Statul Profund Globalist are nevoie de un război între Pakistan și India

Statul profund (sau mai degrabă „subteran”) al Comisiei Trilaterale și al grupului Bildreberg acționează în special prin Banca Rezervei Federale, Pentagon, NASA, Banca Mondială, ONU, Bruxelles și Tribunalul de la Haga. Iar acum are nevoie urgentă de un nou război. Lovitura de stat plănuită pentru începutul acestui an în Venezuela nu a funcţionat, ceea ce le-a produs o mare insatisfacție eminențelor cenușii ce urmăresc instituirea oficială a unui Guvern Mondial. Pe de altă parte, ei caută să confrunte India cu Pakistanul pentru a le împinge într-un război care ar ruina planurile de extindere a influenței Băncii de Dezvoltare a alianței BRICS.

 

12 avioane Mirages 2000 ale forţelor aeriene indiene au bombardat în februarie o serie de tabere teroriste situate de-a lungul frontierei Pakistanului cu India. O sursă indiană afirmă că 300 de teroriști pakistanezi ar fi murit în urma atacului, în timp ce oficialii din Islamabad, capitala Pakistanului, susțin că, dimpotrivă, nu ar fi existat victime.

Este foarte probabil ca Israel să fie în spatele atacului indian

Se pare că a fost vorba despre o provocare pusă la cale de Israel pentru ca India să declare război Pakistanului. În februarie 2019, Pakistan a recunoscut că India ar fi declanșat un atac asupra teritoriului său, dar nu a recurs la o ripostă. În contextul acestor tensiuni este necesar să avem în vedere că Pakistan deține armata cea mai mare din Orientul Mijlociu, mai mare decât cea saudită sau turcă. În cazul izbucnirii unui conflict, este clar că afectarea Indiei ar crea un mare impact nefast în ceea ce privește Banca de Dezvoltare formată de țările membre ale BRICS și anume China, Rusia, Brazilia, India și Republica Sud-Africană.

Încă din anul 2015, Israelul instigă escaladarea belicoasă dintre Pakistan și India folosind în acest scop grupuri teroriste instalate pe linia de frontieră a Pakistanului cu misiunea de a pătrunde în India. Totodată, Israel vinde și plasează Indiei multiple tipuri de arme sofisticate, cum ar fi sistemul laser inteligent de străpungere a frontierei cu Pakistanul. De fapt, Israelul are activate mai multe fronturi din care extrage avantaje. În caz că unele nu funcționează, o vor face altele. Conducerea din Islamabad știe despre aceste aspecte și așa se explică tăcerea guvernului pakistanez în ceea ce priveşte bombardamentele executate de India. Bombardamentele nu au vizat Pakistanul, așa cum încearcă să ne intoxice presa corporatistă vestică, ci exclusiv taberele teroriste antrenate de Mossad de la frontiera cu Pakistanul. Tocmai de aceea anumiți lideri pakistanezi vor să atenueze importanța atacului: pentru că în realitate acesta n-a fost împotriva Pakistanului, ci împotriva teroriștilor instruiți de Mossad în scopul de a instiga conflictul între cele două țări.

Potrivit site-lui Times of Israel, se pare că echipele Mossad au sosit în Pakistan în 23 și 24 octombrie 2018, spre nemulţumirea guvernului pakistanez care cunoştea că acestea au rolul de a instrui teroriştii instalaţi în taberele de la frontiera cu India. Guvernul din Pakistan cunoștea faptele, dar nu a făcut nimic. Motivul pare să fie acela că noul prim-ministru al Pakistanului, Imran Khan, ar fi în realitate un agent al Mossad (mai multe detalii în acest video).

Misiunea lui Imran Khan a fost în prima fază aceea de a media relații foarte bune ale Pakistanului cu SUA, India și Israel. Dar eșecul loviturii de stat dorită de Statul Profund în Venezuela necesita urgent un război pentru a aduce profituri din vânzarea de arme. Aceeași strategie a fost aplicată în războaiele din Coreea, Vietnam, în „revoluțiile” numite Primăvara arabă, în războaiele din Libia și Siria.

