„Ce se petrece este complet nebunesc”. Profesorul Christian Perronne și cercetătoarea Anne-Marie Yim despre politica de vaccinare anti-covid (III)

Profesorul Christian Perronne: Politica covid este „complet stupidă” și „lipsită de etică”

UK Column l-a intervievat recent pe profesorul Christian Perronne, expert francez în domeniul vaccinurilor, pe tema vaccinurilor covid-19.

Citiți a doua parte a articolului

Brian Gerrish: Cred că suntem perfect de acord: avem în fața noastră niște șarlatani. Avem politicieni, precum și membri ai organizațiilor de sănătate care spun că sunt aici ca să protejeze publicul, dar în realitate nu-l protejează, ci permit ca publicul să fie vătămat în urma acestei așa-zise „vaccinări”. Pot să mă întorc la profesorul Perronne și să-i cer părerea despre efectele adverse ale vaccinurilor?

Am adunat până acum un număr considerabil de date cu privire la efectele adverse, iar aici, în Marea Britanie, cifrele adunate de autoritatea de reglementare, MHRA, depășesc un milion de efecte adverse înregistrate, iar decesele sunt în jur de 1.400. Este vorba deci de un număr important de vătămări. Dle profesor Perronne, care este punctul dumneavoastră de vedere asupra efectelor adverse care sunt înregistrate în acest moment?

Christian Perronne: În trecut, la vaccinurile celelalte, adevărate, au existat câteva crize, probleme cu unele efecte secundare; dar nu am văzut niciodată în jurul meu, la prietenii mei, la familia mea efecte secundare atât de grave. Cunosc chiar două decese din anturajul meu: mama unui prieten și un tip care era vărul unui alt prieten, care au murit de la „vaccin”. Deci eu, ca cetățean francez, văd în jurul meu cazuri de deces, cazuri de paralizie. O femeie, o vecină care a fost vaccinată, câteva zile mai târziu a dezvoltat o hipertensiune arterială malignă; nu a avut în viața ei hipertensiune. Multe tromboze, o paralizie parțială, artralgii [dureri articulare] în jurul meu, am văzut numeroase cazuri.

Cred că bazele de date ale efectelor secundare ale unor țări nu sunt exacte, căci în cazurile pe care le-am văzut, știu că medicii generaliști [medicii de familie] nu voiau să raporteze decesul sau efectul secundar autorităților, spunând: „Nu, e doar o coincidență!

Deci, multe, foarte multe efecte secundare nu sunt raportate. Dacă este un accident vascular cerebral, se spune: „O, dar nu e de la vaccin; e doar un accident vascular cerebral; persoana era în vârstă, deci e normal să aibă un accident vascular cerebral”.

Pentru că vorbesc cu pacienții mei (am câțiva pacienți care sunt directori de companii de top), știu de la ei că medicii din marile companii în care mulți angajați au fost „vaccinați” (nu-mi place să folosesc termenul „vaccinat”) au văzut că au probleme, dar medicii de la medicina muncii n-au vrut să raporteze cazurile la autoritatea franceză. Deci nu există nicio legătură cu vaccinul, ci e notat drept „coincidență”.

Dacă comparăm baza de date franceză cu baza de date olandeză, cu aceeași proporție de pacienți vaccinați [în ambele populații], rata raportărilor este mult mai mică în Franța [cum a raportat UK Column News pe 30 iunie 2021]. Nu e normal! Dar dacă ne uităm apoi la nivel european, vedem că sunt enorm de multe decese și de efecte secundare grave.

Știm – este recunoscut oficial de către CDC, Centrele de Control ale Bolilor din Statele Unite – că mulți tineri „vaccinați” (să spunem „inoculați”), au avut probleme cardiace: miocardită, inflamarea mușchiului cardiac, sau pericardită, inflamarea învelișului din jurul inimii. Deci este oficial, este raportat în lumea întreagă.

Și dacă ne uităm prin comparație la rata mortalității la ceilalți și la copiii vaccinați, ar putea fi apropiată. După cum știm, copiii nu dezvoltă boala în proporție mare și foarte puțini copii au avut cazuri severe, iar rata decesului [covid] la copii este aproape zero. Acum știm că riscul de deces și de probleme grave este cu mult mai ridicat dacă ești vaccinat decât dacă nu ești vaccinat.

