Tabăra de muzică ezoterică și muzicoterapie – Brașov, 2013

 
În perioada 14 – 17 noiembrie 2013, vă invităm să participaţi la Tabăra de muzică ezoterică și muzicoterapie ce va avea loc în orașul Brașov, la Centrul Lux Divina.
 
În cadrul acestei tabere vom realiza o incursiune spirituală inedită în lumea magică a sunetelor și vor fi dezvăluite anumite aspecte ezoterice despre muzică și sunete. Tabăra se adresează celor care doresc să se transforme rapid în sens benefic, să cunoască tainele efectelor muzicii spirituale, să inţeleagă ce este muzica, modul în care ea acţionează și efectele pe care le generează. Vor fi prezentate (teoretic și practic) metode naturale, fără efecte secundare, de tratament și vindecare spirituală prin meloterapie, vocaloterapie, ritmoterapie. Se vor utiliza boluri tibetane, overtonuri, clopote tibetane, diapazoane, monochorduri, instrumente cu corzi, instrumente de suflat și sintetizatoare electronice în scopul reechilibrării și armonizării energetice a ființei pe diferite niveluri.   

Pentru a participa la această tabară nu este necesară o pregatire muzicală anterioară.

Pentru înscrieri vă puteți adresa la telefon 0745 163 855 sau la următoarea adresă de e-mail: cristina_mantrini@yahoo.com. Locurile sunt limitate.

Programul complet al taberei poate fi citit pe site-ul www.muzicoterapie.ro.

 

yogaesoteric
6 noiembrie 2013


          

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More