Topul celor 35 de falsuri evidente ce caracterizează actualmente «lumea modernă» (II)

 

Aproape totul este fals și înșelător în comunitatea actuală. Lumea în care trăim este saturată de minciuni, înșelătorii, dezinformări, informații greșite, escrocherii, falsitate, fraude, fațade, miraje, propagandă și tentative de spălare a creierului.

Continuăm trecerea în revistă a principalelor 35 de înșelătorii, simulacre sau falsuri ce caracterizează lumea modernă.


Citiţi prima parte a articolului 


8. O înșelătorie criminală a vaccinurilor

O altă înșelătorie este ideea că imunizarea activă artificială ce este indusă prin vaccinuri ar fi identică cu imunitatea naturală pe care ființa umană o dobândește după ce a combătut cu succes o boală (de exemplu, vărsatul de vânt). Promotorii vaccinurilor merg chiar până acolo încât să insiste că ființele umane nevaccinate i-ar pune în pericol pe cei vaccinați prin faptul că refuză această injecție, argument intitulat „imunitatea de grupˮ. Această idee sfidează logica, din moment ce ființele vaccinate nu ar avea de ce să-și facă griji că ar putea să preia ceva de la cei nevaccinați, dacă într-adevăr vaccinurile ar funcționa.

Sistemul imunitar uman este cu mult mai complex și mai sofisticat decât putem noi să înțelegem actualmente. Un vaccin nici măcar nu se apropie de imunitatea naturală, din foarte multe puncte de vedere, printre care menționăm faptul că el generează doar un răspuns specific și că nu conferă imunitate pe viață. În plus, vaccinurile sunt pline de toxine și de carcinogeni. Mai mult decât atât, Oculta malefică a recunoscut deja că vaccinurile sunt utilizate în vederea depopulării.

Adevărata problemă nu o reprezintă, așadar, imunitatea de grup, ci mai degrabă transmisia de viruși, în sensul că cei vaccinați îi contaminează pe cei nevaccinați. Există un număr cutremurător de mare de ființe care au decedat imediat după vaccinare, sau care în urma vaccinării s-au confruntat cu unele efecte secundare care le-au afectat întreaga viață. Aceste realități cutremurătoare nu sunt niciodată menționate în campaniile de promovare a vaccinurilor. În realitate, vaccinurile nu reprezintă decât un alt exemplu de mare înșelătorie ce caracterizează lumea de astăzi.

9. O hrană falsă ce este adeseori sursă de îmbolnăvire

În zilele noastre, alimentele ce sunt destinate hranei ființelor umane au devenit atât de procesate, atât de pline de conservanți și de substanțe sintetice, încât putem afirma că sunt o hrană falsă. Mai mult decât atât, hrana de astăzi este plină de arome artificiale și de gusturi sintetice – unele dintre acestea provenind chiar din țesuturile unor fetuși avortați, așa cum a fost obligată să recunoască marea companie Pepsi într-un scandal ce a izbucnit în anul 2012. Unele alimente ce sunt consumate în ziua de azi sunt atât de „rafinateˮ și de supra-procesate încât nu s-ar putea spune că ele conțin mai multe substanțe nutritive decât o bucată de carton. Atunci când la aceasta mai adăugăm și monstruozitatea organismelor modificate genetic (OMG), obținem astfel un produs final considerat de către producătoarea americană de film Rima Laibow ca fiind „departe de ceea ce strămoșii noștri cunoșteau ca fiind hranăˮ.

Este util să știm că OMG-urile pot duce la deteriorarea organelor, la infertilitate și la cancer, generând chiar modificări genetice, deoarece proteinele ce sunt modificate genetic ocolesc procesul digestiei, ajungând direct în sânge (de altfel, acesta este chiar unul dintre scopurile pentru care ele au fost create). Prin însăși natura lor, OMG-urile sunt concepute să suporte doze masive de pesticide, care sunt substanțe chimice periculoase pentru organismul uman. Pe scurt, OMG-urile sunt o modalitate prin care unele companii precum Monsanto și Dow pot să vândă mai multe chimicale, întrucât ființele umane au nevoie de ele pentru a cultiva falsa hrană a concernelor de așa-numită biotehnologie. Organizația Mondială a Sănătății a declarat recent glifosatul ce este pus în vânzare de compania Monsanto și pesticideleD2-4 ce au fost scoase pe piață de compania Dow ca fiind „cancerigenˮ şi, respectiv, „posibil cancerigenˮ.

