Tipuri de YONI

„Calitatea superioară a organului sexual feminin nu depinde de tipul sau de poziţia acestuia, ci înainte de toate de modul înţelept în care el este folosit. Cel mare, cel mediu şi cel mic, toate au calităţi specifice atât timp cât noi ştim cum să le scoatem în evidenţă.” SU-NU-MIAO-LUN

Atât KAMA SUTRA cât şi ANANGA RANGA prezintă o clasificare a tipurilor organului sexual feminin în funcţie de dimensiuni. Aceste tipuri sunt:

  • Căprioara – acesta este YONI-ul ce nu depăşeşte 13 cm în adâncime. De obicei, o femeie cu un astfel de YONI are un corp delicat şi firav, care arareori este bine proporţionat, cu sâni mici şi buze subţiri. Ea mănâncă moderat şi nu este niciodată subjugată de plăcerile actului sexual. Mintea ei este cam inactivă, iar secreţiile YONI-ului emană parfumul plăcut al florii de lotus. Ea este cunoscută ca fiind de dimensiune mică.
  • Iapa – acest tip de YONI nu este mai adânc de 18 cm. În mod obişnuit, corpul acestei femei este delicat, cu sâni şi coapse mari, iar regiunea ombilicală este pregnant reliefată. Are mâini şi picioare bine proporţionate, gât lung şi fruntea la ea este uneori teşită. Gâtul, ochii şi gura sunt mari şi are ochi expresivi şi foarte frumoşi. Este foarte ageră, rafinată în amor, afectuoasă şi graţioasă, îi place traiul uşor şi odihna. Nu ajunge uşor la orgasm iar secreţiile YONI-ului ei au parfumul lotusului. Ea este cunoscută ca fiind de dimensiune medie.
  • Elefanta – acest YONI are adâncimea de aproximativ 22-25 cm. De obicei acest tip de femeie are picioarele mari şi lungi, sâni foarte mari sau enormi, faţa lată şi celelalte membre puţin mai mari decât de obicei. Este foarte senzuală, lacomă şi mănâncă cu zgomot; are o voce puternică şi stridentă. O astfel de femeie are o forţă sexuală uriaşă şi nu este aproape niciodată satisfăcută, decât de către un bărbat foarte viril şi puternic care practică plin de măiestrie continenţa sexuală. Secreţiile ei sexuale sunt foarte abundente şi miros întocmai ca acelea ale unei elefante în călduri. Ea este cunoscută ca fiind de dimensiune mare şi este tipul ideal de femeie pentru trăirile amoroase de foarte lungă durată în care cei doi practică în mod perfect continenţa sexuală.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More