Și acum vedem în unele țări că cele mai multe probleme, cazuri, provin de la persoanele vaccinate care transmit boala. Și desigur, nu este discursul oficial, dar în Franța, guvernul minte, ei spun: „Deși am văzut câteva cazuri, este vina nevaccinaților care-i contaminează pe vaccinați”.

Sunt membru al Institutului Pasteur; am lucrat în domeniul vaccinării ani de zile. Este pentru prima oară în viața mea când aud din partea întreprinderilor, a fabricanților, a miniștrilor, a OMS așa ceva: „Este un vaccin foarte bun – dar trebuie să vă spunem că și dacă sunteți vaccinați, totuși vă puteți îmbolnăvi! Și s-ar putea să încetinească transmiterea, dar nu suntem siguri”. Nu-i normal. Dacă sunteți vaccinat cu un vaccin eficace, sunteți protejat. N-ar mai trebui să purtați mască, ar fi firesc să aveți o viață normală. Dar de fapt, în numeroase țări ei spun: „O, ați fost vaccinați, dar nu sunteți cu adevărat protejați”. Și acum le spun vaccinaților – care se presupune că sunt protejați, care ar trebui să aibă încredere în vaccin! – „Oh, nevaccinații or să vă contamineze!
[…]

Brian Gerrish: Anne-Marie, pot să vă adresez aceeași întrebare despre efectele nedorite ale vaccinurilor? Vedem cifrele colectate aici în Marea Britanie; știm că MHRA spune că probabil numai 10% din reacțiile cele mai grave sunt înregistrate, și tot MHRA spune că probabil numai 2% până la 4% din reacțiile adverse cele mai mici sunt înregistrate. Deci este o sub-înregistrare flagrantă a reacțiilor grave și cu toate acestea, publicului i se spune mereu că [vaccinurile] sunt sigure. Care credeți că este principalul motiv al creșterii uriașe a reacțiilor adverse ale „vaccinului”?

Anne-Marie Yim: Așa cum ați spus, cifrele oficiale ale deceselor cauzate de „vaccinări” sunt în jur de 15.000 [în Europa]. Erau 14.000, dar au crescut și avem acum oficial 15.000 de decese înregistrate în rețeaua farmacovigilenței [Eudravigilance]. Și într-adevăr, este sub-raportat. Oamenii spun 10%; în Franța, uneori chiar 5%. (…)

În primul rând, de ce este sub-raportat? Pentru că ar fi nevoie să se ocupe un medic. De exemplu, în momentul în care vă vaccinați și aveți efecte adverse, ar fi necesar să mergeți la medic, la medicul dumneavoastră curant, și să-i spuneți, iar el are datoria să completeze un formular online, durează 15 minute, și acesta ajunge într-o rețea.

De exemplu, la Luxemburg, este necesar să-l trimitem la grupul de la Nancy [în estul Franței], căci noi lucrăm cu Région du Grand Est din Franța. Este motivul pentru care cifrele sunt inferioare [față de realitate], sunt sub-raportate: fie că este vorba de CDC ori de VAERS, toate aceste site-uri oficiale semnalează cheaguri de sânge la AstraZeneca, iar la Pfizer aveți paralizia Bell.

Așa cum spune profesorul Perronne, putem avea o miocardită, mai ales la tineri: Este ceea ce a declarat dr. Hervé Seligmann: în Israel, au văzut tineri care au contractat o miocardită, în special bărbații sub 45 de ani. Așa cum spune profesorul Perronne, există o corelație [între vârstă și mortalitatea cauzată de vaccinul împotriva covid]: mor o mulțime de vârstnici și nu tinerii. De ce? Pentru că tinerii au un nivel ridicat de glutathion, și deci nu mor; sunt protejați în comparație cu stresul oxidativ indus de vaccinare la vârstnici.

Țin să subliniez că și dacă știu că nu vorbim despre tratamente, este foarte important [să evidențiez faptul] că persoanele care primesc injecții intravenoase cu glutathion se restabilesc foarte bine, deoarece acesta le eliberează de efectele induse de stresul oxidativ.