S-a ajuns atât de departe în a falsifica hrana încât anumite companii din China au utilizat un mix nociv de ingrediente pentru a crea ceva care la gust și consistență este asemănător cu oul de găină: gelatină, apă, coloranți și aditivi. Cojile de ou au fost create din ceară. Un imens scandal a apărut în China în anul 2011, atunci când o publicație a dezvăluit faptul că într-un restaurant de provincie orezul era, de fapt, o combinație de cartofi și plastic. Povestea a fost confirmată în urma controalelor, scandalul luând amploare. Deși această problemă s-a rezolvat pe plan local, nu este dificil să ne dăm seama că o astfel de practică este probabil mult mai răspândită, mai ales având în vedere deficitul enorm care există în ceea ce privește resursele alimentare.

Suntem înconjurați, am putea spune, de o falsă hrană. Multe dintre produsele din magazine nu sunt ceea ce par a fi: iaurt cu fructe fără pic de fructe; topping pentru pizza care doar pare a fi cașcaval, dar care, de fapt, este făcut din uleiuri ce sunt adeseori expirate și, teoretic vorbind, retrase de pe piață; și multă mâncare la plic ce este făcută din prafuri. Iată așadar ce ne oferă industria alimentară care este orientată înspre profit. Societatea actuală este dependentă de o hrană ce este super-procesată și, în definitiv, falsă.

10. Un simulacru de apă

Apa este asemenea unei ființe care trăiește și care apoi moare. Atunci când aceasta este tratată într-un mod incorect, cu ignoranță, ea se îmbolnăvește, răspândind această stare de boală tuturor celorlalte organisme, vegetale, animale și umane deopotrivă, provocându-le degradarea fizică și, în final, moartea. În cazul ființelor umane aceasta duce chiar și la deteriorarea morală, psihică și spirituală. Așadar, se poate observa cât de vital este ca apa să fie tratată și depozitată în așa fel încât să se evite asemenea repercusiuni periculoase.

Apa adevărată curge și este vie, așa cum o putem găsi într-un râu sau într-un izvor de munte. Dirijarea apei prin canale drepte sau care au forme trapezoidale, prin conducte de oțel și prin alte sisteme greșite de regularizare a râurilor forțează apa să se miște într-un mod nenatural, accelerându-i degenerarea și sporindu-i capacitatea de a purta boli. Din nefericire, cea mai mare parte a apei potabile din zilele noastre este moartă, căci ea a trecut deja prin niște unghiuri drepte de 90° în interiorul unei conducte, fiind tratată cu clor și uneori cu fluor (ambele fiind toxice).

Profunda stare de ignoranță în care se află umanitatea actualmente și îndepărtarea ei de natură face ca acesteia să nu-i prea pese de toate aceste aspecte totuși foarte importante, aceasta atâta timp cât la robinet curge un lichid cât de cât limpede, care este, cel puțin teoretic, bine igienizat, și cu care oamenii îți pot spăla vasele, hainele și mașinile. Astfel, „omul modernˮ este liniștit, mai ales că odată ce o astfel de apă s-a scurs în sistemele de canalizare, împreună cu toate chimicalele și cu detergenții de tot felul, totul dispare în mod confortabil din raza sa vizuală și din conștiința sa.

