Trump, Armaghedonul ce este pe cale să se dezlănțuie, satanismul acaparator și Statul din umbră (I)

 

Dacă încă nu v-ați dat seama că Trump ESTE Statul din umbră și că, împreună cu Bolton, Ivana și Nikki Haley, el se află în fruntea unui sabat de vrăjitori și vrăjitoare care conduc D.C.-ul, înseamnă că nu priviți cu suficientă atenție ceea ce se petrece actualmente în lume.

Articol publicat în data de 11 aprilie 2018 pe site-ul Veterans Today de către Gordon Duff, redactor-șef

În luna ianuarie 2011, noi am introdus conceptul de „Stat din umbră” în articolul Națiunea recalcitrantă a Americii și revolta tăcută. Respectivul articol este reprodus mai jos. Puteți judeca și singuri cum s-au derulat evenimentele de atunci încoace. Adevărul este că americanii de rând sunt mințiți cu insolență cu privire la ceea ce plănuiește în realitate Trump.

Faptul că am avut dreptate atunci nu a fost suficient. Faptul că ne-am dedicat niște ani prețioși din viață scriind, realizând cercetări și efectuând o muncă susținută dar complexă nu a fost suficient. Statul din umbră nu se referă la niște directori de fonduri de investiții ori la niște magnați ai petrolului. Nu se referă doar la niște „oligarhi evrei”, care chiar există.

Statul din umbră e ceva vechi de când lumea, fiind alcătuit mai ales din niște adepți ai ocultismului satanist care cred într-o putere malefică ce operează dincolo de lumea fizică, dincolo de mormânt, o putere pe care cele mai multe ființe umane o acceptă în mod deschis însă, atunci când se află în situația de a se confrunta cu ipostazele sale sinistre, se grăbesc să-și întoarcă speriați privirea în altă parte.

Astăzi noi depănăm o poveste care, deși le va mirosi unora a o teorie a conspirației, nu este totuși prin aceasta cu nimic mai puțin adevărată. Ceea ce noi cunoaștem ca fiind „Vestul” este de fapt o lume ce este ascunsă în spatele lumii pe care cei mai mulți dintre noi o percepem întocmai precum într-un miraj, o lume ce este ascunsă care își are cartierul general în Londra, dar care include Washingtonul, Tel Avivul, Berlinul, Parisul și lumea secretă a petrecerilor.

Atunci când Stew Webb sau Alex Jones, niște personaje deranjante pentru mulți din punct de vedere politic, au expus Ordinul Internațional St. Hubertus și crimele sexuale odioase ale multor americani de la putere ca fiind un evident satanism ritualic, modalitatea lor de obținere a informațiilor de acest fel, precum și forma de prezentare a știrilor respective a fost corectă.

Mai mult decât atât, Preston James a scris și el în detaliu pe acest subiect, aducând o viziune mult mai amplă. Eșecul de a accepta ca atare faptul că, încă de la întemeierea ordinului iezuit, satanismul ritualic a făcut o îndelungată concurență creștinismului în rândul „elitelor” ca „alternativă religioasă” a ajuns actualmente să pună în pericol lumea.

Înainte de Trump, acești lideri mondiali sataniști se întâlneau în secret, trăiau într-o lume paralelă de depravare ocultă și doar din când în când căutau promovarea insidioasă a ordinului lor prin intermediul anihilării ființelor umane pe calea unui război nuclear.

Influența lor vădită asupra evanghelismului creștin a fost foarte grăitoare și totodată amenințătoare; teoriile „dominioniste” (este vorba despre o ideologie bizară a anumitor culte creștine protestante ce promovează o formă de stăpânire totalitară în cadrul cărora aceste culte ar deține puterea) nu sunt nimic mai mult decât o evidentă venerare diavolească ce este descrisă adeseori într-un mod voalat, o adorare a lui Satana ce este îmbrăcată cu viclenie în haine creștinești și apoi este ambalată în niște pretinse profeții privitoare la „sfârșitul lumii” și în niște povești despre extaz.

