Tirania transumanistă se instalează la nivel global (II) – Țările occidentale unde sunt deja în vigoare proiecte similare sistemelor de credit social

Oferim mai jos partea a doua din analiza excelentă a LifeSiteNews. Prima parte poate fi citită aici.

Scopul final al introducerii ID-urilor digitale, a supravegherii biometrice și a monedelor digitale pare a fi un sistem de credit social în stil chinezesc.

Introducerea pașapoartelor pentru vaccinare în timpul crizei covid poate fi considerată o tentativă de implementare a unui astfel de sistem distopic.

Criza covid și măsurile draconice impuse au accelerat cu siguranță această evoluție către supravegherea digitală, așa cum au subliniat înseși agențiile guvernamentale precum Comisia Europeană.

Pandemia de coronavirus a accentuat nevoia de servicii digitale eficiente și ușor de utilizat în întreaga UE. Nu avem timp de pierdut. Este esențial ca statele membre să înceapă să colaboreze imediat cu Comisia și cu sectorul privat pentru a pregăti implementarea cadrului european al Identității Digitale”, se arată într-o declarație de pe site-ul Comisiei Europene.

Primele proiecte care seamănă cu sistemele de credit social sunt deja în vigoare în țări occidentale. Așa-numitele scoruri de mediu, sociale și de guvernanță (ESG) sunt folosite deja de multe corporații din SUA.

În plus, orașul italian Bologna a lansat proiectul „Smart Citizen Wallet”, un sistem prin care participanții pot colecta puncte pentru „comportamente virtuoase”, precum reciclarea sau utilizarea transportului public. Aceste puncte câștigate pot fi apoi cheltuite pentru a beneficia de reduceri sau intrare gratuită la evenimente culturale.

Proiecte similare sunt testate și implementate chiar acum în alte zone din Europa, cum sunt Viena, Roma și Bavaria.

Suedia nu este doar un lider în ceea ce privește plățile fără numerar; țara scandinavă a introdus și un card de credit cu limită de carbon denumit DO BLACK. Acest card de credit calculează amprenta de carbon a tuturor achizițiilor făcute cu acesta și stabilește o limită de CO2 pentru utilizator. Odată atinsă această limită, nu mai pot fi făcute achiziții cu cardul.

În plus, UE a propus un Registru european al activelor, în care ar putea fi înregistrate toate activele fiecărui cetățean din UE și eventual legate în viitor de identitățile digitale. Justificarea oficială cu privire la introducerea acestui registru central al activelor este combaterea spălării de bani și a evaziunii fiscale.

De cealaltă parte a Oceanului Atlantic, Departamentul Agriculturii din SUA (USDA) le cere oamenilor să-și înregistreze grădinile de legume într-o bază națională de date.

Cu alte cuvinte, guvernul vrea să știe despre fiecare lucru pe care îl dețineți, pe lângă faptul de a avea toate datele personale și biometrice stocate în ID-urile digitale și monitorizarea tuturor tranzacțiilor prin monedele digitale.

În acest moment, majoritatea acestor programe sunt încă voluntare în țările occidentale – la fel cum primirea vaccinurilor covid a fost inițial voluntară. Dar după cum am constatat cu toții, constrângerea a început să fie impusă foarte curând, iar „nevaccinaților” li s-a interzis accesul în restaurante, magazine, săli de sport și călătoriile, iar mulți și-au pierdut locul de muncă.

Pedepse similare ar putea fi impuse în viitor cetățenilor care refuză să participe la aceste programe de credit social sau care nu doresc să folosească un ID digital.

Modalități de a lupta împotriva tiraniei digitale

Sunt multe acțiuni mici pe care le putem face fiecare pentru a lupta împotriva acestei tiranii digitale care se răspândește. Folosirea numerarului în locul metodelor de plată digitale de câte ori puteți și faptul de a solicita politicienilor locali să protejeze dreptul legal de a plăti în numerar sunt pași importanți pe care îi poate face toată lumea. Politicienii se vor confrunta cu presiuni de sus, din partea elitelor globaliste, așa că este necesar să ne asigurăm că vor simți contrapresiunile de jos, din partea noastră, a cetățenilor.

Sprijinirea fermierilor locali și stabilirea de relații cu aceștia este, de asemenea, o modalitate excelentă de a deveni mai puțin dependenți de lanțurile globale de aprovizionare. În acest fel, este posibil să faceți rost de hrană în viitor fără a fi nevoie să utilizați ID-uri digitale sau monede digitale.

Folosirea numerarului și sprijinirea fermierilor locali sunt primii doi pași în lupta împotriva tiraniei globaliste, pași promovați de mișcarea „Global Walkout”, fondată de dr. Robert Malone și Peter McCullough și de alți luptători pentru libertate.

Și, nu în ultimul rând, rugăciunea este necesară. Nu putem câștiga această bătălie fără ajutorul lui Dumnezeu. Am experimentat direct puterea rugăciunii când Austria a urmărit să introducă, în urmă cu un an, unul dintre cele mai stricte reguli din lume privind obligativitatea vaccinării. Nu au existat doar proteste masive în stradă împotriva acestei măsuri draconice, ci și o sporire masivă a rugăciunii publice. Inițiativa „Austria se roagă” s-a răspândit enorm în aceste luni grele, iar oamenii s-au rugat public în aproximativ 200 de orașe și sate din întreaga țară.

În cele din urmă, obligativitatea vaccinării nu a mai fost pusă în aplicare, legea fiind suspendată inițial și ulterior abrogată cu totul. Presiunea publică prin proteste masive și lobby, precum și problemele tehnice și juridice în zona administrației guvernamentale, toate acestea au avut un rol în renunțarea la măsura draconică. Dar fără rugăciune și dacă Dumnezeu nu ar fi răspuns strigătului de ajutor al oamenilor, această victorie nu ar fi fost posibilă.

Citiți și:
Prof. dr. Vasile Astărăstoae: Editarea genomului – între panaceu, eugenie și transumanism (I)
Iisus versus transumanism – părintele Iosua Trenham
Ce mai rămâne uman în transumanism?

 

yogaesoteric
30 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More