SUA a bombardat Somalia în luna februarie. Ați citit asta undeva?

Criminalii lumii arată cu degetul spre cei care vor să-și facă singuri dreptate și să restabilească regulile internaționale călcate în picioare de americani prin NATO. Și pentru că Rusia a îndrăznit asta, globaliștii genocidari i-au pus, tocmai ei, eticheta de „asasină”. Zău? Globaliștii, deși ascunși în buncărele lor de lux unde pot rămâne vreo 20-30 de ani, sunt fericiți că majoritatea spălată pe creier le conferă iarăși credibilitate la fel ca în cazul planului de exterminare „C19”. Practic, e aceeași majoritate. Una formată din supraviețuitorii injectării. Ea demonstrează și de această dată că și-a pierdut și bruma de raționament.

Ce urmează? Legea marțială ordonată la nivel mondial, foametea și moneda digitală la pachet cu creditul social. Că există sau nu o înțelegere între Putin și psihopații de la Davos, pare că planul globaliștilor merge mai departe.

Putin, într-un mesaj video, a făcut apel la tinerii și bătrânii ucraineni să nu participe la război alături de neo-naziștii conaționali care au distrus Ucraina. De asemenea, roagă femeile să nu-și trimită copiii la moarte ori să facă zid cu trupurile lor împotriva tancurilor rusești. Rusia nu vrea să piardă teritorii iar Zelenski, în 2019, ar fi vândut Ucraina familiei Rotschild pentru că ajunsese în faliment de țară datorită jocurilor odioase ale aceleiași oculte – maidanul din vremea lui Poroșenko. Același Zelenski anunța public că vinde … acțiuni din trupul Ucrainei!

Putin a avertizat țările care vor sări în ajutorul Ucrainei: să o faceți asumat pentru că veți suporta consecințele.

Aduceri aminte – în 2020, Zelenski declara: „Curând, UPR a părăsit Kievul sub presiunea bolșevicilor, cea mai mare parte a teritoriului Galiției a fost ocupată de trupe poloneze. Bucovina de Nord a fost ocupată de români (s.n.), iar Cehoslovacia a luat Transcarpatia”.

Nu-i bai, guvernanții României sunt azi aliații Ucrainei iar trădătorii sunt exact cei care critică înverșunat această poziție contra naturii. Nimic anormal pentru „lumea nouă” în care Minciuna îmbracă haina Adevărului, Imoralitatea pe cea a Moralității, Cenzura pe cea a Libertății presei și de expresie iar Moartea pe cea a Vieții.

Citiți și:
La 30 de ani de la căderea comunismului, Putin oferă o alternativă la globalism. De aceea îl urăște clasa conducătoare americană (I)
Este Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, o marionetă a Occidentului sau un om al poporului?

 

yogaesoteric
16 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More