Acesta este adevăratul „Stat din umbră”.
Ștergerea abilă a dezvăluirii rarelor ocazii în care cultele satanice precum „ILLUMINATI” ce conduc America și-au făcut simțită prezența la suprafață este unul dintre motivele pentru care Google și Facebok, ele însele organe ale cultelor satanice din umbră, tot așa cum sunt și agențiile de spionaj, sunt niște instrumente abile de primă importanță pentru ei. Exercițiul militar Jade Helm ce a avut loc în Texas în vara anului 2015, pe care puțini și-l amintesc, s-a înscris pe aceeași linie, fiind în realitate o operațiune psihică ce a fost îndreptată împotriva poporului american. Vă oferim în continuare un citat din Thomas Mattingly:

„Un faimos sau infam practicant de nivel înalt al «artelor satanice» a operațiunilor psihice a fost/este locotenent-colonelul în retragere Michael Aquino, care s-a aflat sub comanda Generalului în retragere Paul E. Vallely în cadrul Fortului Presidio. Necunoscut pentru mulți, maiorul în retragere și locotenent-colonelul în retragere Michael Aquino este acum Generalul Michael Aquino – continuând să lucreze cu NSA (Agenția de Securitate Națională a SUA). Aprobarea promovării lui Michael Aquino la rangul de general trebuie să fi fost realizată într-o sesiune a Senatului ce a avut loc cu ușile închise, din moment ce nu există nicio înregistrare publică în care Michael Aquino să figureze drept general în Armata SUA.

Și pentru că nicio discuție despre rolul posibil sau probabil de Regină roșie al NSA etc. în cadrul înșelătoriei și totodată al operațiunii psihologice pe care exercițiul militar Jade Helm a constituit-o nu ar fi completă fără să menționăm DCI-ul, urmat apoi de președintele GHW Bush, de Brent Scowcroft, Henry Kissinger, Ed Snowden, Mossad, Bibi Netanyahu și de neoconservatori… iată că am realizat și aceasta. În cadrul unor articole viitoare ale publicației Veterans Today, vom avea în vedere să descriem rolul pe care aceștia l-au jucat în cadrul operațiunii Jade Helm mai în detaliu.”



Michael Aquino

Cel pe care Mattingly îl omite din enumerația sa este Aquino, un bărbat „fermecător”, un comandant de vârf al Statelor Unite, ce nu este lipsit de o profundă înțelegere a războiului psihologic, fiind totodată fondatorul Templului lui Set, grupul satanic ritualic ce controlează academiile ce aparțin structurii militare a Americii și care conduce actualmente Pentagonul.

Adevăratul război în care America s-a aflat în timpul mandatului lui Obama a fost purtat în interiorul Pentagonului, în special de către Ministrul Apărării Chuck Hagel și de către Generalul Martin Dempsey, care au realizat demersuri pentru a-i elimina pe militarii adoratori ai lui Satana din cadrul „Templului lui Set”, care au preluat controlul în timpul Președintelui Reagan.

Ascunzătorile acestor criminali ce țin în mână sceptrul puterii sunt anumite insule private sau unele „locuri de vânătoare” și proprietăți ale lui Trump, terenurile de joacă ale elitei globale, ale cărei fonduri însumează mai multe trilioane, nu miliarde de dolari. Doar familia Rothschild singură are suficienți „bani”, așa cum îi numim noi, indiferent ce înseamnă aceasta, pentru a cumpăra întreaga planetă, avere ce este estimată la peste 100 de trilioane de dolari.

Nu vorbim aici numai despre niște șefuleți ai unor amărâte bande de cartier sau despre niște „adepți” ai mafiotului Roy Cohn, nici despre petrecerile lor „asezonate” cu sex, droguri, super modele și fete pubere cumpărate de la mamele lor drogate care trăiesc în parcuri de rulote.
Nu este vorba numai despre uitatul Scandal Franklin sau despre imaginarul fiasco al afacerii Comet Pizza.
Ci este vorba despre o lume care chiar există cu adevărat, așa cum avertiza John Kennedy în urmă cu mai bine de jumătate de secol. Vă oferim în continuare anumite citate semnificative din declarațiile Președintelui Kennedy:

• „Însuși cuvântul secret este incompatibil cu o societate liberă și deschisă; iar noi ca popor ne-am opus întotdeauna în mod implicit societăților secrete, jurămintelor secrete și acțiunilor secrete.”

• „Astăzi nu a fost declarat niciun război – și oricât de aprigă ar fi lupta, este foarte posibil ca niciun război să nu mai fie declarat în viitor în maniera tradițională. În schimb, ceea ce se află actualmente sub atac este însuși modul nostru de viață.”

• „Ceea ce ni se opune în întreaga lume este o conspirație monolitică și barbară care se bazează în primul rând pe anumite mijloace ascunse de expansiune a sferei sale de influență – pe infiltrare în loc de invazie, pe subversiune în loc de alegeri, pe intimidare în loc de alegere liberă, pe gherile nocturne în locul unor armate diurne.”

