Aldous Huxley a fost un vizionar mai mare decât George Orwell?

În 1949, cândva după publicarea cărții Nineteen Eighty-Four (1984) de George Orwell, Aldous Huxley, autorul cărții Brave New World (Minunata Lume Nouă, apărută în 1931), care locuia atunci în California, i-a scris lui Orwell. Huxley îi predase din când în când franceză lui Orwell, în timp ce era elev la liceul de la Eton.

Aldous Huxley și George Orwell

Huxley laudă, în general, romanul lui Orwell, care pentru mulți părea foarte asemănător cu Minunata Lume Nouă în viziunea sa distopică asupra unui viitor posibil. Huxley își exprimă politicos părerea că propria sa versiune a ceea ce s-ar putea petrece ar fi mai adevărată decât cea a lui Orwell. Huxley a făcut observația că filozofia minorității conducătoare din 1984este sadismul, în timp ce propria sa versiune este mai probabilă, deoarece controlul unui public ignorant și nebănuitor ar fi mai puțin dificil și ar irosi mai puțin timp prin alte mijloace. Masele lui Huxley sunt convinse cu ajutorul unui drog amețitor, cele ale lui Orwell cu sadism și frică.

Cel mai puternic pasaj din scrisoarea lui Huxley către Orwell este următorul:
În cadrul următoarei generații cred că cei care vor conduce lumea vor descoperi că sunt mai eficiente condiționarea sugarilor și narcopnoza (hipnoza cu ajutorul narcoticelor – n.n.), ca instrumente de guvernare, decât cluburile și închisorile și că pofta de putere poate fi la fel de complet satisfăcută sugerând oamenilor să-și iubească propria sclavie ca prin biciuire și lovire pentru a-i supune.”

A fost Huxley mai mult decât vizionar? Ce vedem în jurul nostru? Masele de oameni dependente de droguri, legale și ilegale. Majoritatea reclamelor difuzate la televizor par a fi destinate medicamentelor eliberate pe bază de rețetă, unele dintre ele miraculoase, dar cele mai multe inutile. Apoi vine covid, un virus foarte probabil modificat, pentru a deveni o armă, în laboratorul din Wuhan, finanțat de Fauci, cu dolarii contribuabililor. Dintr-o dată, a apărut ocazia de a testa vaccinurile ARNm care erau în lucru de aproape douăzeci de ani. Acestea puteau fi autorizate ca măsură de urgență, deși erau încă în fază experimentală. Aceste seruri nu sunt deloc vaccinuri, ci o formă de terapie genetică și există potențiale consecințe dezastruoase. Însă experimentele guvernamentale asupra publicului nu sunt nimic nou.

Din moment ce nu au existat studii reale pe termen lung, nimeni dintre cei care au contribuit la acest experiment masiv asupra populației nu știe care ar putea fi consecințele pe termen lung. Au existat deja nenumărate reacții adverse și decese pentru care producătorii de vaccinuri finanțați de guvern nu vor avea nicio răspundere. Cu fiecare zi care trece, au început să apară noi efecte secundare : cheaguri de sânge, convulsii, insuficiență cardiacă.

Pe măsură ce noile reacții adverse devin cunoscute, în ciuda cenzurii exercitate de majoritatea mass-media, administrația Biden face presiuni din ce în ce mai mari pentru a impune vaccinul, îndemnând corporațiile private să îl facă obligatoriu pentru toți angajații. Colegiile au făcut vaccinarea obligatorie pentru toți studenții care se întorc în campus.

Medicii de stânga pledează pentru „evitarea” celor nevaccinați. Democrații auto-intitulați moralizatori sunt furioși pe oricine și pe toți cei care refuză vaccinul. De ce? Dacă sunt protejați, de ce le pasă? Aceasta este întrebarea. La fel este și în cazul cerinței de purtare a măștii. Nu protejează pe nimeni decât pe cei din sălile de operație care au organele expuse, și totuși, chiar și cei vaccinați e nevoie să le poarte!

Cu câteva luni în urmă, imunitatea de grup era aproape atinsă. Acum, Fauci și CDC spun că nu se va realiza niciodată! Acum, vaccinarea cu Pfizer va necesita rapeluri anuale. Pfizer se așteaptă să câștige 26 miliarde USD anul acesta din vaccinul împotriva covid! Oricine crede că nu este vorba despre bani este un prost. Este vorba despre bani, motiv pentru care Fauci, Gates și colaboratorii au fost atât de hotărâți să convingă publicul că hidroxiclorochina și ivermectina sunt nu numai inutile, ci și periculoase, ambele fiind de fapt eficiente, atât în scop profilactic cât și ca tratament.Ambele medicamente sunt testate, eficiente și ieftine. Multe dintre miile de decese din casele de îngrijire medicală din New York ar fi putut fi prevenite cu utilizarea unuia sau a ambelor medicamente. Aceste decese sunt imputabile lui Cuomo și tiranilor asemeni lui, beți de putere.

