SUA – Infractorilor din Georgia li se reduce pedeapsa la jumătate dacă acceptă vaccinul anti-covid

Anumitor infractori li s-ar putea reduce pedeapsa la jumătate dacă sunt de acord să primească vaccinul anti-covid. Unele orașe din statul Georgia, Statele Unite, oferă acest tip de stimulent cu scopul de a crește ratele de vaccinare împotriva covid în rândul adulților. Persoanele care prestează servicii în folosul comunității ca parte a pedepsei sunt eligibile de a intra în program.

Administratorul Curții de Justiție, Jason Stephenson, a declarat că judecătorii pot compensa astfel între 20 și 40 de ore de muncă în folosul comunității, în cazul celor calificați să participe.

Stephenson a vorbit despre noul proiect spunând: „În opinia judecătorilor, fiecare vaccin reprezintă un serviciu către comunitate.

Liderii instanțelor judecătorești susțin că urmăresc să nu-i preseze pe cetățeni să facă vaccinul, ci mai degrabă să-i ajute să conștientizeze beneficiile lui. Beneficii care, iată, se arată a fi dintre cele mai neașteptate, cum este reducerea pedepsei pentru infractori.

Alte state oferă, de asemenea, stimulente pentru creșterea ratelor de vaccinare.

În Maryland, oferă un premiu zilnic de 40.000 de dolari ca parte a unui program lansat de guvernatorul Larry Hogan și Loteria din Maryland.

În New York, orice persoană vaccinată primește un bilet de loterie în valoare de 20 de dolari pentru loteria Mega Multiplier cu premii de 5 milioane de dolari, ca parte a programului „Vax & Scratch”.

Citiți și:
Valentin Stan: „Esența acceptării unui astfel de vaccin care nu este aprobat prin procedura standard indică foarte clar că nu poate nimeni să îți impună să te imunizezi”
Jurnalistul conservator Carlson Tucker despre sensul impunerii prin condiţionare a vaccinului covid. El afirmă: „Vor avea astfel o putere totală asupra trupului şi a conştiinţei tale pentru totdeauna”

yogaesoteric
9 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More