Thierry Baudet expune conspirația globalistă care folosește pandemia pentru „antrenamentul obedienței”

Într-un discurs exploziv în parlamentul olandez, liderul partidului Forumul pentru Democrație, Thierry Baudet, a dezvăluit că multe dintre măsurile pandemice draconiene la care guvernele din întreaga lume și-au supus populațiile de peste 15 luni sunt cuprinse într-un document vechi de peste zece ani.

Thierry Baudet

Documentul a fost publicat de Fundația globalistă Rockefeller și descrie un scenariu viitor numit Lock Step, în care toate guvernele lumii se coordonează pentru a impune restricții asupra umanității, un control mai strict, supravegherea în masă și un nou regim autoritar global.

Cum este posibil ca un document vechi de zece ani al unui influent ONG globalist să prezică covid?

În întreaga lume, închiderile au făcut ca guvernele să fie mai autoritare și au luat drepturile cetățenilor la o scară fără precedent. În discursul său în fața Parlamentului olandez din 4 iunie, liderul FvD i-a avertizat pe legislatori: Dacă continuăm pe această cale, ne putem pierde libertatea, prosperitatea și suveranitatea.

Baudet a dezvăluit un scenariu globalist vechi de un deceniu pentru un viitor apocaliptic planificat și implementat de forțele globaliste pentru a provoca hipnoza în masă și pentru a prelua controlul politic al unor părți mari ale lumii sub pretextul unei pandemii virale.

Fundația Rockefeller concurează, printre altele, cu Fundația pentru o Societate Deschisă, a lui George Soros, pentru a face „investiții” gigantice în organizații radicale globaliste de stânga care doresc să promoveze marxismul.

Mândria vaccinaților pe rețelele de comunicare virtuală cu imagini ale locurilor de injectare umflate, patch-uri, certificate de vaccinare sau ei înșiși în fața centrului de vaccinare. Femeia din imagine a ales să meargă atât de departe încât să tatueze atât o imagine a coronavirusului, data vaccinării (21 martie), cât și producătorul Pfizer, cărora le-ar fi mulțumit că se simte acum „în siguranță” de amenințările la adresa sănătății.

Iată discursul lui Baudet, în fața Parlamentului olandez:

„Doamnă președintă, în 2010, Fundația Rockefeller, una dintre cele mai influente organizații neguvernamentale din lume, a elaborat o serie de scenarii pentru viitorul tehnologiei și dezvoltării internaționale.

Acest raport [Baudet arată documentul]. Iar în acest raport, Fundația Rockefeller propune așa-numitul scenariu Lock Step, despre apariția unei pandemii la nivel mondial și consecințele acesteia. Aceasta încă din 2010.

Conform acestui scenariu – și am acest document cu mine – chinezii ar fi primii care vor începe cu «carantina necesară pentru toți cetățenii» – este un citat –, adică închiderea imediată și aproape ermetică a tuturor frontierelor.

Liderii naționali din întreaga lume și-ar consolida puterea cu legi, reguli și restricții, de la cerința de a purta măști la controlul temperaturii trupului pentru a avea acces în gări, avioane, clădiri. Totul este aici. Dar nici măcar nu se termină aici.

Potrivit scenariului Lock Step, ne așteaptă mult mai mult: «Chiar și după ce pandemia se va încheia», scriu cercetătorii, «controlul autoritar ar rămâne, cu monitorizarea cetățenilor și a activităților lor, iar aceasta chiar s-ar intensifica». Acest raport din 2010 face chiar aluzie la blocajul climatic.

Este exact ceea ce au început deja să discute pe măsură ce vorbim. Citez: «Pentru a se proteja împotriva problemelor din ce în ce mai globale – de la pandemii și terorism transfrontalier la crize de mediu și sărăcie în creștere, liderii din întreaga lume își vor spori controlul asupra puterii.»

Iar raportul prezice foarte bine și modul în care vor reacționa cetățenii la toate aceste reglementări. Din păcate, trebuie să spun. Așa cum se petrece acum, oamenii țipă de bucurie când se vaccinează, pun poze ale brațului lor injectat pe rețelele de comunicare virtuală – totul este în acest raport – și cerșesc un Corona pass, au prezis autorii scenariului Lock Step, așa cum am spus. Cu cât lumea devine mai controlată, așa cum au prezis în 2010, cu atât crește acceptarea în rândul oamenilor. Cetățenii renunță în mod voluntar la o parte din suveranitate – și integritatea lor – în schimbul unei mai mari securități și stabilități.

