SUA – Directorul CDC admite că spitalele primesc stimulente financiare pentru a umfla datele COVID-19

 

Directorul Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA, Robert Redfield, a recunoscut în timpul unei audieri că datele COVID-19 ar putea fi umflate având în vedere că spitalele primesc stimulente financiare pentru raportarea de cazuri COVID-19, informează Christian Post.

Rep. Blaine Luetkemeyer din Missouri l-a audiat pe Redfield în cadrul unei audieri a Subcomisiei de Supraveghere și Reformă a Camerei pe tema coronavirusului. Directorul CDC a fost întrebat despre „stimulentul pervers” pentru ca spitalele să clasifice decesele ca fiind legate de coronavirus atunci când virusul nu a cauzat decesul.

Luetkemeyer și-a exprimat îngrijorarea cu privire la modul în care un deces provocat de un accident rutier ar putea fi înregistrat ca un deces cauzat de COVID. În acest scenariu, decesul a fost înregistrat ca fiind legat de virus, deoarece virusul se afla în organismul victimei, chiar dacă accidentul auto a fost factorul major al decesului.

„Atât timp cât există COVID în organismul unei persoane care a murit, trebuie să îl clasifici ca deces COVID, ceea ce înseamnă că vei primi mai mulți bani ca asistent, medic, spital”, a spus Luetkemeyer. „Doriți să comentați despre asta, despre această stimulare perversă?”

„Cred că aveți dreptate în această privinţă și am văzut același aspect și în alte procese de boală. […]
Cred că este mai puțin operabil în cauza morții, deși nu voi spune că nu există anumite cazuri. Cu toate acestea, cred că atunci când vine vorba de procedurile de rambursare ale spitalului pentru persoanele care sunt externate, s-ar putea să existe un asemenea joc, cu siguranță” – a răspuns Redfield.

În cadrul altei audieri din 2 iulie, Redfield a întrebat, de asemenea, despre discrepanța în raportarea COVID-19, în care a observat un deces auto ce a fost înregistrat ca fiind cauzat de COVID.

„CDC-ul care adună statisticile depinde complet de rapoartele legiștilor locali”, a răspuns Secretarul Asistent al Departamentului de Sănătate și Servicii Umane, Brett Giroir. „Da, se pare că există unele avantaje financiare.”

După declanșarea pandemiei, Departamentul de Sănătate din Colorado a raportat că aproape un sfert din decesele legate de coronavirus în statisticile statului nu aveau virusul înscris pe certificatele de deces. Discrepanța a făcut ca statul să-și modifice modul în care raportează decesele.

„Giroir recunoaște că statisticile pe care le primește de la state sunt umflate”, a spus Luetkemeyer. „Am aflat că guvernatorul statului Colorado, care este Democrat, a făcut o anchetă și a descoperit că este nevoie să scadă 12% din decesele înregistrate în Colorado [raportate ca fiind cauzate de Covid].”

Dacă în SUA se fac astfel de manevre murdare pentru bani și pentru întreținerea panicii, vă mirați de grosolanele manipulări din România? Atâta vreme cât spitalele primesc mulți bani pentru internarea bolnavilor de Covid, ușa către abuzuri este deschisă. De aceea autoritățile țin cu dinții de internarea asimptomaticilor, pentru că, pe spatele lor, se încasează bani cu lopata.

În acest sens este emblematic cazul de la Spitalul din Câmpina, făcut public de avocatul Piperea, în care s-a prezentat fișa medicală a unui asimptomatic internat timp de 7 zile. Costul spitalizării (fără medicamente și hrană) a fost de 35.000 de euro, adică 5.000 de euro pe zi!!! Vă dați seama ce jaf?

Iar în aceste condiții, Orban, Arafat și Tătaru ne cer să avem încredere în ei, că tot ce fac este pentru binele nostru. Este ultimul aspect pe care l-am putea crede!


Citiţi şi:

Cum se manipulează certificatele de deces Covid-19

Vasile Astărăstoae: tirania cifrelor, apel la rațiune! 
Dr. John Lee (Marea Britanie): «Este o mare diferență între Covid-19 pricinuind moartea și Covid-19 găsit în cineva care a murit din alte motive»

 

yogaesoteric
8 septembrie 2020


 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More