Clorurarea apei potabile și de uz casnic se face pentru îndepărtarea pericolului bolilor ce sunt transmisibile prin apă. Totuși, în calitatea sa de sterilizator sau dezinfectant al apei, clorul distruge toate tipurile de bacterii – atât pe cele dăunătoare, cât și pe cele benefice. Ceea ce este însă și mai important este faptul că în cazul ființei umane acesta dezinfectează sângele (care este alcătuit, în proporție de aproximativ 80%, din apă), iar în cazul plantelor acesta purifică seva (care are aproximativ aceeași proporție de apă precum sângele), prin aceasta distrugând sau slăbind serios multe dintre microorganismele care cresc imunitatea. În cele din urmă, sistemul imunitar este afectat într-o asemenea măsură, încât acesta nu mai este capabil să respingă virusurile, germenii și celulele canceroase, cărora respectivele organisme gazdă le cad victimă.

Așa cum a arătat cercetătorul și deschizătorul de drumuri Masaru Emoto, apa posedă memorie, purtând cu sine informațiile din trecut. Ea absoarbe ceea ce ființele umane gândesc și simt, modificându-și structura în conformitate cu aceasta. Dacă umanitatea continuă să utilizeze medicamente de sinteză, eliminându-le apoi în conductele de apă, apa își va „amintiˮ aceasta, iar cei care vor bea în viitor din ea vor prelua astfel „informațiile memorateˮ ale medicamentelor în sistemul lor, indiferent dacă ei apelează sau nu la produse farmaceutice.

Apa nu este pretutindeni la fel. Calitatea sa depinde de modul în care ea este structurată. Este încurajator faptul că tot mai multe ființe umane promovează apa structurată, ce redă elasticitatea și dinamismul atomilor de hidrogen și de oxigen care alcătuiesc molecula de apă. În definitiv, ființele umane sunt într-o măsură covârșitoare alcătuite din apă.

Tocmai de aceea, orice acțiuni ale noastre care au un efect nefast asupra apei, ne vor afecta nefast pe noi înșine, în cele din urmă. Una dintre modalitățile prin care putem pune capăt acestei situații îngrijorătoare în ceea ce privește apa este să găsim o sursă cât mai pură de apă sau să ne asigurăm că apa pe care o bem și/sau utilizăm este filtrată și structurată, astfel încât ea să devină cât mai dătătoare de viață cu putință.

11. O falsă și înșelătoare posibilitate de a alege

Auzim de multe ori că trăim într-o națiune liberă, deschisă, ce ne oferă o gamă largă de posibilități și de oportunități de a alege. Să fie oare realitatea într-adevăr aceasta? În ce mod putem să alegem cu adevărat, dacă avem la dispoziție peste o mie de canale de televiziune și zeci de arome de înghețată, însă atunci când vine vorba, de exemplu, de a alege președintele țării avem de fapt de ales între două „releˮ (sau, altfel spus, între doi candidați care au politici identice referitoare la aspectele care contează cu adevărat)? O tehnică clasică de manipulare se numește chiar astfel – „falsa alegere sau dubla legăturăˮ, aceasta implicând acordarea posibilității de a alege între două variante, ambele ducând însă la atingerea scopului ce a fost urmărit de manipulator.

În majoritatea țărilor occidentale există un partid de opoziție și un partid conservator, ceea ce asigură menținerea iluziei că putem alege. Merită însă să ne întrebăm: există oare vreo alegere reală atunci când un politician este ceva mai intransigent cu politicile de imigrare, însă atât el, cât și omologul său din partidul concurent promovează fără încetare capitalismul de conivență în care politicienii (răs)plătesc corporațiile pe cheltuiala și în detrimentul oamenilor de rând? O alegere adevărată presupune ca cetățenii să poată cu adevărat să aibă ceva de spus în ceea ce privește modul de structurare și de organizare a societății. Alegerea nu este echivalentă cu varietatea bunurilor materiale pe care o avem la dispoziție în calitate de „consumatoriˮ. Din contră, tocmai această insistență obsesivă asupra produselor și a consumului face ca oamenii de rând să devină din ființe umane conștiente niște bieți „consumatoriˮ, apropiindu-se astfel de statutul grosier și lipsit de conștiință de sine al animalelor. Iată ce înțeleg forțele din umbră prin alegere.

