SUA: O femeie diagnosticată cu cancer în fază terminală a refuzat să avorteze, iar după naștere s-a vindecat de boală în mod miraculos și copilul a fost complet sănătos

O avocată pro-life din Detroit, Michigan, a refuzat să renunțe la speranță când a aflat că are cancer la sân în stadiu terminal în timp ce era însărcinată cu fiul ei cel mai mic.

Jessica Hanna

Jessica Hanna a declarat pentru EWTN News că a fost pasionată de viziunea pro-viață încă de când era tânără, iar sarcina ei de anul trecut a provocat-o să-și pună convingerile în acțiune.

Chiar dacă mai mulți medici au sfătuit-o să facă un avort, Hanna a ales viața. Fiind de confesiune catolică, ea s-a rugat și le-a cerut oamenilor de pe rețelele de comunicare virtuală să se roage, și în cele din urmă s-a vindecat de cancer.

Înainte de a rămâne însărcinată cu fiul ei, Hanna a spus că a observat o adâncitură în sân și a mers la medic. Cu toate acestea, medicul a diagnosticat-o greșit, spunând că anomalia este benignă, potrivit analizelor.

După mai puțin de o lună, Jessica Hanna a descoperit că era însărcinată. La o programare la ginecolog, i-a cerut medicului să se uite din nou la adâncitură, iar medicul a stabilit că este de natură canceroasă.

La 14 săptămâni de sarcină, Jessica Hanna a aflat că avea cancer în stadiu terminal. Tumora ei avea 13 centimetri și medicii credeau că aceasta se răspândește deja în alte părți ale trupului. Femeia a spus că a cerut opinia la aproximativ 10 medici diferiți și majoritatea au sfătuit-o să facă avort. În final, ea a refuzat să avorteze.

Prognosticul meu nu se schimba. Planul meu de tratament nu se schimba – însărcinată sau nu”, a precizat ea.

Mulți oameni nu știu că de fapt chimioterapia poate fi destul de sigură în timpul sarcinii. Am ales calea de mijloc și am făcut chimioterapie cu unele modificări…”, a mai spus ea.

În timp ce a urmat programul de chimioterapie, Hanna s-a rugat pentru vindecare în mod regulat la mormântul fericitului părinte Solanus Casey, potrivit EWTN. Ea și soțul ei l-au numit ulterior pe fiul lor Thomas Solanus, după el.

M-am rugat la mormântul lui pentru ca eu să fiu vindecată în mod miraculos și pentru ca fiul meu să iasă frumos și sănătos”, a spus ea.

În speranța de a-i încuraja pe alții care se luptă cu situații dificile, Hanna a creat și o pagină web unde își împărtășește povestea și le cere oamenilor să se roage.

M-am gândit că nicio suferință nu este indicat să rămână neîmpărtășită”, a spus Hanna pentru EWTN.

Nu știu unde mă duce Dumnezeu. Oare mă va duce pe calea unde este necesar să le arăt oamenilor cum să moară cu grație, cu harul și mila Lui Dumnezeu? Sau El va face o minune?”, spunea femeia.

În cele din urmă, Hanna a născut un băiețel sănătos, iar apoi medicii au descoperit că boala intrase în remisie. „Un alt miracol”, a spus ea pentru EWTN.

El este cel care mi-a salvat viața, pentru că dacă nu eram însărcinată, nu aș fi verificat de două ori”, a continuat ea.

Hanna le-a încurajat pe femeile aflate în dificultate să aibă încredere în Dumnezeu și să-și amintească că nu sunt singure, pentru că și Hristos a suferit. Împărtășindu-și povestea, ea a spus că speră să-i încurajeze pe alții să spere atunci când se confruntă cu probleme.

Am decis să folosesc rețelele de comunicare virtuală pentru că, indiferent de ceea ce crezi că se va petrece, încrederea în Dumnezeu este cea mai importantă…”, a spus ea, conform LifeNews.

Citiți și:
Companiile farmaceutice nu vor să ştii adevărul despre vitamina C! Ce legătură are această vitamină cu vindecarea cancerului?
Tămâia, un dar regesc și un vindecător dumnezeiesc, cu o mare putere de vindecare. Topeşte pietrele de la rinichi, tratează cancerul

 

yogaesoteric
22 octombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More