Statistici îngrijorătoare: în timp ce populația Europei a crescut cu doar 2% în ultimele două decenii, în Africa creșterea este de 56%!

 

Mai sus puteți vedea o hartă cu indicatorii de creștere a populației, pe continente, care arată o situație îngrijorătoare nu doar în procente, ci și referitor la numărul real de milioane cu care a crescut populația planetei în fiecare loc. Astfel, constatăm în primul rând dramatismul situației din Europa, în comparație cu toate celelalte continente: o creștere de doar 2,1%, adică o creștere cu doar 15 milioane de locuitori în două decenii. Doar că, dacă ținem cont de migrația africană și arabă pe continentul nostru, ca și de natalitatea populației europene cu origini arabe și africane, atunci înțelegem că, de fapt, populația autohtonă a scăzut cu câteva procente, creșterea având legătură cu migranții.
Prin comparație, populația Africii a crescut cu 56,6%, adică cu peste 400 de milioane. Deci cu mai mult de jumătate din populația Europei!

Deși procentul creșterii din Asia se situează aparent la doar 21,7%, ținând cont că vorbim de continentul cel mai populat, cu două țări – India și China – care au depășit de mult miliardul, realitatea în milioane este uriașă. Practic, în ultimii 18 ani, populația Asiei a crescut cu nu mai puțin de 810 milioane de oameni, adică cu numărul populației întregii Europe plus încă ceva.

În aceste condiții – în contextul înmulțirii populației africane, mai ales, a sărăciei și a schimbărilor climatice – putem anticipa destul de ușor o presiune populațională tot mai mare la granițele Europei. O Europă care are o conducere de tip neomarxist, cu o agendă clară: metisarea populației europene, în numele Planului Kalergi și al intereselor globaliste. Ce se va petrece până la urmă cu europenii de pe bătrânul continent? Vor mai rezista ei oare?


Citiți și:

Viclenia planului Kalergi: genocidul popoarelor europene

Declinul demografic din România s-a accentuat în 2017. Imigrația este prezentată drept unica soluție de sociologul Alfred Bulai

Antinatalismul, ultimul răcnet în materie de ideologie neo-marxistă. «Omenirea trebuie să dispară ca să salvăm planeta!»

 

yogaesoteric
7 martie 2019

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More