12. Imensa înșelătorie a banilor

O națiune nu poate prospera vreodată cu adevărat ca societate liberă atâta timp cât ea se bazează pe un sistem monetar care nu este altceva decât o mare înșelătorie. Banii actuali reprezintă o creație privată a celor care actualmente controlează din culise lumea. Aceştia deţin în aproape fiecare ţară de pe Terra o aşa-zisă „bancă centralăˮ, care este o bancă privată!, a cărei existenţă şi funcţionare este legalizată de conducerea ţării, care de altfel autorizează şi moneda fiat ca sistem financiar în ţara respectivă. Acolo unde există monarhii există expresia royal fiat – reglementare, lege, hotărâre ce apare prin ordin regal. Cu alte cuvinte, se procedează într-un anumit mod deoarece așa a spus regina sau regele. În cazul nostru, acești bani ciudați au valoare doar pentru că așa a hotărât guvernul!

Fondatorul imperiului Rothschild, Mayer Amschel Rothschild, a spus cândva: „Dați-mi controlul asupra monedei unei națiuni și nu mă va mai interesa cine face legileˮ. Fiul său, Nathan Rothschild, a spus: „Nu mă interesează câtuși de puțin ce marionetă este plasată pe tronul Angliei pentru a conduce imperiul. Cel care controlează rezerva de bani a Marii Britanii va controla Imperiul Britanic, și eu sunt cel care controlez rezerva de bani a Marii Britanii.” Este puţin probabil ca lumea noastră să se transforme atât timp cât ființele umane nu vor înțelege cu adevărat ce înseamnă să deții puterea fabricării banilor și până când ele nu vor cere ca aceștia să reintre sub controlul public. Primul pas în această direcție este ca ființele umane să realizeze ce imensă înșelătorie sunt banii actuali.

13. O falsă economie

Unii politicieni își țin senini discursurile publice și declară, cu o mină serioasă, că starea națiunii este foarte bună, iar economia merge strună. Oricine a fost suficient de atent și a observat creșterea rapidă și aproape hiperbolică a datoriilor și a împrumuturilor guvernamentale din ultimii zece ani știe că Occidentul are probleme serioase în acest domeniu. Datoria externă totală a României a ajuns în primele patru luni din anul 2019 la un total de 103 miliarde euro. Datoria externă totală a Statelor Unite a atins în anul 2019 cel mai mare nivel de până acum, ajungând la 22.010 miliarde de dolari. Multe alte națiuni din lumea întreagă (spre exemplu Marea Britanie, Spania, Italia) sunt și ele datoare Cartelului Bancar Internațional. Ce fel de economie este aceea care se bazează pe a împrumuta din nou și din nou banii ce sunt aferenți zilei de mâine pentru a reuși azi să se mențină pe linia de plutire? Cu siguranță este vorba de o falsă economie care se va prăbuși în mod inevitabil, mai devreme sau mai târziu.

14. Niște false piețe libere

Piața liberă este, teoretic, un sistem în care prețurile pentru bunuri și servicii sunt determinate de piața deschisă și de consumatori. Într-o piață liberă, legile și forțele cererii și ale ofertei sunt libere de orice intervenție a unui guvern sau a unei alte autorități. Elitei Noii Ordini Mondiale îi place la nebunie să vorbească despre importanța piețelor libere – desigur, atunci când aceasta servește intereselor lor. Așa-zisele piețe libere sunt, de fapt, niște piețe meschine în care reglementările guvernamentale limitează doar așa cum dictează guvernul din umbră și unde acesta din urmă poate, prin urmare, să exploateze pe cine vrea și tot ceea ce vrea; sau, dimpotrivă, așa-zisele piețe libere se referă la niște piețe în care conducătorii din umbră se bazează pe guvern pentru a impune ceva ce, în mod normal, ființele umane nu ar alege. Să luăm, spre exemplu, decizia ce a fost impusă în statul american California cu privire la obligativitatea vaccinurilor, precum și refuzul Guvernului Federal al SUA de a restricționa organismele modificate genetic (OMG), precum și refuzul de a impune obligativitatea etichetării produselor care conțin OMG-uri.

