ȘTIAȚI CĂ… Un fost cercetător din cadrul NASA susţine cu tărie că extratereştrii chiar există…

… dar că guvernele urmăresc totuși să ascundă publicului apari
ţiile lor

Deşi se spune că nu există dovezi concrete ale existenţei extratereştrilor, un profesor de fizică, fost cercetător în cadrul NASA, consideră că adevărul este vizibil, iar cercetătorii ar fi necesar să înceapă să-l studieze în mod oficial.

 

În iulie 2018, Kevin Knuth a publicat un articol pentru comunitatea ştiinţifică prin care le cere specialiştilor să analizeze dovezile apariţiilor OZN-urilor pe Pământ. În prezent profesor de fizică în cadrul Universităţii New York, dr. Knuth descrie experienţa lui personală cu privire la existenţa vieţii extraterestre.

În anul 1988 Kevin Knuth devenea absolvent al facultății. Pe atunci, profesorul său de fizică a afirmat că OZN-urile dezactivează rachetele nucleare ale Forţelor Aeriene din SUA, iar în acel moment Knuth nu l-a crezut. Câţiva ani mai târziu el a urmărit înregistrarea unei conferinţe de presă în care oficialii Forţelor Aeriene din SUA descriau astfel de fenomene.

În prezent, Knuth consideră că ar putea exista zeci, chiar sute de civilizaţii extraterestre în galaxie. Având în vedere vechimea galaxiei, nu există dovezi ale apariţiilor OZN-urilor. El este însă convins că mulţi politicieni ascund adevărul, deși dovezile existente până în prezent ar putea constitui baza unui studiu ştiinţific. „Cred că scepticismul privind OZN-urile a devenit ca un fel de religie”, a declarat Knuth.

Profesorul afirmă că au fost cazuri documentate ale apariţiilor OZN-urilor, inclusiv prin intermediul telescoapelor. El susţine că dovezi ale apariţiilor OZN avem încă din anul 1700. În anul 2017, guvernul din Chile a publicat chiar imagini cu un OZN, acestea adăugându-se altor documente secrete cu OZN-uri ce au fost publicate şi de alte ţări, cum ar fi: Canada, Franţa, Ecuador şi Marea Britanie.

Citiţi şi: 
Marina rusă a declasificat dosarele secrete în care au fost consemnate de-a lungul timpului mai multe întâlniri cu nave extraterestre

CIA a făcut publice unele dosare secrete despre OZN-uri, împreună cu unele fotografii și documente… 
 


yogaesoteric

30 septembrie 2019

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More