Studiu: Inteligența artificială poate crea, în numai 6 ore, 40.000 de arme chimice!

O inteligență artificială care dezvoltă droguri a avut nevoie de doar șase ore pentru a găsi 40.000 de arme chimice potențial mortale, a dezvăluit un nou studiu.

Autorii lucrării, publicate în Nature Machine Intelligence la începutul lunii martie, au spus că au efectuat „experimentul gândirii” pentru a afla dacă inteligența artificială (IA) ar putea fi folosită greșit de către actorii răi. Iar rezultatele pe care le-a produs munca IA a dovedit că pericolul este real.

Ca parte a studiului, datele obișnuite au fost date IA, dar a fost programată să le proceseze într-un mod diferit, căutând combinații toxice.

În mai puțin de șase ore de la pornirea studiului pe serverul nostru intern, Inteligența artificială (IA) a generat 40.000 de molecule care s-au încadrat în pragul dorit”, se spune în lucrare.

IA a venit nu doar cu compusul VX, care este unul dintre cei mai periculoși agenți nervoși creați vreodată, ci și cu câteva molecule necunoscute, „prevăzute a fi mai toxice”.

Acest rezultat a fost neașteptat pentru noi, deoarece seturile de date pe care le-am folosit pentru antrenarea IA NU includeau acești agenți nervoși”, au subliniat cercetătorii.

Citiți și:
Se acreditează teoria că Inteligența Artificială este deja „conștientă”, cu avertismentul că este posibil generatoare de dictaturi nesfârșite
Infectați prin Chemtrails și Materie Neagră programabilă (I)
Planul secret, diabolic al așa-zișilor «Iluminaţi» ce a fost conceput pentru secolul XXI

 

yogaesoteric
17 iunie 2022

 

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More