„Se aranja la oglindă și, brusc, s-a prăbușit!” O profesoară din Bârlad a murit subit, la doar 56 de ani. Era vaccinată cu trei doze

O profesoară de la Liceul Tehnologic „Petru Rareș” din Bârlad s-a stins din viață, brusc și tulburător, la doar 56 de ani, potrivit portalului Vremea Nouă.

Gabriela Munteanu, în vârstă de 56 de ani, a fost găsită în propria locuință de fiul său, student la medicină, care a alertat Ambulanța la 112.

Starea profesoarei era foarte gravă, ea fiind transportată de urgență cu elicopterul la Clinica de Neurochirurgie din Iași. Colegii spun că totul s-a petrecut într-un mod fulgerător, profesoara având, se pare, un anevrism.

Profesoara ar fi suferit cel mai probabil un infarct, chiar când se pregătea să plece la școală, iar în momentul în care s-a produs, femeia a căzut lovindu-se puternic la cap.

Se aranja la oglindă și, brusc, s-a prăbușit!”, amintește sursa citată.

Gabriela Munteanu era vaccinată cu trei doze. Iată și dovada:

„Începutul de an școlar a venit cu o veste tristă pentru noi, colectivul de cadre didactice de la Liceul Tehnologic „Petru Rareș” Bârlad. Doamna profesor Munteanu Gabriela ne-a părăsit mult prea devreme, lăsând în urmă multă durere, regret și compasiune. Pentru noi, colegii, Gabi a reprezentat cadrul didactic de excepție, colega perfectă și mereu alături de fiecare dintre noi, încurajând și sprijinind cadrele didactice tinere. Cu o vechime în învățământ de 25 de ani, doamna profesor a slujit cu mare devotament unitatea școlară evidențiindu-se prin coordonarea de simpozioane internaționale și proiecte educaționale de excepție, contribuind la educarea elevilor din școală. Ne exprimăm profundul regret pentru dispariția prematură a doamnei profesor Munteanu Gabriela și transmitem pe această cale condoleanțele noastre îndureratei familii”, au transmis cadrele didactice ale Liceului Tehnologic „Petru Rareș” din Bârlad.

Citiți și:
Moartea subită face ravagii în Italia. Atac de cord pe bandă rulantă la persoane tinere
Asasinate în masă cu sânge rece. Moartea subită se prelinge din seringă

 

yogaesoteric
15 decembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More