Cetățenii au fost mai toleranți și chiar dornici să primească mai multe inspecții și supraveghere. Liderilor naționali li s-a oferit o mai mare libertate de a crea ordine în modurile pe care le-au considerat potrivite.

Că aceasta ar duce la un pașaport digital, au prezis și autorii raportului Fundației Rockefeller. În 2010, Fundația Rockefeller nu a putut prezice literalmente situația actuală, dar apoi au crezut că o supraveghere mai strictă ar duce la un act de identitate biometric pentru toți cetățenii. Și acum se află în permisele noastre de călătorie de hârtie.

Pașaportul digital de vaccinare este numai o parte din el. La doar 13 ani de la pandemie, publicul ar putea, conform Fundației Rockefeller, să-și dea seama că au fost înșelați, s-au săturat de controale și de fanteziile absurde ale guvernului de la putere.

Și, doamnă președintă, încă mai sper că Fundația Rockefeller s-a înșelat în această privință. Toate previziunile lor s-au împlinit, dar sper că se înșală cu adevărat aici, că ne vom trezi înainte de acel moment. Să ne dăm seama că aceasta este o psihoză colectivă.

Că închiderea țării noastre, a jumătate din lume, care a durat un an și jumătate din cauza unei variante de gripă, este o nebunie. Că trăim cu această mizerie – măști nefuncționale, că respectăm reguli de distanță complet lipsite de sens. Și să ne vedem firmele, viața socială dărâmate.

Când ni se interzic medicamente excelente de primă clasă, cum ar fi Ivermectina, nu se face decât să se accelereze injecțiile experimentale cărora li se dă statutul de «vaccinuri aprobate». Că ne îngrijorăm că «se întoarce infecția», când, desigur, s-a petrecut anul trecut, la fel ca în fiecare an, ca de obicei, pentru că odată cu toamna vine o nouă infecție, așa cum se petrece întotdeauna.

Și ne prefacem că aceasta se datorează coronei, pe care înainte o numeam gripă, care pare să fi dispărut complet.

Dar cel mai important aspect este, și acestea vor fi cuvintele mele de încheiere, că ne dăm seama că, sub acest pretext, o formă de isterie în legătură cu această «gripă chinezească», s-a pus la punct o infrastructură care, în orice moment, din cauza oricărui eveniment aleator, poate fi folosită din nou de autorități – la fel ca închiderile, măștile, distanțarea socială, faptul că nu mai este permis să călătorești, că nu mai dai mâna – deschizând calea unor injecții experimentale absurde.

Această perioadă corona a fost un antrenament de obediență. Cea de-a doua Cameră și guvernul [premierului Mark] Rutte au efectuat acest antrenament într-un mod strălucit. Felicitări! Klaus Schwab poate fi mândru de voi. Planul globalist a găsit poarta de intrare, iar următorul pas spre supravegherea în masă și controlul total poate fi făcut acum.”

Potrivit lui Baudet, natura neștiințifică a pașaportului corona este evidentă din faptul că cei care au fost vaccinați ar putea în continuare să aibă și să transmită virusul, testul PCR produce rezultate fals pozitive și nimeni nu are voie să dovedească faptul că are anticorpi. Doar un test PCR pozitiv de acum șase luni este permis ca „dovadă de recuperare”. Testul serologic pentru anticorpi nu este recunoscut, în timp ce Israelul o face pentru pașaportul corona, iar FDA a aprobat nu mai puțin de 81 de teste serologice.

Un astfel de pașaport nu înseamnă nimic pentru mine, nu împiedică transmiterea”, a declarat medicul microbiolog olandez Alex Friedrich într-un interviu acordat RTV Noord. Există tot felul de excepții care fac ca un astfel de pașaport să nu fie fiabil. „Aveți, de asemenea, non-respondenți, persoane care nu au un răspuns imunitar după o vaccinare sau o infecție. Deci nu poți spune că cineva este imun, știi asta doar dacă faci un test serologic.” Iar acest test nu este permis.

Cercetările efectuate de banca de sânge olandeză Sanquin în rândul donatorilor săi adulți au arătat că 16% au anticorpi după infecție. Extrapolat la întreaga populație, aceasta înseamnă că mai mult de 2 milioane de olandezi au anticorpi. Toți acești oameni nu au nevoie deloc de un vaccin – ceea ce, de asemenea, nu este recunoscut.

Citiți și:
Sub imperiul necesităţii: „noua normalitate” a epocii post-corona (I)
De la biosecuritate la totalitarism

 

yogaesoteric
22 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More