Crezi că Dumnezeu îți va auzi vreodată rugăciunile?

Dr. Mark este un oncolog celebru. Într-o zi zbura către o conferință importantă într-un alt oraș, unde urma să primească un premiu în medicină. Cu toate acestea, la o oră după decolare, avionul a fost necesar să aterizeze de urgență pe un aeroport din apropiere. Doctorul a închiriat o mașină pentru a-și continua drumul către conferință. La scurt timp după plecare, însă, vremea s-a înrăutățit și a început o furtună violentă. Din cauza ploii abundente, semnalul gps a dispărut, iar doctorul a rătăcit direcția și s-a pierdut.

Abia după două ore de condus și-a dat seama ce se petrecuse. I s-a făcut foame și era îngrozitor de obosit, așa că a decis să-și găsească un loc unde să poposească. În cele din urmă, a dat peste o casă mică. Disperat, a coborât din mașină și a bătut la ușă.

O femeie a deschis ușa.

I-a explicat situația în care se afla și a rugat-o să-l lase să folosească telefonul. Femeia i-a spus, însă, că nu are telefon, dar că poate intra înăuntru și aștepta să se îmbunătățească vremea.

Flămând, ud și obosit, doctorul i-a acceptat oferta și a intrat înăuntru. Femeia i-a oferit un ceai fierbinte și i-a spus că va merge să se roage. Dr. Mark a zâmbit și a spus că el crede doar în muncă grea și sacrificiu pentru a obține orice realizare.

Așezat la masă sorbindu-și ceaiul, doctorul o privea pe femeie rugându-se lângă pat la lumina slabă a lumânărilor. Doctorul și-a dat seama că femeia are nevoie de ajutor, așa că, atunci când ea a terminat rugăciunea, a întrebat-o:

– Ce anume vrei de la Dumnezeu? Crezi că Dumnezeu îți va auzi vreodată rugăciunile?

Femeia a zâmbit trist și a spus:

– Bebelușul din pătuț este fiul meu, care are un tip rar de cancer, și există un singur medic, se numește Mark, care îl poate vindeca, dar nu am bani, iar doctorul Mark locuiește în alt oraș. Dumnezeu nu mi-a răspuns încă rugăciunii, dar știu că mă va ajuta… și nimic nu-mi va zdrobi credința.

Uimit și fără cuvinte, dr. Mark a izbucnit pur și simplu în plâns. Șoptea:

– Dumnezeu este minunat…

Și-a amintit tot ce i s-a petrecut în ziua respectivă: aterizarea forțată, ploaia torenţială care l-a făcut să se rătăcească; și toate acestea s-au petrecut pentru că Dumnezeu nu numai că a răspuns rugăciunii acelei femei, ci i-a dat și lui posibilitatea de a ieși din îngustimea gândirii materialiste, având astfel ocazia să-i ajute pe bieții nefericiți care nu au alte posibilități decât rugăciunea.

Citiți și:
Un medic copleșit de un «caz fără scăpare»: «Minune a lui Dumnezeu! Așa ceva n-am văzut în treizeci de ani de meserie!!!»
Minunea uluitoare a rugăciunii unei bătrâne către Dumnezeu

 

yogaesoteric
10 iunie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More