Sunete misterioase inexplicabile sunt raportate de pe tot cuprinsul globului

De pe întreg cuprinsul globului sunt raportate o serie de zgomote inexplicabile şi frecvenţa acestor evenimente pare să crească. Sunetele variază în descriere de la „bizare şi înfricoşătoare” la „industriale şi mecanice.” Ele par a fi omni-direcţionale şi par să nu aibă o singură sursă de origine, ori o sursă orizontală de gradare – lăsând impresia că ele provin direct de deasupra capului sau direct din interiorul pământului.

Filmuleţele de mai jos sunt rapoarte ale acestor fenomene acustice inexplicabile. Să fie aceste sunete semne prevestitoare ale unor dezastre iminente, ori un indiciu al faptului că litosfera devine instabilă? Trageți singuri concluzia!

 

 
Zgomot inexplicabil înregistrat în Colorado de către doi excursionişti în august 2011, cu puţin timp înainte ca un cutremur de magnitudine 5.3 să aibă loc în acest stat.


 
Acest incident a avut loc în 11 ianuarie 2012 în Malaysia. Sunetul este auzit timp de trei ore şi zgomotul apare la fiecare 3 secunde de la ora 3 dimineaţa, până în zori. Al doilea incident a apărut în dimineaţa zilei de 12 ianuarie 2012. Zgomotul este auzit timp de 3 ore şi apare la fiecare 3 secunde de la ora 3 dimineaţa, până în zori. Această înregistrare realizată de unul din oamenii din Kota Samarahan, Malaysia, a capturat cu succes sunetul respectiv.
 
 

Zgomote inexplicabile şi sunete misterioase raportate din locaţii variate de pe glob.


Acest incident a fost înregistrat în Mexic, în 12-14 ianuarie 2012 şi este inexplicabil.


Zgomot neobişnuit care s-a auzit în toată Costa Rica în 9 ianuarie 2012.


 
Zgomot misterios şi huruieli raportate în Windsor, în august 2011. Locuitori din unele sate din Anglia au raportat huruituri misterioase, şi sunete zguduitoare încă din iunie 2011.
Cetățeni din statului Minnesota au experimentat astfel de zgomote misterioase, încă din anul 2009.
 
Sursa: http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2012/01/17/what-are-they-mysterious-unexplained-noises-now-being-reported-across-the-globe/



Citiţi şi:


Programul planetar de acţiune urgentă NU APOCALIPSA

ARTA BINECUVÂNTĂRII

 

yogaesoteric
16 februarie 2012


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More