Studiu-bombă: Vaccinurile covid cauzează îmbătrânirea accelerată la oameni prin uzura iremediabilă a telomerelor

Vaccinurile covid determină îmbătrânirea rapidă a pacienților, ceea ce duce la probleme grave de sănătate și la deces, potrivit unui nou studiu-bombă. Potrivit cercetătorilor, proteinele spike din vaccinurile anti-covid se depun în fiecare organ al trupului și, odată ajunse acolo, fac ca o persoană tânără să devină bătrână sau ca una bătrână să devină foarte bătrână, scrie NewsPunch.

Acesta este motivul pentru care tineri de pretutindeni, inclusiv sportivi sănătoși, mor „brusc” din cauza unor evenimente cardiace.

Naturalnews.com relatează: Walter M. Chesnut de la WMC Research numește acest fenomen boală endotelială cauzată de proteina Spike (Spike Protein Endothelial Disease, sau SPED), pe care o descrie ca fiind prima etapă a unei boli pe care o numește sindrom progeriatric al proteinei Spike (Spike Protein Progeria Syndrome (SPPS)). SPPS, explică Chesnut, este o reacție endotelială la invazia proteinelor spike în toate organele majore ale trupului.

Considerați aceasta ca fiind ceva asemănător cu șocul de a fi scufundat în apă înghețată sau de a exploda”, scrie el. „Există daune instantanee: inflamație, coagulare și tot ceea ce însoțește o lezare a endoteliului. Cu toate acestea, odată ce proteina Spike a invadat endoteliul tuturor organelor majore, ea procedează apoi la inducerea unei traduceri greșite a ARNm în fiecare organ.

Proteinele Spike din vaccinul împotriva covid funcționează ca un medicament de îmbătrânire, accelerând procesul și grăbind în timp moartea. Urmează etapa a doua a SPPS, sau îmbătrânirea prematură a tuturor organelor din interiorul trupului din cauza traducerilor greșite induse ale proteinelor esențiale pentru buna funcționare a organelor.

Experimentele pe șoareci arată că animalele expuse la acest asalt al proteinelor spike au acumulat aceste otrăvuri mortale în interiorul organelor lor, ceea ce a dus la o îmbătrânire rapidă în diferite moduri, și anume „greutate redusă, deformare toracică, postură cocoșată, stare proastă a blănii și sindrom urinar, împreună cu limfopenie, niveluri crescute de daune cauzate de speciile reactive de oxigen, modificări accelerate legate de vârstă în metilarea ADN-ului și uzura telomerelor”.

Durata medie de viață a unei creaturi infectate cu proteină spike este mult mai mică decât cea a unei creaturi curate, al cărei organism nu a fost invadat de aceste otrăvuri injectate. Prima dezvoltă afecțiuni cronice care cresc substanțial riscul de mortalitate timpurie.

Comorbiditățile de îmbătrânire observate la șoarecii infectați cu proteina spike, inclusiv fragilitatea, cifoza, cataracta și distrofia, pot fi puse pe seama sintezei necorespunzătoare a proteinelor și a traducerilor greșite induse de ARNm de către ribozom.

Vrăjitorul se află într-adevăr în spatele cortinei”, scrie Chesnut. „Vedem cum moare un tânăr de 26 de ani. Dar acel tânăr de 26 de ani are organele unui bătrân de 96 de ani. Nicio surpriză în cancere rapide, neurodegenerare sau moarte cardiacă subită ‒ pentru o persoană de 96 de ani.

Chesnut spune că este „profund întristat” și „amorțit” de aceste descoperiri. Ele confirmă ceea ce mulți alții au bănuit despre faptul că proteinele Spike ale vaccinului pătrund în tot felul de țesuturi și fac ravagii în funcționalitatea lor. „Acest aspect confirmă și mai mult toate «teoriile noastre ale conspirației»”, a scris un comentator despre descoperiri. „Dau o șansă la albastru de metilen. Vom ști că funcționează după ce «ei» vor începe să restricționeze utilizarea sa, cam așa cum au făcut cu hidroxiclorochina și IVM (ivermectina).”

Alte recomandări pe care le-am văzut (și pe care le iau) sunt Nattokinase (menționată de dr. McCullough și testată de japonezi), NAC, bromelaina și uleiul de negrilică (lasă un gust neplăcut după)”, a sugerat alt comentator despre alte potențiale remedii pentru otrăvirea cu proteine Spike. „După ce am început să le iau pe acestea, mi-au apărut ganglioni limfatici ușor dureroși în gât. Am speculat că astfel se descompuneau proteinele Spike și că acestea erau filtrate prin ganglionii limfatici. Au dispărut după o săptămână.

Citiți și:
Covid-19: De ce proteina Spike cauzează cheaguri de sânge anormale şi 200 de simptome (I)
Un studiu recent publicat în Vaccines Journal demonstrează că proteina Spike rămâne în inimă și în creier după vaccinarea anticovid

 

yogaesoteric
29 martie 2023

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More