoane din domenii cât mai diversificate. Există o puternică semnificație în aceste opinii luate împreună si5ele merită ascultate. Și da, dorim drept de decizie, nu să ni se impună!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More