Statul maghiar a achiziționat E.ON Áramszolgáltató Kft devenind singurul furnizor universal care livrează energie electrică şi gaze consumatorilor din Ungaria

Grupul MVM este singurul furnizor universal care livrează energie electrică şi gaze consumatorilor din Ungaria, în special consumatorilor casnici, se arată în comunicatul MVM şi E.ON, remis agenţiei ungare de presă MTI.

În document se arată că MVM a încheiat la sfârşitul lunii februarie un acord privind achiziţia furnizorului de energie electrică E.ON Áramszolgáltató Kft., care va continua să funcţioneze cu numele şi brandul obişnuit şi după încheierea tranzacţiei, facturile trimise clienţilor companiei rămânând nemodificate.

Clienţii nu au nimic de făcut, ei îşi pot rezolva problemele legate de furnizarea energiei electrice în modul obişnuit. Furnizorul lor universal de energie va rămâne E.ON Áramszolgáltató Kft., care de acum înainte face parte din grupul MVM.

Ca rezultat al unei munci de un deceniu, Grupul MVM, aflat în proprietatea statului ungar, a devenit o mare companie modernă, cu o prezenţă semnificativă în regiune. Grupul este prezent în toate segmentele lanţului valoric energetic, concentrându-se asupra furnizării energiei electrice şi a gazelor naturale clienţilor din Ungaria.

Grupul E.ON Hungária este de două decenii un jucător cheie pe piaţa energetică din Ungaria. În viitor, grupul se va concentra în Ungaria pe dezvoltarea şi exploatarea reţelelor de energie electrică şi de gaze naturale, precum şi pe comerţul cu energia, oferind, de asemenea, clienţilor săi din toată ţara soluţii energetice prin care aceştia vor putea deveni consumatori mai eficienţi şi mai conştienţi de mediu. Vânzarea societăţii E.ON Áramszolgáltató Kft. se încadrează în strategia de creştere a grupului internaţional E.ON şi a grupului E.ON Hungária.

Grupul MVM are o participaţie de 25% în Grupul E.ON Hungária. Acordul încheiat acum susţine strategia pe termen lung a celor două grupuri de companii şi contribuie la optimizarea portofoliilor acestora, se arată în comunicatul comun remis de MVM şi E.ON.

Citiți și:
Ungaria: Instituţiile UE urmăresc, prin extinderea ascunsă de competenţe şi fără modificarea tratatelor, să retragă de la statele membre competenţe care nu au fost transferate niciodată la Bruxelles
Manifest publicat de guvernul lui Viktor Orban în mai multe ziare de dreapta europene: „Noi spunem NU imperiului european

 

yogaesoteric
12 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More