Tipuri de LINGAM

„LINGAM-urile bărbaţilor sunt dincolo de orice categorisire la fel de multe şi diferite ca şi chipurile oamenilor. Totul depinde de Natură. Un număr considerabil de bărbaţi scunzi au ”arme amoroase” lungi, în vreme ce un acelaşi număr de bărbaţi înalţi au ”arme amoroase” scurte. Adeseori, bărbaţii slabi şi lipsiţi de forţă au ”arme amoroase” groase şi rigide; cei înalţi şi bine făcuţi pot avea ”arme amoroase” mici şi subţiri.” SU-NU-MIAO-LUN

Atât KAMA SUTRA cât şi ANANGA RANGA prezintă fiecare trei tipuri de organe sexuale masculine, în funcţie de dimensiuni. Acestea sunt:

  • Iepurele – acesta este, în general, LINGAM-ul ce nu depăşeşte 13 cm atunci când este în erecţie. De obicei un bărbat cu un astfel de LINGAM este scund, dar bine proporţionat şi tăcut. Sperma lui este în general dulce la gust. El este cunoscut ca având dimensiune mică.
  • Taurul – acesta este LINGAM-ul ce nu măsoară mai mult de 18 cm atunci când este în erecţie. Un bărbat cu un astfel de LINGAM este de obicei robust, are fruntea înaltă, ochii mari şi în unele situaţii are un temperament cam agitat. Este oricând gata să facă dragoste şi este cunoscut ca având dimensiune medie.
  • Armăsarul – Acest tip ideal de LINGAM are lungimea de 22-25 cm atunci când este în erecţie. Posesorul unui astfel de organ minunat este de obicei înalt, lat în umeri, musculos şi are o voce armonioasă şi puternică. Este foarte senzual, generos, pasionat, dar în unele cazuri este nepăsător şi leneş. Merge încet şi are mai mereu un mare chef să facă dragoste mai ales dacă i se trezeşte brusc dorinţa. Sperma lui este abundentă şi la gust este mai degrabă sărată. El este recunoscut ca având dimensiune mare şi este bărbatul superviril cel mai apreciat şi cel mai adecvat pentru trăirile amoroase de lungă durată în care cei doi iubiţi practică la unison continenţa sexuală.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More