Tainele dezvăluite ale argintului coloidal

– prezentarea cărţii –


Această lucrare este în felul ei o sinteză ce prezintă un remediu natural de o mare importanţă, folosit încă din Antichitate şi care a făcut multă vreme parte din farmacopeele oficiale ale principalelor ţări ale lumii. Cu toate că a fost utilizat încă din vechime, argintul ca remediu terapeutic a fost apoi mult timp ignorat sau uitat, dar iată că în prezent el suscită din nou un interes ce devine din ce în ce mai mare.

Argintul coloidal este un produs natural inodor, insipid, neiritant (inclusiv pentru ochi), nu conţine radicali liberi şi nu afectează enzimele umane. Cercetările medicale moderne au demonstrat deja cât se poate de clar că argintul coloidal are evidente efecte antiinfecţioase asupra marii majorităţi a bacteriilor, viruşilor, ciupercilor şi paraziţilor iar spre deosebire de substanţele antibiotice ce rezultă prin sinteză chimică, el nu prezintă efecte secundare sau toxice atunci când este utilizat într-un mod adecvat şi corect. Argintul coloidal este în totalitate benefic pentru organismul uman, contribuind în mod substanţial la întărirea sistemului imunitar. El este netoxic, nu produce dependenţă şi nu presupune efecte secundare nedorite. Argintul coloidal nu afectează ficatul, rinichii sau alte organe interne. Utilizarea lui este sigură chiar şi în cazul copiilor sau al femeilor însărcinate ori care alăptează, ajutând totodată la creşterea şi dezvoltarea normală a fătului, uşurând naşterea şi recuperarea ulterioară a trupului mamei. În plus, ionii de argint (Ag+) pe care îi conţine în suspensie soluția de argint coloidal nu interacţionează într-un mod nefast cu niciun medicament de sinteză chimică şi nici cu celelalte remedii naturale. Aşa cum veţi putea descoperi prin intermediul acestei lucrări de sinteză, argintul coloidal este un excelent remediu naturist ce poate fi asociat chiar şi în cadrul terapiei clasice alopate.
Mai mult decât atât, s-a dovedit deja că germenii patogeni nu dezvoltă rezistenţă la acţiunea antiinfecţioasă a argintului coloidal, iar din aceasta ne putem da seama cu uşurinţă că argintul coloidal prezintă un potenţial terapeutic chiar extraordinar pentru medicina actuală. El se foloseşte cu succes inclusiv în cazurile de SIDA, febră hemoragică, arsuri foarte grave, diabet, cancer, epidemii virale, hepatită B şi C, boala Lyme, mucoviscidoză, psoriazis, pecingine, zona zoster, erizipel, furunculi, infecţii (cutanate, pulmonare, genito-urinare, limfatice, tiroidiene, biliare, oculare, parazitoze, infecții sanguine), otită, conjunctivită, faringită, laringită, sinuzită, rinită, angină, intoxicaţii alimentare, diaree, ulcer, encefalită, meningită, osteomielită, pneumonie, septicemie, leucemie, gonoree, poliomielită, herpes, ciumă, tetanos, febră tifoidă, fibroze, reumatism, scleroză multiplă, scleroză în plăci, boala Crohn, sprue tropical, oboseală cronică, neurastenie etc.

În contextul actual al situaţiei fără precedent de creştere a rezistenţei organismului uman la marea majoritate a antibioticelor de sinteză chimică, argintul coloidal îndeplineşte un rol cu totul deosebit în lupta contra infecţiilor ce sunt atât de răspândite în epoca modernă. Argintul coloidal este foarte util în prevenirea şi vindecarea afecţiunilor ce sunt provocate de agenţii patogeni răspândiţi în mod criminal prin infestarea fiinţelor umane cu viruşi mortali creaţi în laborator cum ar fi HIV, SARS, Ebola, Hanta, H1N1, H5N1 sau unii agenţi patogeni deosebit de periculoși, cum sunt, de exemplu, aceia care provoacă antraxul. Totodată, argintul coloidal este recomandat pentru întărirea rezistenţei organismului şi susţinerea proceselor naturale de autovindecare în cazul contaminării cu germenii patogeni ce sunt răspândiţi pe ascuns la porunca aşa-zişilor „iluminaţi” prin pulverizarea în atmosferă, prin intermediul anumitor avioane, a aşa-numitelor dâre chimice ale morţii (chemtrails).

Toate acestea fac deja ca argintul coloidal să fie considerat un remediu natural aproape miraculos, un veritabil panaceu ce merită să fie folosit în mod sistematic pentru refacerea potenţialului imunitar ce este din ce în ce mai afectat în aceste vremuri, atât datorită alimentaţiei toxice, cât şi a stilului de viaţă nesănătos. El va putea fi folosit cu succes în tratamentul marii majorităţi a bolilor grave pentru care nu există (deocamdată) alte remedii.

profesor yoga Gregorian Bivolaru

Această carte a fost publicată la Editura Shambala şi tipărită la Ganesha Publishing House.
 
 

yogaesoteric

7 noiembrie 2013

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More