Tăcerea noastră este o continuă încurajare a nebuniei și iresponsabilității acestor impostori

Acum, întrucât CDC din SUA a declarat oficial că retrage cererea de autorizare de urgență pentru testele RT-PCR, pe motiv că dau rezultate fals pozitive / negative și că nu reușesc să distingă între covid și gripă, este timpul ca toți cei care au fost puși în arest medical pe motiv că sunt pre- sau asimptomatici, să reacționeze judiciar.

În locul celor care au avut de suferit de pe urma acestei așa-zise politici de sănătate publică, aș da în judecată statul și spitalul pentru daune materiale și morale. Aș face plângeri penale pentru abuz în serviciu contra directorului DSP și contra comandantului acțiunii, precum și contra tuturor propagandiștilor de la TV sau din rețelele de comunicare virtuală (care au ajuns acum să propovăduiască vakseenul ca singura soluție, ca pe un sfânt graal al religiei medicinismului sci-fi).

Tăcerea noastră este o continuă încurajare a nebuniei și iresponsabilității acestor impostori conspiraționiști.

Tăcerea medicilor este o cale sigură către pierderea totală a încrederii în medici. Curând, foarte curând, medicii vor fi înlocuiți de aplicații. Prefer medicii, cu tot cu relele lor, pentru că sunt oameni și oamenii sunt supuși greșelii.

Aplicațiile nu pot face distincția între bine și rău. Nu vreau un robot în locul unui judecător, al unui medic, al unui patron, al unui politician, al unui preot.

Voi?

Autor: Gheorghe Piperea

Citiți și:
Avocatul Gheorghe Piperea vorbește despre planurile grotești ale premierului Cîțu și ale ministrului Câmpeanu prin care vor să îi constrângă pe români să se vaccineze. Cum se poate reacționa?
Avocatul Gheorghe Piperea: ‘Care vă simțiți negaționiști? Că eu nu…’

yogaesoteric
22 septembrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More