„Pentru că mulți nu au înțeles de unde vine acest val de susținere a rușilor, le spun doar atât: dublul standard și ticăloșia ascunsă sub masca democrației a Occidentului au dus la așa ceva”

Războiul este o dramă indiferent cine îl pornește. Este rău ce face Putin acum? Probabil, dar este necesar pentru ei.

Știți cum spuneau toți președinții americani când invadau și distrugeau câte o țară? „Am fost nevoiți pentru a apăra democrația și stilul de viață american!

Uite așa și Putin își apără stilul de viață rusesc.

Ceea ce în schimb mă deranjează cu adevărat este dublul standard.

Rusia nu are voie să facă ce face America! Serios? Americanii au pornit un război cu Mexicul și au furat Texasul. Totul ok. Rusia anexează Crimeea, nu este Ok. NATO atacă și distrug țări, omoară milioane de cetățeni nevinovați și este ok. La ruși aceleași fapte, presupuse până acum doar, este genocid.

Americanii au luat foc și au amenințat cu războiul nuclear dacă rușii nu își retrag rachetele din Cuba în 1962. Era ok asta și Kennedy nu era nebunul care vrea să distrugă planeta.

În schimb, Rusia nu are voie să reacționeze când americanii îi pun rachete în jur, nu are voie să îi spună Ucrainei ce să facă cum au făcut yankeii în Cuba.

Păi unde oare este scara aia de valori de care vorbește Occidentul?

Dacă un străin omoară o persoană pe teritoriul american, face ani grei de pușcărie. În schimb, criminalul american care l-a omorât pe Theo Peter a fost rapid extras din țară să nu îl judece românii.

Dacă o firmă neamericană sau din afara UE face evaziune fiscală sau dă mită sau, efectiv, nu își respectă obligațiile contractuale, ajunge imediat în instanță. Dacă te numești Bechtel, Microsoft, EADS, Motorola, ai liber la furat, fără teama că cineva o să îți facă ceva.

Și atunci întreb: ce om cu judecată, cu bun simț și cu o scară normală a valorilor poate susține un Occident agresiv, ticălos, mincinos și criminal? Niciunul. Adepții și adulatorii acestui dublu standard sunt doar spălații pe creier!

Și văzând ce face Occidentul cu țara mea, nu mai poți fi fan al lor. Simplu.

Își pun toți trădătorii prin funcții înalte ca sa aibă hățuri pentru această țară. Jefuiesc tot ce pot precum hunii.

Știți de ce mulți români îl simpatizează pe Putin? Pentru că văd în el un președinte așa cum România nu a avut și nici nu o să aibă. Datorită lui, Rusia nu este jefuită precum România. Este totul democratic în ceea ce face Putin? Nu, sigur nu. Dar a fost singura cale de a-și ține țara departe de ghearele globaliștilor și ruinătorilor de țări. Este Putin un dictator? Poate, dar dacă nu ai cum să îți aperi țara de jivinele și agenții sorosiști, ce dau jos guverne care nu le convin prin lovituri de stat marca CIA/Maidan, este justificabil. Joacă Occidentul murdar, este nevoie și tu să faci la fel. Este societatea rusească o democrație? Posibil nu.

Dar să vă ferească Dumnezeu să se instaureze total în Occident dictaturile neomarxisto-naziste, cum deja au început în Canada, Australia, Noua Zeelandă, Austria, că veți dori din tot sufletul vostru să trăiți în societatea rusească a lui Putin!

Rudolfo Vizintin

Citiți și:
La 30 de ani de la căderea comunismului, Putin oferă o alternativă la globalism. De aceea îl urăște clasa conducătoare americană (I)
Maria Zaharova dă în vileag activitatea subversivă a NATO și a Occidentului în Rusia

 

yogaesoteric
17 iunie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More