Supraviețuitoare a holocaustului din Ucraina Vera Sharav: „Hitler de atunci, ca și conducătorii de acum, se supunea oficialilor din domeniul sănătății”

Vera Sharav, supraviețuitoare a Holocaustului, a declarat recent, în cadrul unui podcast, că ar fi cazul să ne simțim „mai mult decât amenințați” în legătură cu măsurile de sănătate publică din pandemie, inclusiv închiderile, vaccinările forțate și testarea perpetuă, relatează LifeSiteNews.

Referindu-se la mișcarea nazistă, Sharav a spus: „Frica este un instrument psihologic extrem de puternic, care a fost folosit de politicieni dintotdeauna, iar naziștii au fost deosebit de pricepuți în acest sens”.

Născută în România, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Vera Sharav a fost deținută de copil într-un lagăr din Ucraina, iar tatăl său a pierit în Holocaust.

Sharav a fost invitată la acel podcast pentru a discuta despre îngrijorările cu privire la măsurile de sănătate publică și la direcția pe care acestea au luat-o. Au fost discutate o serie de subiecte care au legătură cu răspunsul la covid-19 luat de diverse guverne.

În opinia gazdei, Trish Wood, există paralele între narațiunea care înconjoară situația covid-19 și narațiunea obișnuită în Germania în timpul nazismului, care a fost folosită pentru a subjuga cetățenii.

Vera Sharav a fost de acord că este logic să vedem asemănări între acea perioadă și vremurile noastre. O preocupare deosebită pentru Sharav și Wood este faptul că medicii de atunci, ca și cei de acum, au fost în mare parte prinși de idei care au făcut rău oamenilor la o scară semnificativă.

Supraviețuitoarea Holocaustului a menționat în mod special eugenia ca fiind un subiect care i-a preocupat pe medici în perioada premergătoare mișcării naziste din Germania. „În prima parte a secolului [XX], întreaga instituție academică a fost infuzată de eugenie, pornind de la Darwin.

Sharav crede că ideea darwinistă a „supraviețuirii celui mai adaptat” a fost adoptată de oficialii din domeniul sănătății publice.

Ceea ce se petrece cu o politică de sănătate publică este că oficialii din domeniul sănătății publice decid cine să trăiască și cine să moară.” Această mentalitate este, în opinia ei, cea care a dus la tragediile care au avut loc în Germania.

Ea este îngrijorată de faptul că aceeași mentalitate a devenit omniprezentă în discursul medical și de sănătate publică din zilele noastre.

Am ajuns la concluzia că, atunci când medicii se aliniază cu guvernul – corporațiile, de altfel – ei renunță la responsabilitatea lor morală și profesională față de pacientul individual.”

În calitate de funcționari publici, ei vorbesc despre un bine mai mare. Cine are autoritatea de a decide care este binele mai mare? … Dacă ființele umane sunt asuprite sau reduse la statutul de cetățeni de mâna a treia … ce fel de societate este aceasta? Ne aflăm acum la poarta acestei societăți.”

Când a fost întrebată dacă crede sau nu că suntem de fapt în pragul unei societăți de tip nazist și de ce, Sharav a răspuns fără echivoc: „Categoric da… Unul dintre principalele aspecte care au avut loc în aceste luni de pandemie este că frica a fost principala armă, care i-a împiedicat cu adevărat pe oameni să gândească limpede. I-a izolat pe oameni și i-a învățat pe copii să nu aibă încredere în ceilalți: s-ar putea să fie infectați, s-ar putea să mă infecteze pe mine”.

În plus, ea a declarat că pașapoartele de vaccinare „sunt poarta de acces către un stat totalitar de supraveghere”.

Ea a adăugat: „așa a fost în timpul naziștilor, așa a fost în timpul lui Stalin, așa a fost în timpul lui Mao – așa este încă în China – aici ne îndreptăm dacă permitem să se petreacă aceasta”.

Sharav a spus că Holocaustul a implicat o legătură unică între instituția medicală și obiectivele naziștilor. „Hitler de atunci, ca și conducătorii de acum, se supunea oficialilor din domeniul sănătății. Nouă ni se spune în mod constant:Noi urmăm știința”. Ca urmare, spune ea, asistăm acum la o „răsturnare completă a civilizației umane”.

Ea a spus că o mare parte din vina pentru situația actuală este necesar să fie pusă pe seama adulților care este necesar să se „trezească” și care „umblă ca niște zombi”.

Sharav a declarat că „mascarea forțată este echivalentul stelei galbene a lui David pe care noi, ca evrei, eram nevoiți să o purtăm. Ne înjosește umanitatea, ca ființe umane libere”.

Citiți și:
O supraviețuitoare a Holocaustului acuză: „Dictatura covid este o dictatură fascistă!… Depășește ce a făcut Hitler!”
Interzisă de Facebook, jurnalista Olivia Steer nu se lasă intimidată: „Ne apropiem de victorie. Istoria ne arată că dictatorii cad mereu…”

 

yogaesoteric
14 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More