Știre bombă despre 9/11: un producător TV are o înregistrare video ce arată că Pentagonul a fost lovit de o rachetă (I)


Larry Garrison, producător american TV de top, afirmă că i-a parvenit o înregistrare video după atacurile din 9/11 care arată că o rachetă loveşte Pentagonul


Conform spuselor lui Garrison, când a trimis organizaţiilor de ştiri copii ale înregistrării video, acestea au refuzat să difuzeze filmarea şi l-au avertizat să înceteze să mai încerce să o difuzeze.

Shoestring, 9/11 informează: Câteva înregistrări video ce prezintă atacul de la 11 septembrie asupra Pentagonului au fost difuzate în anii de când Garrison a primit înregistrarea, dar ele sunt diferite faţă de ceea ce Garrison a trimis agențiilor de presă. Mai mult, niciuna din aceste înregistrări nu avea o calitate suficient de bună pentru a vedea clar ce anume a lovit Pentagonul pe 11 septembrie. De aceea tipul de avion implicat în atac a rămas un subiect de controverse.
Dacă informațiile pe care le are Garrison sunt adevărate, şi înregistrarea video pe care Garrison a trimis-o este autentică, implicaţiile ar putea fi uriaşe. Dacă Pentagonul a fost lovit de altceva decât un Boeing 757 – tipul de avion care, conform versiunii oficiale cu privire la 9/11, a lovit Pentagonul – această înregistrare video ar putea revela că publicul a fost serios înşelat. Iar dacă înregistrarea ar fi făcută publică, această dezvăluire ar putea conduce la o completă reconsiderare a atacurilor din 9/11.

Oficial se susține că Pentagonul a fost lovit de un Boeing 757 deturnat

Pentagonul a fost lovit la 9:37 a.m. pe 11 septembrie 2001, de zborul 77 al liniilor aeriene americane, un Boeing 757-200, conform raportului oficial 9/11. Acest avion a decolat de pe aeroportul Dulles International din Washington DC, la 8:20 a.m. în acea dimineaţă, cu destinaţia Los Angeles. Dar la ora 8:51 a.m., piloţii au comunicat cu controlorii de trafic aerian ultima dată, iar în următoarele minute se consideră că avionul a fost deturnat. Cei cinci teroriști care au deturnat avionul erau din Arabia Saudită, iar cel care se presupune că a preluat controlul aeronavei era un bărbat de 29 de ani numit Hani Hanjour.

După ce iniţial s-a îndreptat spre vest, la 8:54 a.m. zborul 77 a virat de la cursul normal pe graniţa Ohio-Kentucky şi s-a îndreptat spre sud. După două minute, contactul radar s-a pierdut. Câteva minute după aceasta, avionul a întors spre est. Apoi, la 9:34 a.m., în timp ce se apropia de Washington, avionul a făcut o întoarcere de 330 grd şi a coborât spre sediul Departamentului Apărării. După trei minute, s-a izbit de peretele vestic al Pentagonului la nivelul etajului 1, cu o viteză de aproximativ 530mile/oră. Un total de 189 de oameni au murit în urma acestui atac terorist, 64 dintre aceştia fiind pasagerii avionului şi 125 lucrători ai Pentagonului.

Cu toate că această descriere pare a fi clară și coerentă şi a fost acceptată ca adevărată de Comisia de Raport 9/11, Garrison a primit o înregistrare care arată că această versiune a evenimentelor este falsă şi că altceva a lovit Pentagonul pe 11 septembrie, nu zborul 77.

Unui „broker de ştiri” i s-a povestit despre o înregistrare video care arăta o rachetă zburând spre Pentagon

Larry Garrison, preşedintele SilverCreekEntertainment din Los Angeles, este ceea ce se numeşte un „broker de ştiri”. Brokerii de ştiri „se plasează ei înşişi ca intermediari între furnizarea de drame umane şi cererea pentru acestea – astfel că organizaţiile de ştiri trebuie să facă afaceri cu ei”, conform New York Observer. Garrison „este plătit pentru a aduce povești de tabloid la programele TV de ştiri”, a spus The Atlantic.
El este „regele” liniei sale de lucru, conform multor surse de la reţeaua ABC. Are decenii de experienţă în afacerile media, şi a produs şi livrat poveşti de ştiri de mare importanță pentru ABC News, CBS News, Fox News, NBC News şi alte organizaţii media majore.Larry Garrison