Guvernul distruge cu bună știință piețele libere din domeniul sănătății și al vaccinurilor pentru a se asigura că stăpânii săi, care dețin marile concerne farmaceutice, își vor păstra astfel beneficiile. În același timp, guvernul refuză să protejeze publicul larg de pericolele pe care ar fi în mod firesc de datoria sa să le elimine, spre a acționa astfel spre binele tuturor oamenilor. Prin urmare, nu există actualmente piețe libere, ci doar false piețe libere.

15. Niște false acorduri comerciale libere

Un alt aspect fals al așa-ziselor piețe libere îl reprezintă „acordurile comerciale libereˮ, sintagmă care face mai degrabă parte dintr-un viclean limbaj totalitar ce are un dublu înțeles, referindu-se, de fapt, la niște acorduri comerciale restrictive – restrictive pentru oricine altcineva în afară de corporațiile gigant pe care le avantajează prin termenii astfel stabiliți. Un exemplu semnificativ din SUA este faptul că în urma unor acorduri precum NAFTA (Acordul Nord-American de Comerț Liber), CAFTA (Acordul de Comerț Liber pentru America Centrală) și alte acorduri de comerț liber, numeroase locuri de muncă pentru clasa mijlocie au fost date celor din Mexic, China, India și alte națiuni aflate în curs de dezvoltare, distrugând astfel multe locuri de muncă americane. Printre consecințele unor astfel de acorduri comerciale se numără: micșorarea  salariului minim pe economie, o mai mare cenzură, o întețire a restricțiilor legate de drepturile de autor, mai puțină libertate de expresie, curți de drept corporatiste private care rezolvă litigiile ce pot apărea între investitori și care se substituie suveranității naționale, un mai mare control acordat marilor concerne farmaceutice și o scădere a protecției mediului.

16. Niște activități contabile corupte

În spatele unei economii false se află întotdeauna și unele activități contabile corupte. Corupția este cauza cea mai importantă a sărăciei. Corupția trădează contractul social dintre cetățean și cei pe care acesta îi învestește să acționeze în numele lui. Despre corupție și anticorupție fiecare dintre noi auzim, ca să spunem așa, de dimineață până seara. Jurnalele TV și dezbaterile de orice fel sunt dominate de această temă. De ce este aceasta importantă? Un răspuns simplu este: pentru că ea afectează viața fiecăruia dintre noi. Corupția este un obstacol în calea creșterii economice. Este greu de indicat prin calcule precise cât se pierde prin corupție, însă o estimare aproximativă arată că, la nivelul Uniunii Europene, valoarea banilor care nu mai ajung la cetățean din cauza corupției egalează bugetul Uniunii Europene. Corupția este estimată, la nivelul economiei Uniunii Europene, la 120 de miliarde de euro.

Un exemplu zguduitor, mai puțin cunoscut, este faptul că pe data de 10 septembrie 2001, secretarul american al apărării, Donald Rumsfeld (cel care a oferit lumii prea-dulcele ucigaș – aspartamul) a anunțat că din bugetul SUA lipseau 2,3 miliarde de dolari, a căror lipsă nu putea fi explicată. Ați citit bine – nu se găseau la data respectivă 2,3 miliarde de dolari! Publicul larg are însă o memorie scurtă și iată că, în mod convenabil, chiar a doua zi a avut loc atacul de tip „steag falsˮ din 11 septembrie 2001, așa că toată povestea banilor ce lipseau de la buget a fost vârâtă sub covor. Chiar și această cifră, pe cât de revoltător de mare este, nu se compară totuși cu cele 9 miliarde de dolari despre care se spune că „ar lipsiˮ la ora actuală de la buget, așa cum a explicat Allan Grayson, unul dintre puținii congresmeni americani care urmează principii morale în viață și care are coloană vertebrală.

