Teodor Baconschi despre noii și vechii marxiști: «Panteonul leftist: un cult al morții, promovat ca incendiu final…»


„… în care poate să piară întreaga lume, dacă REFUZĂ să se supună utopiei”


În timp ce drumul spre referendumul pentru căsătorie intră în linie dreaptă, iar atacurile neomarxiste la adresa familiei naturale și a valorilor creștine se întețesc, diplomatul, teologul și filosoful Teodor Baconschi postează o cugetare amară pa pagina sa de Facebook.

„Stângiștii de azi nu prea cunosc istoria Stângii. Să le amintesc un episod: Paul Lafargue, autorul unei cărţi despre «Dreptul de a fi leneș» (1880) a fost un anarho-comunist căsătorit cu Laura, cea de-a doua fiică a lui Karl Marx.

Soții Lafargue s-au sinucis simultan, prin injecție cu cianură. Așa arată panteonul leftist: un cult al morții, promovat ca incendiu final, în care poate să piară întreaga lume, dacă REFUZĂ să se supună utopiei. O colecție de pozitiviști îndrăciți, de maniaci ai ateismului agresiv și de complexați ai resentimentului generalizat.

N-au contribuit cu nimic la evoluția științei, la dezvoltarea morală a persoanei umane, la cunoașterea universului, la prezervarea civilizației. Revoluționari de profesie, vânători de oameni, heralzi ai distrugerii. Teoriile lor (începând cu marxismul însuși) n-au fost decât o maculatură ucigașă, într-un limbaj obscur, delirant și demonic. Refugiul lor: «dialectica». Rezultat concret: 80 de milioane de victime”, a scris Baconschi.


Citiţi şi:

De la marxism-leninism la neomarxism, marxismul cultural și corectitudinea politică

Originile neomarxiste ale limbajului «corect politic»
 

yogaesoteric
26 septembrie 2017

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More