În memoriile sale, The NewsBreaker, Garrison şi-a amintit că la câteva luni după 9/11 a primit un e-mail curios de la cineva care îşi spunea „Carl”. Garrison a fost iniţial suspicios cu privire la Carl, presupunând că era un mincinos care dorea să obţină bani în urma evenimentelor tragice din 11 septembrie. Garrison relatează: „când mi-a spus că are o înregistrare care arată o rachetă zburând spre Pentagon, nu un avion de pasageri, l-am ascultat”. Carl a afirmat că voia să se întâlnească cu Garrison să îi arate înregistrarea. El a adăugat că „FBI-ul încerca să îl oprească să o arate cuiva”.

Deşi ceea ce pretindea Carl era uimitor, Garrison a simţit că acest om trebuia crezut. „De cele mai multe ori, cei peste 20 de ani de experienţă mă ajută să elimin falsurile; acest om părea de încredere”, a comentat el. Se pare că Garrison a vorbit cu Carl la telefon după ce a primit e-mailul şi „a putut simţi urgenţa în vocea acestuia, şi sinceritatea”.

După ce a cercetat atacul asupra Pentagonului şi a notat diferitele anomalii care au fost subliniate de comentatori pe Internet, Garrison a vrut să facă rost de înregistrarea video pe care Carl spunea că o are. Deşi nu a reușit să îl convingă pe Carl să se întâlnească personal, acesta i-a trimis prin e-mail o copie a respectivei înregistrări. S-a dovedit a fi devastatoare.

Deşi înregistrarea era mai puţin clară decât şi-ar fi dorit Garrison, el a menționat că „ea nu lasă niciun dubiu asupra faptului că ceea ce a lovit Pentagonul pe 9/11 nu a fost un Boeing 757”. Deși calitatea imaginii făcea imposibil să se vadă cu certitudine ce a lovit Pentagonul, obiectul din înregistrare „arăta ca un avion mic sau ca o rachetă”.

După analizarea imaginilor, Garrison a concluzionat că era mai probabil să fie o rachetă, deoarece afectarea pereţilor ranforsaţi ai Pentagonului era mai mare decât ar fi putut să provoace un avion mic. El a concluzionat: „când mă uit la unele arhive de ştiri şi compar distrugerea pereţilor Pentagonului cu a altor clădiri care au fost lovite de rachete, nu am nicio îndoială că altceva decât un Boeing 757 a lovit Pentagonul pe 9/11”.

Organizaţiile de ştiri au refuzat să difuzeze înregistrarea

Iniţial, Garrison credea cu tărie că din moment ce a trimis această înregistrare uimitoare la reţelele de ştiri, ceea ce se vedea pe filmare va deveni o poveste uriaşă şi „maşinăria mass-media” își va „mobiliza atunci toate resursele pentru a descoperi, sau informa asupra a ceea ce s-a petrecut cu adevărat”. El a descoperit curând că această presupunere a fost greşită.

După ce a primit înregistrarea video de la Carl, Garrison a contactat mai multe organizaţii majore de ştiri. Când le-a spus ce are, oamenii cu care a vorbit i-au răspuns cu entuziasm: „O, Doamne! Adu imediat această înregistrare aici!”.

El le-a trimis copii ale înregistrării şi a aşteptat mai multe zile, urmărind emisiunile de ştiri unde se aştepta să apară filmarea și să fie discutată. În loc de aceasta, oameni de la canalele de ştiri l-au sunat înapoi şi l-au avertizat să abandoneze eforturile sale de a distribui înregistrarea către public. I s-a spus: „Larry, trebuie să mă asculţi în legătură cu asta. Înregistrarea nu a existat niciodată. Tu nu ai văzut-o niciodată. Aceasta ar putea genera multe probleme dacă vei continua să o distribui.”

Garrison la început era hotărât să ajute publicul să înţeleagă ceea ce s-a petrecut la 11 septembrie. În ziua atacului terorist, își amintește el: „singurul aspect pe care chiar îl ştiam era acela că voi afla răspunsuri mai repede decât majoritatea şi mă simţeam obligat să mă asigur că publicul va şti orice aflam”. Dar ceea ce i s-a spus şi maniera în care i s-a spus l-au făcut să-și schimbe intenţiile.