Reacțiile adverse constau în esență într-o furtună de citokine, ceea ce duce la cedarea organelor. Poate fi inima, creierul, plămânii sau rinichii. Procesul poate avea loc în orice organ. Boala pulmonară evoluează foarte repede și, când atinge un anumit stadiu, aveți procesul de inflamare și acele cheaguri care ajung peste tot în organele voastre. (…) Practic, nu mai funcționați, funcțiile voastre vitale se opresc. Și aceasta se poate petrece foarte abrupt, dintr-odată, totul se poate petrece în 24 de ore.

Iar acum, oamenii au descoperit că există acest oxid de grafen: o echipă spaniolă a semnalat că oxidul de grafen [intrând] în creier, provoacă sindromul Guillain-Barré și distruge mielina, învelișul nervilor.

Oamenii au mai semnalat și reacții alergice, precum șocul anafilactic și uneori, sângerări ale pielii.

Acestea sunt reacții adverse foarte grave și totuși media ne spune în continuare: „Vaccinul este sigur, este eficace, iar avantajele depășesc cu mult riscurile, deci trebuie să vaccinăm oamenii în continuare”. Dar eu cred că asta-i pură propagandă. În realitate vaccinul nu funcționează. (…) Deci, în esență, declanșează procesul de îmbătrânire și cancerul, iar acesta este doar începutul. Cred că este doar începutul a ceea ce o să vedem mai departe.

Ne mint. Spun că e sigur; nu, nu este sigur, ucide oameni. Ucide oameni. Nu protejează împotriva variantelor, nu protejează împotriva transmisibilității, nu protejează împotriva bolii.

Atunci de ce îl facem? Persoanele care iau „vaccinul” spun: „Pentru că vreau să călătoresc. Vreau să plec în vacanță. Vreau să merg la școală. Vreau să pot da examen. Vreau să pot merge la restaurant. Vreau să pot duce o viață normală.” În mare, asta spun oamenii.

Unul din principalele [fenomene] raportate este testul magnetic pe situl (locul) vaccinării: atrage metalele. Oamenii au făcut măsurători, este creat un câmp electromagnetic. Oamenii au cercetat mai adânc problema și au descoperit că este vorba de o nanoparticulă lipidică fabricată de o societate numită Acuitas Therapeutics [din Canada], care o furnizează companiilor Pfizer/BioNTech [și] Moderna. Ele [nanoparticulele lipidice utilizate pentru administrarea vaccinurilor covid] au trei componente: în primul rând, fosfolipide (o grăsime), colesterol și polietilenglicol (PEG200), dar conțin, de asemenea, oxid feric, PEG-ilat de oxid de grafen care este inserat într-un strat fosfolipidic. Și acestea [inclusiv oxidul de fier] intră în creierul vostru. Poate traversa bariera hemato-encefalică. În mod normal n-ar trebui, dar poate să meargă acolo și să treacă în creier.

Și mai este și acest oxid de grafen. De fapt, injecția asta este toxică în toate privințele: nu numai ARNm și proteinele spike care provoacă inflamații și se pot integra în ADN vostru, dar și oxidul de grafen. Deci, clar, din toate punctele de vedere este o otravă.

Brian Gerrish: Mulțumim că ne-ați purtat de-a lungul unui subiect despre care celor mai mulți le vine foarte greu să creadă, dar este necesar să fim realiști în ceea ce privește îngrijorările față de ceea ce se petrece.

Aș dori să mă întorc la profesorul Perronne. Doar o ultimă întrebare, pentru că ați acoperit o bună parte din subiect. Aș dori să vă întreb: dacă ați fi la comenzi în acest moment, dacă ați fi la putere în Franța, ce-ați face pentru a rezolva situația pe care o vedeți?

Christian Perronne: Mai întâi, aș opri așa-zisa campanie de „vaccinare”. Aș promova în rândul medicilor generaliști tratamentul precoce cu ivermectină, zinc, vitamina D și doxicilină sau azitromicină.

