Tot mai mulți tineri sunt supuşi tratamentelor hormonale şi operațiilor de schimbare de sex

În Australia, senatorul Malcolm Roberts de la One Nation a depus în Senat o moțiune pentru protejarea copiilor, în special a tinerelor fete, de nebunia mișcării transgender. Aducând în atenție explozia numărului de tineri care doresc tranziția, senatorul a subliniat rata ridicată de sinucidere în toată lumea în rândul persoanelor care au suferit castrare chimică, tranziție chirurgicală, împiedicarea pubertății și alte astfel de metode presupuse de o schimbare de sex.

Moțiunea cere Senatului să condamne „practica aplicării copiilor de tratamente experimentale și nedovedite, cu blocanți ireversibili de pubertate și intervenții chirurgicale transgender ireversibile”.

Tinerii sub 18 ani sunt confuzi și nu-și dau seama că iau hotărâri care au consecințe grave pentru tot restul vieții. Una dintre urmările funeste este infertilitatea – tratamentele la care sunt supuși copiii la vârsta de 12-13 ani îi pot face infertili pe viață, plus alte complicații. Măcelărirea în aceste moduri a tinerilor este rușinoasă. Activiștii au pus mâna pe acest domeniu și orice disidență este tratată foarte dur.

Protejarea tinerilor este un subiect discutat de multe ori, dar e nevoie de mai multă transparență și mai multă analiză a impactului acestor medicamente și tratamente asupra copiilor tineri și confuzi. În privința lor avem o responsabilitate absolută.

Citiți și:
Activismul transgender insistă să rescrie legile
Am ajuns să fabricăm copii transgender
Sminteala vremurilor în care trăim: a apărut aşa-zisa Religie transgenderistă

 

yogaesoteric
22 decembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More