Cum se poate fuziona la nivelul energiilor prana-ice cu ființa iubită

 

Aceasta este o tehnică cu efecte deosebite și rapide ce vizează, printre altele, rafinarea extremă a percepției energiilor subtile prana-ice la nivelul degetelor și palmelor. De asemenea, constituie o modalitate inedită de „a face dragoste” fără contact sexual și chiar fără a ne dezbrăca. În acest sens se poate practica nu numai acasă, în intimitate, ci și în natură într-un loc încântător – lângă o apă, într-o poiană sau în pădure, unde energiile pranice sunt mai puternice. Celor care nu și-au purificat și dinamizat încă nadi-urile (canalele energetice) din zona palmelor le recomandăm să practice câteva minute înainte o postură de Hatha Yoga: JIVABALASANA sau TALASANA.

Așezați-vă față în față cu picioarele încrucișate în SUKHASANA. Apropiați-vă palmele de cele ale iubitului (iubitei) cu degetele ușor desfăcute și relaxate, dar nu le uniți, ci lăsați între ele o distanță de 3-5 cm. Priviți-l pe celălalt în ochi căutând să-l simțiți, atât cu sufletul, cât și cu palmele și degetele. Pe măsură ce această comunicare senzitiv-afectivă se intensifică, închideți ușor ochii și focalizați-vă atenția în mod special asupra senzațiilor resimțite prin degete. Depărtați-vă apoi și mai mult palmele de cele ale iubitului (iubitei), mărind ușor și gradat distanța, fiind atenți să simțiți arcul energetic care se formează între degetele voastre (distanța este necesar să fie cea la care percepeți foarte bine această energie).

Acum sunteți pregătiți pentru partea cea mai importantă a acestui exercițiu. Începeți să vă plimbați palmele, cu degetele în continuare ușor depărtate între ele, de-a lungul trupului iubitului (iubitei), însă fără a-l atinge. Mângâiați-l astfel de la distanță, cu toată iubirea și transfigurarea pe care i le puteți dărui. Veți observa uimiți că percepeți această mângâiere ca un contact fizic, ca și cum i-ați atinge pielea cu degetele. Când sunteți în intimidate, puteți să vă dezbrăcați înainte de a începe această tehnică, pentru că hainele sintetice (cele care nu sunt făcute dintr-o textură naturală) vă pot împiedica să simțiți cum sunteți mângâiat de ființa iubită.

Într-un timp scurt va apare o efervescență atât de mare a energiilor, încât veți fi amândoi scăldați într-o baie de energie și de iubire copleșitoare. Polarizarea pe care o veți simți ore în șir după aceea este comparabilă cu cea care apare în urma unei fuziuni amoroase cu continență.

Astfel, fără niciun sărut și fără cea mai mica atingere fizică, această tehnică vă poate ajuta să fuzionați energetic într-un mod inefabil cu ființa iubită și să trăiți împreună o stare de fericire și încântare.


Articol preluat din Revista Yoga Magazin nr. 5


Citiți și:

Forţa vitală se amplifică prin fuziune amoroasă

Exerciţii tantrice pentru sincronizarea mişcărilor şi a respiraţiei

 

yogaesoteric
22 noiembrie 2019

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More