Valentin Stan: „Esența acceptării unui astfel de vaccin care nu este aprobat prin procedura standard indică foarte clar că nu poate nimeni să îți impună să te imunizezi”

Campania de vaccinare în București merge brici, dar amenințarea cu noile tulpini umbresc bucuria imunizării. Din Ministerul Sănătății ni se spune să nu ne bucurăm prea tare, iar Cîțu promite egalitate, dar doar pentru căței… scuze… vaccinați.

Ce ne facem cu noile tulpini și cum reacționăm când un străin vine în țara noastră și face ce vrea el? Este România în pragul unui scandal diplomatic? Cum e bine să ne amintim de istorica zi de 10 mai? La aceste întrebări dar și la multe alte altele, a răspuns profesorul Valentin Stan, invitat la Marius Tucă show.

„Eu nu m-am vaccinat și nici nu mă vaccinez”

Valentin Stan: „Eu nu m-am vaccinat și nici nu mă vaccinez. Toți românii care cred că vaccinul este o soluție să meargă să se vaccineze. Fiecare român să acționeze așa cum simte. Eu am o gestiune personală cu această boală, nu suntem zei, ne îmbolnăvim. Pe oamenii care nu vor să se vaccineze, îi respectăm la fel.”

Marius Tucă:Dar statul de ce nu îi respectă?

Valentin Stan: „Acești prosti securiști care conduc România nu au nicio problemă dacă le spui că fură, furatul e un gest de noblețe. O spune Cioran: nicăieri în lume nu e ca la noi. Aici dacă ai bani fără să muncești și te și lauzi, oamenii or să spună despre tine că te descurci, or să te invidieze, toți ar vrea să aibă bani fără să muncească. Crezi că prostia se dă la dozaj? Poți să te tratezi de prostie sau produsă de trombocite.”

„Doamna Mihăila nu dă stimulente, dar sunt unii cam tâmpiți. Americanii le dau cocaină, joint-uri. Dați-ne! Uite, orașul Detroit, SUA, fii atent pe ce dau ăștia bani. 50 dolari pe persoană pentru injecții. Câți oameni aduci la vaccinare… Pentru fiecare om adus la vaccinare îți dă 50 de dolari. Te transformi și în agent.”

Vaccinurile astea nu sunt aprobate, sunt în procedura de folosire de urgență

Valetin Stan: „Nu poți dacă ești membru în guvernul român să ai o diviziune celulară a Homosapiens. Vă ajutăm. Ce vedem acolo? Aflăm ce e un EUA. O autorizație de utilizare de urgență e un mecanism de facilitare a unor măsuri… Vaccinurile astea nu sunt aprobate, sunt în procedura de folosire de urgență. FDA a autorizat utilizarea de urgență a vaccinului, beneficiarul are opțiunea de a accepta sau refuza. Esența acceptării unui astfel de vaccin care nu e aprobat de procedura standard indică foarte clar că nu poate nimeni să îți impună să te vaccinezi. Ne-am lămurit cu obligativitatea vaccinului!”

Interviul poate fi urmărit integral aici.

Citiţi şi:
Jacques Pollini, antropolog și om de știință francez: Motivele simple și clare pentru care nu voi primi vaccinul anti-covid 19
De ce nu mă vaccinez
Dr. Vasile Astărăstoae: «Nu mă voi vaccina împotriva coronavirusului»

yogaesoteric
21 mai 2021

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More