TED sau Teroare, Eugenie, Dictatură. Într-un singur cuvânt, Porțile Iadului, zise și Bill Gates

Lumea a auzit într-un final, după aproape 3 ani, cine a fost scenaristul, regizorul și protagonistul principal al Mascaradei numită PlanDemonie! Acest „specialist” de carton care are o problemă majoră la căpuț.

Bill Gates

Omul suferă de sindrom demoniac.

Se visează ăla important, care duce o luptă cu Dumnezeu. Visul lui este să reducă populația lumii, să sterilizeze pruncii și mai ales să scape de seniori.

Și să inoculeze otrăvuri sub formă de înțepări în fiecare om de pe planetă.

Dezastrul făcut de acest om alături de cohortele lui de fundații „filantropice” în Africa se cunoaște foarte bine. „Prietenia” extrem de strânsă în interese comune cu teroristul numărul unu al planetei, zis și Tedros (politician etiopian), șeful Organizației Mondiale a Nesănătății, precum și cu Fauci, a făcut posibilă punerea în scenă a asasinatelor împotriva umanității din ultimii trei ani.

Legăturile financiare dubioase pe care acest om le are cu ceilalți psihopați aflați la conducerea guvernelor din toată lumea sunt evidente.

Individul acesta a aruncat miliarde în piață, a controlat guvernele și toate sistemele medicale din lume pentru a ajunge la „salvarea trilioanelor de dolari”, adică tot ce au însemnat „grămăjoarele sublime de grăsime” salvatoare.

Salvatoare pentru ei. Vedem toți efectele serurilor morții.

Sindromul morții subite nu are nicio explicație logică. Autoritățile din întreaga lume tac. Continuă să bage sub preș crimele ordonate de psihopați. În speranța că lumea va dormi în continuare și vor crede la nesfârșit în „specialiștii morții” și în „autoritățile oficiale”.

Omul cu nume de porți ale iadului a hotărât tot. Restricții, protocoale, cenzură, amenzi, teroare și distrugere a economiilor statelor pentru bani, putere, influență și control total asupra omenirii. A dat și un exemplu de subordonare și execuție totală a ordinelor sale în Colonia Penală numită Australia. Știm toți ce s-a petrecut acolo. Demența dusă la extrem!

Întrebarea pe care toți ar fi necesar să o punem este următoarea: De ce cu o zi înainte să apară această anchetă, Tedros a ieșit să ne aducă la cunoștință că plandemonia e terminată?

Unde arde? Cine îi arde și mai ales de ce?

Să fi înțeles totuși lumea ce înseamnă TED?!

Teroare, Eugenie, Dictatură!

Adică Porțile Iadului!

Semnat: o „conspiraționistă” care a spus toate astea din aprilie 2020!

Era și foarte greu de intuit! Teoriile conspirației au devenit realitatea pe care o trăim azi! Toți!

Autor: Zoe Dantes

Citiți și:
Conspiraționiștii au avut (din nou) dreptate: Bill Gates a condus pandemia covid la nivel mondial. O spun Politico și Die Welt
Jordan Peterson dezvăluie planul perfid a lui Bill Gates

 

yogaesoteric
15 decembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More