„Îmi aduc aminte că am închis telefonul ştiind că pot să îmi pun familia şi pe mine însumi în pericol dacă încerc să forţez lucrurile, şi ştiam că nu exista nicio modalitate de a mă proteja”, a scris el. De aceea, „m-am retras”, a adăugat el.

Înregistrările video ale atacului asupra Pentagonului care au fost făcute publice nu sunt clare

În anii ce au urmat, după ce Garrison a trimis această înregistrare revelatoare asupra lovirii Pentagonului pe 9/11, un număr de înregistrări video care arătau sau erau în legătură cu atacul asupra Pentagonului au fost prezentate, dar acestea sunt diferite față de ceea ce Garrison a primit. Aceasta înseamnă că o dovadă crucială legată de atacurile din 9/11 încă este ţinută departe de public.

Două înregistrări ce arată că Pentagonul este lovit au fost prezentate în mod oficial de către Departamentul Apărării în mai 2006. Ele au fost înregistrate de camerele video de supraveghere aflate la nord de locul impactului, la un punct de verificare prin care trec maşinile în drum spre parcarea din Pentagon. Garrison s-a referit la aceste filmări în memoriile sale şi a spus foarte clar că erau diferite de înregistrarea pe care el a văzut-o.

El a menţionat și o altă înregistrare, pe lângă cea pe care Carl i-a trimis-o, care a fost „recent pusă în circulație” şi care arăta „ceva care multora nu li se părea că arată a avion” care lovea Pentagonul.

Memoriile sale au fost publicate doar la câteva luni după ce aceste două înregistrări video au fost prezentate şi, într-adevăr, pe filmări se vedea „ceva ce multora nu li se părea că seamănă a avion” care lovea Pentagonul. Washington Post descria obiectul din aceste înregistrări ca „un punct argintiu aproape de pământ” în timp ce Associated Press îl descrie ca „o blurare fină albă”.

Cinci cadre dintr-o înregistrare care arătau că Pentagonul este lovit au fost trimise neoficial organizaţiilor de ştiri în martie 2002. Acestea erau fragmente dintr-una din înregistrările prezentate oficial în mai 2006. Ele nu aveau legătură cu ceea ce Garrison trimisese.

Mai multe înregistrări legate de atacul asupra Pentagonului au fost trimise de FBI la finele lui 2006, dar acestea erau diferite de înregistrarea pe care Garrison a primit-o. Acestea, spre deosebire de înregistrarea lui Carl, nu arătau că Pentagonul este lovit şi nici ce anume (avion, rachetă) zbura spre clădire.

Printre aceste înregistrări, făcute publice în septembrie 2006, era și o înregistrare făcută de şase camere de securitate de la o benzinărie Citgo din apropierea Pentagonului. Înregistrarea a fost confiscată de FBI la câteva minute de la atacul asupra Pentagonului. Un supervizor de la staţia Citgo a declarat că videocamerele erau „suficient de aproape de Pentagon pentru a fi înregistrat momentul impactului”. Se pare că nu a fost cazul. Judicial Watch, grupul de interes public care a obţinut înregistrările video de la FBI, nota că înregistrările arătau că de fapt „camerele Citgo nu păreau să fi captat atacul”.

Ultima înregistrare legată de atacul Pentagonului care a fost făcută publică a fost înregistrată de o cameră de securitate de pe acoperişul hotelului Doubletree din Arlington, Virginia, pusă în circulație în decembrie 2006. Dar aceasta de asemenea nu arăta ce anume se lovea de clădire. Calitatea imaginii era slabă, şi o „examinare îndeaproape” a înregistrării realizată de CNN a revelat doar „explozia consecutivă şi nicio imagine despre obiectul” care se presupune că a lovit Pentagonul.


Citiți a doua parte a articolului


Citiți și:

Uluitor: FBI ul dezvăluie fotografii şocante cu momentul 9/11 dovedind că în realitate Pentagonul a fost lovit de o rachetă

Rolul CIA şi al MOSSAD în atacurile teroriste din 11 septembrie

 

 

yogaesoteric
3 iulie 2018

 

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More