SUA, jos «mâna» de pe România. Ziarişti abili sub acoperire de… propagandişti!

„Nu există în istoria Americii o presă independentă. O ştiţi şi voi, o ştiu şi eu. Niciunul dintre voi nu îndrăzneşte să îşi exprime cinstit părerile în ziarele la care scrie. Sunt plătit tocmai pentru a nu-mi exprima opiniile cinstite în ziarul pentru care scriu. Voi, ceilalţi, sunteţi plătiţi ca să faceţi la fel, şi oricare dintre voi ar face nebunia de a-şi scrie părerile în mod cinstit ar fi imediat expediat pe stradă, căutând de lucru… O ştiţi şi voi şi o ştiu şi eu, şi atunci de ce să închinăm pentru presa independentă? Suntem uneltele supuse şi slugile bogătaşilor din culise.”
(J. Swintan, decanul ziariştilor din America, la banchetul din 1953 de la New York Press Club).
 
Nu ar fi posibil ca arhitecţii satanici ai Noii Ordini Mondiale să-şi vadă visul cu ochii, în procesul americanizării mentalităţilor colective, dacă presa nu s-ar supune „noilor directive” ale slugilor lui Antihrist! Dar ansamblul presei, finanţat din punga globalistă, s-a raliat stăpânului din umbră fără prea multă crâcnire şi, în dispreţul propriilor principii fondatoare, a abandonat propagandistic spiritul de loialitate faţă de oameni şi, de aceea, astăzi asistăm la o manipulare din ce în ce mai uşor de sesizat, ieftină şi dispreţuitoare!

De exemplu, este regretabil că în SUA, în contextul prăbuşirii dubioase a Turnurilor Gemene, presa de peste ocean nu a făcut nimic ca să stăpânească sau să demaște prompt avalanşa de absurdităţi proferate de oficialităţi, să despice „firul” evenimentului în patru şi, ţinând cont de consecinţele dramatice, să informeze cât mai corect opinia publică! Iar ca înjosirea publicului american să fie dusă până la capăt, indiferent de evenimente, fostul preşedinte al CBS News a afirmat că „treaba noastră este să dăm în permanență oamenilor nu ceea ce ei vor, ci ceea ce decidem noi că ar trebui să aibă” (R. Salant), în vreme ce fondatorul CNN a numit creştinismul ca fiind „religia învinşilor” (T. Turner), iar unii s-au sesizat sub pretextul că presa americană este controlată de evrei (vedeta R. Sanche de la CNN, cineaştii Mel Gibson, Oliver Stone etc.)!

De altfel, aşa cum se va vedea în continuare, nu doar mass-media americană este aservită minciunilor propagandei oficiale a mafiei satanice masonice! La fel stă situaţia şi în alte părţi ale lumii, în special acolo unde SUA şi-a extins influenţa dominatoare, cum ar fi Europa.

Că astfel stau lucrurile ne-a demonstrat cel mai faimos şi premiat ziarist german, U. Ulfkotte (de la Frankfurter Allegmeine Zeitung). Acesta, spre stupefacţia breslei ziariştilor de pretutindeni, a avut sinceritatea să mărturisească deschis: „Am devenit cetăţean de onoare al statului american Oklahoma. De ce? Pentru că am scris pro-americani. Am fost cumpărat de CIA (a fost plătit timp de 17 ani – n.a.), ca toţi ceilalţi. (…) CIA controlează global reţelele mass-media, pentru provocarea unui nou război mondial.”!

Iată aşadar că presa, ca principală „armă” în aria complexă a dezinformării, nu numai că a fost „plasată” ca a patra putere în stat, de nimeni aleasă, dar a şi fost orientată să practice jocuri murdare sau satanice care nu au nimic de-a face nici cu deontologia profesională şi nici cu minimul respect faţă de cetăţeni. Ni s-a demonstrat de altfel şi la noi, în România, că libertatea presei este o iluzie de tip american când, în 2014, la Ambasada SUA din Bucureşti, secretarul de stat american V. Nuland vorbea cu „patos” despre felul cum SUA sprijină „libertatea (presei – n.a.)… esenţială pentru calitatea democraţiei din România”, deşi comisese imprudenţa de a invita la conferinţa de presă doar partea pro-americană a ziariştilor autohtoni! Ei bine, tocmai aceşti ziarişti români „privilegiaţi” sunt cei care, vânzându-şi conştiinţele, răspund „întocmai” în faţa unor patroni americani sau asociaţi – de la Trustul Pro, Prima, Realitatea, Evenimentul zilei, Adevărul, România liberă etc. – care, deşi au statut de privaţi… finanţaţi de stat, au în realitate misiunea de a domina cu viclenie opinia publică românească şi de a infirma tot ceea ce este rusesc, anti-european şi anti-american!

Şi oare ce ar mai fi de spus despre felul abject în care este pervertită conştiinţa românilor, dacă singura televiziune de întindere naţională, necontrolată de evrei, a rămas Antena? Mai are sens să ne mai întrebăm cum de am ajuns în situaţia ca românii majoritari să îi voteze la conducerea ţării pe minoritari? Eu zic că nu! Iar vina o poartă şi acei ziarişti români care, niciodată traşi la răspundere de cineva, şi-au pus în stil american stiloul în slujba lui Antihrist.

Scopul unora ca aceştia, doar banii, este atât de clar sesizat de marele istoric american R. Epperson: „Ziarele mint. Ziariştii americani sunt practic nişte prostituaţi în meseria lor, fiind plătiţi extrem de mult; ei nu îşi riscă aproape niciodată viitorul financiar pentru etichete sociale, dreptate şi adevăr, ci ascultă slugarnic de poruncile ce provin din umbră ale celor care ţin hăţurile. Iar cei care ţin hăţurile sunt cei care fac parte din conducerea internaţională a băncilor… În momentul în care acest coşmar satanic e va împlini, omenirea va intra în cea mai neagră epocă… Trăim deja apogeul unei conspiraţii francmasonice, diavoleşti, care a început cu secole în urmă”.

Fără comentarii!


Citiţi şi:

Șase corporații gigantice controlează mass-media, iar americanii consumă 10 ore de «programare» pe zi

Mass-media şi prostituţia intelectuală

Manipularea mediatică (I)

 

yogaesoteric
1 octombrie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More