Te vor numi…

Te vor numi „nebun” pentru că te-ai născut cu darul de a vedea situațiile diferit și asta îi sperie.

Te vor numi „intens” pentru că te-ai născut cu curajul de a-ți permite să trăiești și să simți pe deplin și asta îi intimidează.

Te vor numi „egoist” pentru că ai descoperit că ceea ce ești cu adevărat este cel mai important în viață și asta nu le aduce beneficii.

Te vor numii „conspiraționist” pentru că ai văzut controlul și manipularea pe care sistemele o exercită asupra ta și asta nu le convine.

Te vor numi „ciudat” pentru că nu te comporți așa cum o fac masele, pentru că ai ieșit din matrix și ți-ai creat propria realitate.

Te vor numi „absurd” pentru că ai credințe diferite de cele care ne-au fost insuflate de ani de zile.

Te vor numi „deranjant” pentru că acționezi în moduri în afara celor stabilite, pentru că ajuți, pentru că predai, pentru că vorbești despre universuri și existență.

Te vor numi „periculos” pentru că nu respecți regulile și reglementările stabilite, pentru că îți creezi propriul mod de a trăi în felul tău și pe placul tău.

Te vor numi „iluzionat” pentru că știi că trăim într-un univers de posibilități nesfârșite și că tot ce este permis este posibil dacă ai o credință fermă.

Ei te vor eticheta în multe feluri, te vor judeca în multe moduri, pentru o lungă perioadă de timp, dar rămâi ferm în tine, în aspirațiile tale și fiind credincios Esenței tale, pentru că până la urmă oamenii te vor căuta pentru ceea ce transmiți, pentru ce dăruiești, pentru ce ești tu.

Nu te lăsa doborât de ce vor spune, creează-ți propria cale și ai încredere în înțelepciunea ta interioară, dacă te îndoiești de ceva, investighează, dacă nu ești de acord cu nicio idee indiferent de cât de mulți oameni o cred, caută-ți adevărul tău, trezește-te și nu mai crede tot ce ți-au spus alții, trage-ți propriile concluzii și manifestă-ți adevăratul Eu, întotdeauna din iubire, mereu din conștiință.

Citiți și:
Eckhart Tolle – Rămâi conștient în fața adversităților
O facem pentru noi înșine. Psihologii ne explică cum să iertăm și să uităm răul

 

yogaesoteric
18 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More