Trista spovedanie a medicului Răzvan Constantinescu

Pe zi ce trece, devine din ce în ce mai evident că omenirea a fost otrăvită.
Mi-e rușine că n-am reușit să fac mai mult, atât am putut.”

Aceste două rânduri teribile scrise de cunoscutul medic ieșean Răzvan Constantinescu pe contul său de Facebook au generat în mai puțin de două ore circa 500 de comentarii și distribuiri în rețea, care vor continua, cu siguranță.

Ai făcut enorm, Răzvane! Mi-e rușine de rușinea colegilor tăi care au fost complici la acest masacru…….”, i-a răspuns partenerul său de Coaliție, publicistul Iulian Capsali.

Nu pot să trec mai departe fără să amintesc atacurile barbare asupra doctorului Răzvan Constantinescu. Norocul domniei sale este acela că are un psihic de fier și a putut rezista atacului telecomandaților. De asemenea, a întors în instanță absolut toate măsurile aberante luate împotriva sa de către UMF Iași. Sunt curios: demenții care au făcut acele presiuni infernale asupra cadrelor didactice și a studenților mai sunt în funcție? Locul lor ar fi normal să fie la pușcărie!

Personal îi consider pe toți cei care-au fost la butoanele puterii – inclusiv falsa opoziție a lui Ciolacu – criminali care este necesar să răspundă. Nu-s vorbe mari. Oamenii aceștia au mâinile pătate cu sânge și este necesar să cunoască rigorile legii! Așa ar fi normal dacă și noi am fi normali la cap. Din păcate, pedeapsa cu moartea a fost scoasă din legislația noastră, dar o spun fără a exagera că ar merita reintrodusă chiar și doar pentru a-i pedepsi pe acești criminali care, în continuare, se comportă de parcă n-ar fi făcut nimic”, scria și Dan Diaconu, recent.

Citiți și:
Iulian Capsali: „Epidemia de rapăn moral este cel mai lesne de detectat în cazul Răzvan Constantinescu”
Dr. Răzvan Constantinescu, despre suspendarea sa: «În fiecare zi Îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-am născut la timpul potrivit pentru a vedea spectacolul magnific al cernerii de caractere»
De ce sunt decapitați cei cu inimă mare și IQ ridicat. Oameni inteligenți în apărarea doctorului Răzvan Constantinescu și a judecătoarei Mădălina Afrăsinie

 

yogaesoteric
17 septembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More