Transmutarea potenţialului sexual în energie

Transmutaţia reprezintă o transformare a materiei (a unui element chimic în alt element chimic), însoţită de o declanşare uriaşă de energie. Transmutaţia are loc prin dezintegrare radioactivă sau prin reacţii nucleare, posibile chiar şi în sfera biologicului la temperaturi scăzute.

Transmutaţia biologică sexuală constă în transformarea „materiei” amoroase – graţie păstrării ei efervescente printr-un control constant, pe parcursul unor trăiri erotice intense – în energie ce va putea fi sublimată, conducând la o serie de mutaţii rapide în fiinţă, conform cu intenţiile acesteia.

În urma transmutaţiei biologice a potenţialului sexual, graţie controlului conştient asupra funcţiei sexuale, pulsiunea sexuală originară (impulsul sexual originar) se transformă, ca frecvenţă de vibraţie, într-o energie aproape nouă, superioară, ceea ce caracterizează procesul de sublimare.

În mod superficial noi gândim că totul în corpul nostru este material. Cu o mare încredere ne imaginăm eronat, că această materialitate este “totală”.

Experimentarea proceselor de transmutaţie biologică, sexuală, în propria noastră fiinţă, pe lângă anumite trăiri beatifice, de o intensitate copleşitoare, ne face să conştientizăm spontan că suntem simultan structuraţi dintr-o cantitate incredibilă de particule energetice, învârtindu-se în mod misterios şi fixate printr-un miracol greu imaginabil în această stare.

În fiinţa umană procesele de transmutaţii atomice la energii slabe se produc în mod continuu în cadrul metabolismului, al proceselor sexuale, al trăirilor erotice, al activităţii mentale, al experienţelor spirituale.

La ora actuală se ştie precis că fiecare atom al corpului nostru fizic conţine o energie gigantică echivalentă cu 200.000.000 eV. şi se poate spune că în potenţialul sexual al fiecărui om se află „încătuşaţi în materie” sute de miliarde de electroni-volţi.

Pe fundalul unei trăiri amoroase beatifice, un singur gând forţă menţinut constant este suficient pentru a trezi pas cu pas şi a canaliza această energie fabuloasă în direcţia dorită. Gândul este cea mai puternică forţă a universului. Prin transmutaţia biologică, colosala energie rezultantă va amplifica la extrem disponibilităţile lăuntrice, făcând gradat să dispară toate limitările banale ale conştiinţei.

În cazul în care nu se realizează continenţa sexuală, energia vitală a fiinţei se descarcă în mod ireversibil şi, în loc sa fie transformată şi utilizată în mod înţelept în planurile superioare ale fiinţei ea se pierde definitiv.

De-a lungul timpului, au existat bărbaţi care depuneau eforturi intelectuale foarte intense şi care au sesizat că amorul cu ejaculare le scădea forţa mentală şi puterea de a realiza progrese rapide în munca lor. Dimpotrivă, practica amorului cu continenţă propune o soluţie care oferă acea rezervă energetică, atât mentală cât şi fizică şi spirituală, necesară susţinerii unor eforturi foarte intense şi de lungă durată.

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More