Un român, fost expert OMS, acuză! Pandemia cu Coronavirus din perspectiva prof. dr. acad. Traian Ionescu, epidemiolog…

 

Într-un interviu acordat avocatei Diana Iovanovici Șoșoacă, reputatul Traian Ionescu, profesor doctor, academician și epidemiolog, fost expert al Organizației Mondiale a Sănătății, ne oferă o altă perspectivă asupra coordonării crizei Coronavirusului.

Modul în care guvernul a gestionat Pandemia cu Coronavirus a avut drept consecințe crearea unui milion de șomeri, aducerea în faliment a sute de mii de societăți comerciale și încălcarea gravă a drepturilor omului.

Peste toate, un număr uriaș de români nu au mai avut acces la tratament medical pentru diverse alte boli cronice, consecința acestui mod de a gestiona situaţia ducând la moartea gratuită a unora dintre aceștia și la agravarea bolii majorității lor.

Nu în ultimul rând, este necesar să subliniem lipsa de credibilitate a raportărilor făcute de autoritățile medicale cu privire la infecțiile cu Covid și morțile declarate din cauza noului Coronavirus.

În acest context, apare următoarea întrebare: Putea fi gestionată altfel criza Coronavirusului? Și dacă da, cum?

Diana Iovanovici Șoșoacă, autoarea interviului: „Vă rog să urmăriți interviul luat de mine reputatului prof. dr. acad. epidemiolog Traian Ionescu dintr-o perspectivă științifică, medicală, cu întrebări adresate de medici şi avocaţi. Un interviu care desființează măsurile luate de actuala guvernare! În același timp vă invit să descoperiți soluțiile oferite de academicianul Traian Ionescu.”


Citiţi şi:

Coronavirus: Măsurile de combatere sunt mai rele decât boala

Dincolo de propaganda oficială: Informații autentice despre Covid-19

 

yogaesoteric
8 septembrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More