Chiar că se-ngroașă gluma: Implanturi injectabile cu cip, în lupta împotriva covid-19 și a viitoarelor pandemii

În martie 2021, DSruptive Subdermals a încheiat un studiu clinic la nivel mondial folosind implanturi injectabile pentru a măsura temperatura trupului la om.

Studiul a demonstrat că senzorii de temperatură implantabili pot fi utilizați cu o calitate comparabilă cu metodele clinice existente pentru măsurarea temperaturii. În același timp, implanturile elimină necesitatea dispozitivelor de măsurare externe și oferă un mod igienic de a face cantități mari de măsurători într-un mod standardizat, susțin autorii.

Bazat pe acest studiu, DSruptive oferă acum soluția sa de senzori de temperatură implantabili, despre care afirmă că sunt fiabili și siguri.

Iată că, odată cu covid-19, am ajuns în punctul în care tehnologia implanturilor de cipuri umane se mută de la nișă la mainstream.

Pentru a contribui la lupta împotriva împotriva covid-19, precum și a viitoarelor pandemii, oferim platforma noastră de implantare a senzorului de temperatură cercetătorilor din întreaga lume care caută un instrument practic, durabil și robust pentru măsurarea temperaturii în condiții de masă. Aceasta se face printr-un API deschis”, se afirmă pe site-ul DSruptive.

Citiți și:
A fost creat cel mai mic cip implantabil din lume, de dimensiunea unui acarian de praf
Klaus Schwab, ‘părintele’ FEM, despre cipuri implantabile: Marea Resetare va duce la contopirea identității noastre fizice, digitale și biologice

 

yogaesoteric
4 decembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More