Teoria conspirației devine realitate: Pentagonul a creat cipul care detectează covid-ul

Agenția de Proiecte de Cercetare Avansate pentru Apărare (DARPA) a Pentagonului a creat un cip subcutanat care monitorizează trupul uman pentru a detecta semnele virusului.

Colonelul în retragere Matt Hepburn, un medic militar infecționist, care conduce activitatea DARPA împotriva covid, a fost invitat la emisiunea 60 Minutes de la CBS News pentru a explica noua tehnologie.

Arătând o fiolă având în interior un gel care conținea cipul, Hepburn a declarat:

Îl pui sub piele și el îți spune că există reacții chimice în interiorul trupului tău și aceasta înseamă că mâine vei avea simptome.

Este ca un led de control al motorului”, a adăugat Hepburn, precizând că persoanele care vor avea cipul „vor recepționa semnalul, își vor lua o probă de sânge și se vor testa pe loc”.

Vom putea avea toate aceste informații în 3-5 minute”, a continuat colonelul, adăugând: „Pe măsură ce reduci acest timp, pe măsură ce diagnostichezi și tratezi, practic oprești infecția din fașă.

Hepburn a mai declarat că DARPA a creat un filtru capabil să îndepărteze virusul din sânge cu ajutorul unui aparat de dializă. Noua tehnologie a fost aprobată de Food and Drug Administration (FDA) ‒ Agenția americană de Administrare a Medicamentului și Hranei – și a fost deja folosită pe 300 de pacienți.

Emisiunea „60 Minutes” de la CBS a dezvăluit și că Pentagonul are sute de mostre de țesut de la militari infectați cu agenți patogeni din lumea întreagă, inclusiv gripa spaniolă din 1918, care a ucis milioane de oameni de pe tot globul.

Pe de altă parte, doctorul de la Pentagon Kayvon Modjarrad a dezvăluit că armata americană lucrează la un vaccin universal împotriva tuturor tipurilor de coronavirus: „Nu este science fiction, este realitate științifică”.

Și Modjarrad a adăugat: „Avem instrumentele, avem tehnologia pentru a face aceasta chiar acum”.

Doctorul de la Pentagon a explicat că scopul acestui vaccin este de a fi inoculat oamenilor pentru a-i proteja împotriva tuturor virusurilor mortale care există sau care vor apărea de acum încolo.

Vom fi protejați împotriva virusurilor ucigașe pe care nu le-am descoperit sau nici măcar nu ne-am imaginat că ar fi posibil să existe”, a spus Modjarrad.

O treime dintre militarii americani activi au refuzat să fie vaccinați anti-covid, însă potrivit mai multor surse, cifra reală este probabil de jumătate. De la Marină a fost furnizat oficial procentul de 40% al militarilor de elită care refuză vaccinul.

Informația i-a isterizat pe ziariștii din redacția Time, care au afirmat că „ezitarea la vaccinare” reprezintă o „amenințare pentru securitatea națională”: „Acești militari poate că nu au fost racolați de teroriști interni, însă sunt în mod clar influențați online de adepții teoriilor conspirației și pur și simplu nu cred în știința elementară”.

Amintim că posibilitatea de a cipa oamenii sub pretextul luptei împotriva covid era declarată cu mai puțin de un an în urmă una dintre cele mai fantasmagorice teorii ale conspirației.

Citiți și:
Oficiali guvernamentali americani au ajutat China să acopere originile coronavirusului. «Teoria conspirației» a fost întotdeauna adevărată
Teoria Teoriei Conspirației. Pravda Americană, George Orwell și Războiul biologic vs scurgerea virusului covid din laboratorul de la Wuhan (I)
Chiar că se-ngroașă gluma: Implanturi injectabile cu cip, în lupta împotriva covid-19 și a viitoarelor pandemii

 

yogaesoteric
12 ianuarie 2022

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More