Suprimarea tiranului meschin

Senatorul republican Rand Paul a introdus un amendament pentru înlăturarea Arafatului din Statele Unite, Anthony Fauci, din funcția de director al Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase

Senatorul Rand Paul (republican din Kentucky) a introdus un amendament pentru demiterea lui Anthony Fauci din funcția de director al Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase (NIAID), la doi ani de la izbucnirea pandemiei de coronavirus, informează Breitbart.

Amendamentul lui Paul ar restructura postul lui Fauci, înlocuindu-l cu alte trei funcții de conducere, a unor noi institute: Institutul Național de Boli Alergice, Institutul Național de Boli Infecțioase și Institutul Național de Boli Imunologice.

Fiecare dintre aceste trei institute va fi condus de un director numit de președinte și confirmat de Senat, pentru un mandat de 5 ani”, se arată în comunicatul de presă al lui Rand Paul, precizându-se, totodată, că schimbarea ar fi în concordanță cu declarația de misiune a NIAID, care stipulează că organizația „desfășoară și susține cercetări fundamentale și aplicate, pentru a înțelege mai bine, a trata și, în cele din urmă, preveni bolile infecțioase, imunologice și alergice”.

Am învățat multe în ultimii doi ani, dar o lecție specială este aceea că nicio persoană nu ar fi cazul să fie considerată dictator-șef”, a declarat Paul, un critic constant al lui Fauci.

Nicio persoană nu ar fi cazul să aibă autoritatea unilaterală de a lua decizii pentru milioane de americani”, a mai spus el, adăugând:

Ca să ne asigurăm că nu li se vor mai impune niciodată cetățenilor americani închideri și ordine ineficiente și neștiințifice, am introdus acest amendament care are ca scop desființarea postului de director al Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase deținut de dr. Anthony Fauci și împărțirea puterii acestuia între alte trei institute separate. Acest fapt va permite tragerea la răspundere și supravegherea unui funcționar finanțat de contribuabili, care a abuzat din plin de puterea sa și este răspunzător pentru multe eșecuri și dezinformări din timpul pandemiei covid.”

Video cu senatorul Rand Paul vorbind la Fox News despre propunerea sa legislativă, care ar desființa complet funcția lui Fauci, pe care l-a numit „tiran meschin”, adăugând că acesta „ar fi fost necesar să fie de mult timp înlăturat din guvern”:

Citiți și:
Crimă cu premeditare. Dr. Robert Malone: 500.000 de americani au murit cu zile. Dr. Fauci și guvernele lumii au subminat tratamentele covid-19 timpurii…
Senatorul Rand Paul îl desființează pe Fauci. Când l-am întrebat despre imunitate naturală, a zis: Oh, este o idee interesantă, nu m-am gândit niciodată

 

yogaesoteric
10 iunie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More