Bineînțeles că digitalizarea banilor va permite apariția unui număr și mai mare de falsuri decât simpla spălare a banilor, iar actualmente, o cantitate enormă de bani sunt „spălațiˮ pentru a fi utilizați atât în cadrul operațiunilor militare secrete (așa-numitele „operațiuni negreˮ), cât și în cadrul Programului Spațial Secret.

17. O falsă asistență socială

Peste 6,5 milioane de români intră în categoria așa-numiților „asistați socialˮ, însă 60% dintre beneficiarii acestor alocații (adică 3,8 milioane) sunt copii sau persoane aflate în concediu de creștere a copilului. Statul cheltuiește anual 10 miliarde de lei cu cei 6,5 milioane de români care primesc bani din „beneficiile și serviciile de asistență socialăˮ. România are nevoie de o clarificare a termenului de „asistat socialˮ, pentru că mamele aflate în concediu de creștere a copilului sau copiii care primesc alocații nu au ce căuta în categoria asistaților. Copiii provin din familii care plătesc taxe și impozite, iar mamele au contribuit la bugetul de stat anterior, direct sau indirect. Este o exagerare atunci când se spune că România este un stat social, pentru că nu este deloc așa, ba din contră. Într-adevăr, statul plătește, prin intermediul bugetului Ministerului Muncii, și „asistații socialˮ – care primesc banii pentru că se încadrează în categoria celor care primesc „beneficii și servicii de asistență socialăˮ – dar și pensionarii (care sunt în număr de 5 milioane de persoane) sau șomerii (cele circa 420.000 de persoane ce au fost înregistrate în evidențele agențiilor de ocupare, din care numai 90.000 primesc indemnizație de șomaj de la stat).

Toată lumea declamă că România este un stat social pentru că o mare parte din buget este alocat plății salariilor bugetarilor și a pensiilor, însă cei care primesc salarii o fac pe baza unei munci prestate, iar pensionarii primesc pensii pe baza contribuției pe care ei au avut-o de-a lungul vieții active. Fondul din care sunt plătite aceste sume este necesar să fie reglementat foarte bine, categoriile de finanțare fiind necesar să fie diferențiate și finanțate diferit în funcție de importanța unor obiective naționale: este firesc ca mai mulți bani să fie oferiți copiilor și mai puțin persoanelor apte de muncă etc.

Statisticile arată că mai puțin de 250.000 de persoane la nivel național sunt beneficiarii venitului minim garantat, aceasta fiind categoria cel mai frecvent menționată din rândul asistaților social, atât de către guvernanți, cât și de angajatori, pentru că sunt în rândul acestora unele persoane care nu vor să se angajeze pentru că primesc acest venit lunar. Însă sumele cheltuite cu această categorie de asistați nu sunt foarte mari. În 2015, spre exemplu, o familie din România care s-a încadrat în categoria beneficiarilor de venit minim garantat a primit, în medie, un venit de 230 de lei pe lună.

La nivelul Uniunii Europene, bugetele alocate de state pentru pensii, indemnizații de șomaj, alocații pentru familie și pentru copii etc. intră la capitolul „protecție socialăˮ (nu asistență socială), iar ponderile din buget alocate sunt mult mai mari în alte state decât în România.

Între timp, corporațiilor străine li se fac cadouri de sute de miliarde de lei sub formă de contracte guvernamentale, de subvenții și de scutiri de taxe, care se obțin prin corupție și prin intermediul influenței nemeritate pe care acestea o exercită.


Citiți a treia parte a articolului


Citiţi şi:
Dezvăluirea câtorva dintre noile stratageme perfide, malefice de manipulare a opiniei publice, care s-au extins deja în sfera sănătăţii oamenilor
Iluzia aberantă a democraţiei: sclavul perfect este sclavul care se crede liber!

 

yogaesoteric
22 noiembrie 2019

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More