De asemenea, aș încuraja izolarea strictă a pacienților simptomatici, căci așa se controlează transmiterea: două săptămâni de izolare sunt suficiente în timpul perioadei contagioase a persoanelor simptomatice, dar izolate strict, și cu mască la nevoie etc. Tratați pacienții de timpuriu. Dacă faceți asta, epidemia se încheie rapid.

Sunt favorabil izolării stricte a pacienților simptomatici, dar măsurile de închidere care au fost aplicate în foarte multe țări ale lumii sunt complet stupide. Nu oprești o epidemie cu o închidere, cu măști pe stradă! S-a dovedit în Danemarca, cu studii randomizate pe oameni care purtau sau nu măști. Masca nu este eficace.

Deci, aș restabili imediat toate libertățile publice, pentru că acum Franța nu mai este o democrație, este ca o dictatură, cu doar 5 sau 6 persoane în jurul mesei care acum pot să ocolească Parlamentul și să spună „vaccinarea este obligatorie” și așa mai departe. Așadar, restabiliți libertatea, restabiliți democrația, opriți campaniile inutile așa-zise de „vaccinare” pentru o boală cu o rată a mortalității foarte, foarte scăzută; și tratați imediat pacienții fără să mai așteptați confirmarea.

Și de asemenea, opriți testele PCR asupra populației generale asimptomatice. Este total anti-științific. Cei care au dezvoltat testul PCR nu au testat niciodată pacienți asimptomatici pe scară largă, deoarece se obține un procent uriaș de rezultate fals pozitive.

Deci este foarte simplu: izolați cazurile, le tratați, și gata.

Brian Gerrish: Mulțumim mult, dle profesor.

Anne-Marie, ce le-ați spune colegilor dumneavoastră cercetători care, deocamdată, par că nu văd pericolele pe care le vedeți dvs.?

Anne-Marie Yim: Eu cred că toți le văd, dar le este frică.

Sunt două tipuri de cercetători: cei care acceptă mita și care sunt corupți, precum dr. Fauci și toți ceilalți, precum Bill Gates și toți cei ca ei. Acum ei sunt la manete.

Profesorii buni, precum profesorul Perronne și profesorul Raoult sau dr. Ochs sunt urmăriți și târâți prin tribunale de către însăși profesia de medicină. Colegiul medicilor dă în judecată medici francezi, la fel se petrece în Franța, în Canada, în Luxemburg; vedem aceeași schemă peste tot. Observăm aici o schemă.

Știți, este necesar să avem curajul să mergem la oamenii aceia și să le spunem: „Sunteți corupți. Toate politicile pe care le impuneți nu au niciun sens. Nu sunt bazate pe știință, nici pe lege. Voi încercați să ne luați libertățile. Puneți asupra noastră o presiune socială: dacă nu vă vaccinați, vă pierdeți slujbele. Și dacă vreți să călătoriți, vă trebuie vaccinul. Ăsta-i șantaj.”

Toți oamenii de știință ar fi necesar să aibă curajul să spună: „Destul!” Nu numai oamenii de știință, și avocații. Toți știu adevărul. Toată lumea știe adevărul; problema este dacă ne batem sau nu. Ne conformăm societății, sistemului, sau nu? Și cred că setea noastră de libertate ar fi necesar să ne învingă teama și să spunem pur și simplu „Stop! Opriți campania de vaccinare. Opriți-o, și opriți-o acum!

Brian Gerrish: Mulțumim mult că sunteți alături de noi. A fost într-adevăr extraordinar să aud informațiile pe care le-ați transmis despre acest subiect foarte important. Sperăm ca difuzând acest material, vor începe și alți oameni să conștientizeze pericolele programului de „vaccinare”.

Așadar, d-le profesor Perronne și Anne-Marie Yim, sperăm din suflet că informațiile dvs. vor ajuta multe persoane din publicul nostru să înțeleagă ceea ce se petrece și să contribuie la oprirea acestei nebunii.

Citiți și:
Inventatorul vaccinului mARN a fost șters din analele medicinei și de pe Wikipedia pentru că a îndrăznit să se opună vaccinurilor obținute cu propria sa tehnologie, extrem de periculoasă pentru oameni!
Studiu șocant despre „beneficiile” vaccinării anti-covid: „Salvează trei, ucide doi”

 

yogaesoteric
23 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More