Templul Satanic a anunțat cu insolență „cea mai mare adunare satanică din istorie”: SatanCon 2023

Templul Satanic dedică „cea mai mare adunare satanică din istorie” primarului democrat din Boston, Michelle Wu, după ce grupului nu i s-a permis să țină o invocare satanică la Primăria din Boston.

SatanCon 2023 va avea loc în centrul orașului Boston între 28 și 30 aprilie. Invitații înregistrați vor fi obligați să poarte măști și să prezinte dovada unei vaccinări împotriva covid-19, conform organizației.

Participanții vor urma să poarte o mască chirurgicală N-95, KN-95 sau una de unică folosință”, a precizat templul pe site-ul său, „gulerele, bandanele și măștile din pânză nu vor fi permise”.

Tema adunării care celebrează aniversarea de 10 ani a Templului Satanic este „Hexennacht in Boston”, traducerea în germană pentru „Noaptea vrăjitoarelor”, care marchează vechea sărbătoare păgână a Ajunului de Mai. Noaptea a fost denumită mai târziu Walpurgisnacht, pentru a o comemora pe Walpurga, o sfântă creștină care a evanghelizat Germania și despre care se spune că ar fi exorcizat oameni bolnavi.

SatanCon va include dezbateri, divertisment, ritualuri satanice, o capelă de nuntă satanică și o „piață satanică”.

Templul Satanic a declarat că dedică evenimentul lui Wu „pentru eforturile ei neconstituționale de a ține TST departe de spațiile publice din Boston”. Grupul a intentat un proces în 2021 împotriva orașului după ce mai multe cereri de a face o invocare satanică înainte de o ședință a Consiliului Municipal au fost refuzate.

Grupul a depus, de asemenea, o cerere pentru a ridica un steag la Primăria din Boston pentru a comemora „Săptămâna de apreciere a Satanei” în iulie 2021, dar orașul a anunțat în octombrie 2021 că nu mai acceptă cereri pentru ridicarea de steaguri pe clădire.

Într-o mișcare similară, Templul Satanic a dedicat conferința sa din 2022 din Scottsdale, Arizona, fostului primar republican Jim Lane și fostului consilier republican Suzanne Klapp care, de asemenea, a refuzat o cerere de invocare a lui Satana la o ședință a Consiliului Local.

TST neagă credința într-un diavol personal, susținând că are misiunea de a „încuraja bunăvoința și empatia în rândul tuturor oamenilor, de a respinge autoritatea tiranică, de a susține bunul simț practic și dreptatea, și de a fi condus de conștiința umană pentru a întreprinde acțiuni nobile”.

Templul Satanic a atras atenția la nivel național în luna decembrie pentru scandalul care a cuprins Chesapeake, Virginia, când organizația a solicitat înființarea unui Club al Satanei de după orele de școală (after-school) pentru copiii de la școala primară locală B.M. Williams.

Mai mulți părinți implicați în această controversă și-au exprimat convingerea pentru Fox News Digital că, de când templul și-a început campania pentru cluburi în 2016, a vizat școlile care sponsorizează Good News Clubs, un grup creștin de after-school, până când consiliile școlare se vor simți obligate să închidă cu totul cluburile after-school.

Citiți și:
Templul Satanic a acționat în instanță pentru a pune stop interzicerii avortului, susținând că uciderea bebelușilor este un drept religios
Paşapoartele ucrainene (şi nu numai) conţin simbolistică satanică ascunsă – se observă foarte bine capul lui Baphomet

 

yogaesoteric
8 martie 2023

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More