• „Acesta este un sistem ce a mobilizat vaste resurse umane și materiale pentru construirea unei mașinării strâns sudate și extrem de eficiente ce îmbină operațiunile militare, diplomatice, de spionaj, economice, științifice și politice.”

Atunci când la aceasta adăugăm masca publică a lui Google și a Pentagonului și proiectul de inteligență artificială pe care aceștia au recunoscut că l-au desfășurat, ceea ce noi nu avem cum să vedem este dependența celor ce se consideră elite și a armatelor smintite ce le urmează, o dependență față de ocultism.



Antonin Scalia

Una dintre propriile mele experiențe se referă la moartea lui Antonin Scalia, un judecător al Curții Supreme. Ca membrul al consiliului unei fundații și având o anumită experiență în ceea ce privește securitatea, am fost chemat în Italia ca să mă întâlnesc cu forțele lor de poliție antitero pentru a investiga legăturile dintre o rețea de trafic sexual de copii și atacurile teroriste din Paris. Pista lor a condus la confiscarea unor computere și la arestarea unui lider de cult în Utah care furniza copii unor culte ai căror membri includeau familii regale din Europa și lideri din cadrul guvernului și al sectorului privat din America. Atunci când dovezile au condus la descoperirea legăturilor dintre Antonin Scalia și acest grup, Scalia a fost ucis și totul a fost mușamalizat într-un mod necredibil. Vă oferim în continuare unele extrase din versiunea publică referitoare la sfârșitului arestărilor din Europa, așa cum a fost ea prezentată de NBC News și de Veterans Today:

„Site-ul opera de pe un server aflat în Olanda și, în faza sa de apogeu, a ajuns la numărul impresionant de 70.000 de membri din lumea întreagă.

Poliția s-a infiltrat pe site

Din declarația Europolului reiese că poliția britanică și cea australiană s-au infiltrat pe site pentru a-i identifica pe membrii care reprezentau cel mai mare pericol pentru copii. În cadrul investigației, poliția și-a asumat de asemenea identități false de copii care se află online.

Autoritățile legale din 13 țări, printre care Statele Unite, Australia, Canada, Italia, Spania și Marea Britanie, au fost implicate în acest caz, a afirmat Europol.

Din această declarație reiese că analiștii Europol au spart elementele de siguranță ale unui server cheie în centrul rețelei ce a dezvăluit identitățile unor indivizi ce erau suspectați de abuzuri sexuale asupra copiilor.

În urma acestui arest, administratorul olandez al forumului a ajutat poliția să spargă măsurile de codificare ce protejau identitățile utilizatorilor, permițându-le astfel polițiștilor să își înceapă investigațiile sub acoperire.

«După aceea, Europol a emis peste 4.000 de rapoarte de spionaj către autoritățile polițienești din peste 30 de țări din Europa și din afara continentului, ceea ce a condus la arestarea suspecților și la protejarea copiilor», a afirmat Europol.”

În America, această nebunie a început în anii 1980 în cadrul a 15 baze militare în care copiii erau abuzați (este vorba despre un abuz satanic ritualic) în așa-zisele „cămine de copii”. S-au înaintat atunci unele rapoarte, dar în momentul în care FBI-ul a hotărât că satanismul ritualic nu există – la fel cum mai demult același Birou Federal hotărâse că Mafia este și ea imaginară –, această ușă s-a închis.
Am aflat apoi că Boys Town, orfelinatul din Nebraska ce a fost fondat de Părintele Flanagan, interpretat de actorul Spencer Tracy în filmul cu același nume (Boys Town), a reprezentat o sursă pentru traficul sexual din Washington în ceea ce a fost numit ulterior, dar doar temporar, Scandalul Franklin; și astfel imaginea de ansamblu a început să se întregească.

Ceea ce se impune aici este să schițăm o descriere a slăbiciunilor sufletului omenesc și să le deschidem prin aceasta ochii oamenilor. Imaginați-vă o lume în care copiii nu ar avea nicio îngrădire, o lume de tip „Donald Trump” sau „George Bush” în care ați putea chiar să împușcați oameni pe stradă doar „de distracție”. Imaginați-vă o viață care ar fi început cu orgii sexuale cu droguri, ce ar fi deviat apoi și mai mult, ajungând la crime ritualice realizate pur și simplu din plictiseală. Aceasta este lumea reală, viața care bate filmele de groază ale studiourilor Hammer din Marea Britanie, în care societățile secrete au mers dincolo de depravarea totală; acesta este adevăratul curent subteran al vieții în Europa și America, în Israel și Arabia Saudită și în celelalte locuri în care el a pătruns.



Arta imită viața, și uneori reciproca este valabilă.

