Tânăr din Texas diagnosticat cu o tulburare rară după prima doză de vaccin

Wyatt McGlaun, un tânăr din Woodlands, spune că a fost diagnosticat cu o tulburare rară numită sindromul Guillan-Barre după prima doză de vaccin anti-covid.

Clinica Mayo descrie sindromul Guillan-Barre drept: „O tulburare rară în care sistemul tău imunitar îți atacă nervii. Slăbiciunea și furnicăturile la extremități sunt de obicei primele simptome. Aceste simptome se pot extinde rapid, putând paraliza întregul trup”.

McGlaun a declarat pentru KPRC din Houston că a considerat că face ceea ce este corect atunci când s-a vaccinat. Voia să călătorească în vară și să-și petreacă timpul cu prietenii și familia. Însă la o săptămână după prima doză, el a început să se simtă extrem de obosit și avea dificultăți la mers. Familia sa l-a dus la un spital local unde a fost diagnosticat cu sindromul Guillan-Barre.

Doctorul Charles Sims, specialist în boli infecțioase de la spitalul St. Luke din Woodlands, a spus că sindromul Guillan-Barre este cel mai adesea cauzat de o infecție virală sau bacteriană și că nu poate spune că a fost cauzat de doza de vaccin. El a mai precizat că sindromul este rar întâlnit, doar 2 dintr-un milion de oameni pe an făcând această boală.

Doctorul Sims a spus, de asemenea, că poate fi doar o coincidență.

Familia tânărului a raportat efectele adverse la CDC pentru a fi investigate.

Citiţi şi:
Tragedie la Bacău: Un licean a făcut infarct după rapelul cu vaccinul Pfizer. Un student din Cluj a decedat tot după Pfizer. Cine răspunde?
Convulsii după vaccinul Pfizer

 

yogaesoteric
10 iulie 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More