Cu câteva luni în urmă, Fauci și colaboratorii săi erau de acord cu faptul că pentru copii există un risc redus sau niciunul de a lua covid, de a-l transmite dar mai ales de a muri din cauza acestuia. Acum Fauci cere ca toți adolescenții să fie vaccinați până la sfârșitul anului! De ce? Sunt mai puțin în pericol să contracteze acum boala decât în urmă cu un an ! De ce părinții din această țară nu se ridică pentru a împiedica folosirea copiii lor pe post de cobai în acest monstruos experiment medical? Și acum „experimentează” pe sugari. Inutil să spunem că unii au murit. Nu există niciun motiv pe Pământ pentru ca adolescenții, copiii și sugarii să fie vaccinați împotriva covid. Niciunul.

Huxley a scris, de asemenea, în romanul Crome Yellow:
Cel mai sigur mod de a crea o cruciadă în favoarea unei cauze care este doar în avantajul câtorva este să le promiți oamenilor că vor avea șansa de a maltrata pe cineva. Să poți distruge cu cuget bun, să te poți comporta rău și să numești comportamentul tău rău drept indignare – aceasta este culmea luxului psihologic, cea mai delicioasă desfătare morală.”

Poate că aceasta explică impulsul isteric al stângii de a forța obligativitatea acestor seruri netestate asupra acelora dintre noi care au luat decizia de a nu se vaccina cu ele. Dacă au decis că asta este de făcut, atunci toți trebuie să ne supunem capriciilor lor. Dacă decidem altfel, ei își arogă dreptul să îi defăimeze pe toți aceia pe care îi deplâng deja.

După cum scria CJ Hopkins, stânga înseamnă a criminaliza disidența. Aceia dintre noi care se opun acestui vaccin, vor fi în curând proscriși, lipsiți de locuri de muncă și de participarea la activitățile cotidiene. Acest tip de discriminare ar fi necesar să le reamintească tuturor de Germania de acum trei sferturi de secol.

Huxley a mai scris: „Scopul propagandistului este acela de a face un grup de oameni să uite că alte grupuri anume de oameni sunt oameni”.

Tal Zaks, medicul șef al Moderna, a declarat că aceste noi vaccinuri „piratează software-ul vieții”. Promotorii vaccinurilor susțin că el nu a spus niciodată aceasta, dar a spus. Bill Gates a numit vaccinurile „un sistem de operare” spre groaza celor care îl promovează. Indiferent dacă este așa sau nu, nu mai contează în acest moment, însă aceste afirmații ale celor din spatele vaccinurilor sunt un indiciu clar pentru ceea ce ei gândesc.

Va exista în următoarea generație sau cea de după ea o metodă farmacologică de a-i face pe oameni să-și iubească sclavia și de a genera o dictatură fără lacrimi, cu alte cuvinte, de a produce un fel de lagăr de concentrare nedureros pentru societăți întregi, în care oamenii în fapt nu vor mai avea niciun fel de libertăți dar mai degrabă se vor bucura de el.

Este exact scopul pentru care stânga lucrează atât de intens: o populație compromisă farmacologic, fericită să fie îngrijită de o mașinărie de stat masivă. Și în timp ce milioane de oameni din întreaga lume s-au predat vaccinului și isteriei măștilor, mai multe alte milioane, aproximativ 1,3 miliarde, nu vor să facă parte din această nebunie guvernamentală.

În scrisoarea sa către Orwell, Huxley a încheiat cu un pasaj pe care l-am redat mai sus, dar pe care îl reluăm și aici, în încheiere, întrucât este atât de profund:

În cadrul următoarei generații cred că cei care vor conduce lumea vor descoperi că sunt mai eficiente condiționarea sugarilor și narcopnoza (hipnoza cu ajutorul narcoticelor – n.n.), ca instrumente de guvernare, decât cluburile și închisorile și că pofta de putere poate fi la fel de complet satisfăcută sugerând oamenilor să-și iubească propria sclavie ca prin biciuire și lovire pentru a-i supune.”

Citiți și:
Trei autori inconturnabili – Alexis de Tocqueville, Aldous Huxley și George Orwell
Trecerea de la Huxley la Orwell
Covid-1984: „Adevărul (politic) despre minciuna medicală: fascismul digital”

 

yogaesoteric
22 decembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More