În data de 14 februarie 2019, trupe speciale pakistaneze, antrenate de agenți Mossad, au executat un atac terorist asupra unei baze indiene din Kașmir. În urma atacului au fost uciși 42 de soldați indieni. Ca răspuns, India a bombardat taberele teroriste de la granița cu Pakistanul. Potrivit surselor Forţelor Aeriene Indiene (detalii aici), „Douăsprezece aeronave Mirage 2000 au participat la operaţiune, lansând peste 1.000 kilograme de bombe asupra taberelor teroriste de-a lungul LOC (Linia de Control, granița de facto care separă India și Pakistanul în Kaşmir, n.n.), distrugându-le complet”.

În același timp, conform IndiaTimes, Israel a instalat pentru India un sistem de senzori laser, un gard permanent monitorizat și un tip de „sol inteligent” pentru detectarea eventualelor mișcări de trupe pakistaneze care ar avea intenția să treacă frontiera spre India.

 

Vedem așadar că „Elita” lucrează întotdeauna cu ambele părți (sau, mai exact, cu toate părțile). Este un sistem care provine încă de pe vremea Babilonului. În anul 1999, de exemplu, atunci când multe dintre puterile militare occidentale sprijineau Pakistanul, Israelul a ajutat India în războiul din Kargil (detalii aici). În acest fel India a câștigat războiul.

Așa-numita LOC, linia de frontiera dintre Pakistan și India este teoretic controlată de ONU, dar în fapt este controlată de serviciul secret israelian, inclusiv în zona unde s-au produs bombardamentele din februarie. Apare astfel destul de evident că Israelul a trădat încrederea Indiei și că s-a implicat în atentatul din Kașmir, care a dus la uciderea a 42 de soldați indieni. Trădarea se datorează unor interese mai mari, conectate cu eșecul din Venezuela. Statul profund globalist a contat pe un război în Venezuela, dar acesta nu le-a mai ieșit datorită implicării decisive a Rusiei și Chinei de partea Venezuelei. Rezervele Federale și vânzarea de arme sunt blocate de datorii uriașe și de lipsa de războaie, care devenise o obișnuință pentru mașina de război americană. Un conflict între Pakistan și India ar fi fost exploatat prin intermediul companiei americane Carlyle Corporation, administrator al generării de conflicte pentru promovarea vânzării de arme și pentru aprobarea bugetelor de milioane de dolari de către Congresul Statelor Unite.

Este trist să constatăm cum două popoare sunt instigate unul împotriva celuilalt. Fiind colonizate de Imperiul Britanic, populațiile hindusă și musulmană din ceea ce fusese denumit „India Britanică” au fost despărțite în anul 1947 în două state: India și Pakistan. Tensiunile provin în special din dreptul de posesie asupra zonei Kașmirului, pe care ambele state îl revendică.

India a devenit în prezent cea mai mare piață pentru comerțul cu arme israeliene. Armele israeliene sunt folosite în principal împotriva „teroriștilor” din Jaish-e-Mohammed (JeM) din Pakistan. Dar acești „teroriști” au fost antrenați de Israel. În 14 februarie 2019, JeM și-a asumat atacul asupra unei baze indiene din Kașmir. În replică, aviația indiană a eliminat „300-400 de teroriști” utilizând bombele ghidate prin GPS fabricate și furnizate de Israel.

India a vrut să își arate voința politică și puterea militară pentru a-și proteja astfel interesele. Iar Pakistanul, prin lipsa comentariilor la nivel oficial, a vrut să nu escaladeze tensiunile și să aprindă un foc care fusese plănuit să se extindă.

Citiți și:
Cinci adevăruri ascunse și tragice despre Israel, SUA și Europa 

Ameninţarea Israelului din zilele noastre şi adevărul despre Hiroshima şi Nagasaki 

10 puncte fierbinţi din lume de unde poate să înceapă imediat al Treilea Război Mondial. Unul se află la 1.000 de kilometri de România 
 

 
yogaesoteric

14 octombrie 2019


Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More