Totuși, acest subcurent se oprește în „cetatea ocultă” și urmărește să traverseze acele bariere către supranatural. Cei puternici nu sunt niciodată cu adevărat religioși; aceasta nu este decât o fațadă. Da, ei cred în îngeri și demoni și în supraviețuirea sufletului după moarte; doar acesta este și a fost întotdeauna fundamentul tuturor societăților secrete.

Chiar în acest moment ei conduc lumea, și au început deja să se dea de gol, căci nu mai are cine să le protejeze secretele murdare ale lui John Bolton, Donnie Trump sau Boris Johnson, personaje pe care noi le considerăm foarte suspecte și care au luat-o razna de tot de la atâta vânătoare de demoni, fie ei reali sau imaginari, și de la atâta „vrăjitorie”.

Aceasta este esența a ceea ce societățile secrete realizează, motivul pentru care ele există, promisiunea unui pact cu diavolul pentru o viață după moarte, concept care se află în centrul multor religii organizate.

Dacă Raiul există, atunci extazul, dacă într-adevăr există virgine pentru martiri, și milioane, poate chiar miliarde de ființe cred așa ceva, atunci de ce psihopații din rândurile noastre – pe care îi putem vedea cum își desfășoară nebunia în public – nu și-ar avea și ei propriile convingeri, propriul rai și propriii zei?
Desigur că îi au. Faptul de a ignora aceasta ne poate chiar omorî pe toți. Noi i-am înmânat, se pare, unui copil înfumurat și rău butonul roșu și magic pe care dacă va apăsa ne va omorî pe toți; și cu cât mai vădit nebun el devine, cu atât mai clar ne apare faptul că nu există niciun „părinte”, că nu există eroi și patrioți în Pentagon, la fel cum nu există niciun echilibru al puterilor în cadrul Congresului.
Toți fac parte din această cabală. Treziți-vă!

Aceasta îmi amintește de evenimentele ce au loc actualmente: o flotă americană încărcată cu rachetele lui Trump și planul acestuia de a umili o națiune printr-un număr de 6.000 de arme nucleare, națiune de la care noi ne cumpărăm motoarele de rachete. De aceea am adăugat sintagma „cult al morții” înainte de cuvântul „satanic”.

Povestea noastră despre satanismul din cadrul puterii americane începe în anul 1982 în cadrul Fortului Presidio, școala de servicii de informații aflată sub comanda lui Aquino și Vallely. Există de altfel și o altă sintagmă ce poate defini modul de operare al Guvernului satanic din umbră, și anume „teoria haosului”.

Soluția lor diavolească este simplă, din punctul lor egoist de vedere: războiul și rivalitatea fără margini, care alimentează „bestia”.

Aceasta este de fapt esența globalismului ce este promovată de către Guvernul din umbră, nu profiturile petroliere sau „Marele Israel”. Umanitatea ca o imensă cireadă de vite ce sunt crescute pentru a fi chinuite și apoi sacrificate. Să fie oare atât de simplu? Iată ceea ce s-a petrecut cu Siria și ceea ce știm. Ceea ce se petrece acum nu este deloc normal. Nu există nicio dovadă referitoare la atacurile cu gaze din Siria. Există în schimb dovezi covârșitoare ce sprijină ipoteza că SUA, Marea Britanie, Israelul și Arabia Saudită au înscenat întreaga poveste. Iar în Siria se află anumiți prizonieri americani, britanici, israeliți și arabi din Arabia Saudită care au comandat întreaga înscenare. Considerăm că autoritățile siriene ar trebui să îi scoată pe acești prizonieri la defilat pe străzile Damascului, iar înregistrările conținând mărturiile acestora să le prezinte în fața celor de la ONU. Dar noi știm ce s-ar petrece în acest caz.

Suntem siguri că o astfel de acțiune ar fi interzisă la știri, eliminată de pe internet și declarată „răpiri ce constituie o crimă de război”. Publicația Veterans Today și-a făcut partea ei, noi am publicat unele fotografii ale armelor chimice, germane și britanice, ce au fost introduse prin contrabandă în Turcia. I-am intervievat pe cei implicați în cercetarea scenei evenimentelor, atât ruși, cât și sirieni, am publicat filmele, dovezile, dar în afara site-ului nostru și a mass-media din Orientul Mijlociu și din Rusia, astfel de știri lipsesc cu desăvârșire.
Ceva este foarte putred la mijloc.

Rareori avem cu adevărat ocazia să privim în spatele cortinei. „Dosarul” referitor la Trump a reprezentat unul dintre acele episoade. Unii dintre noi bănuim, sau suntem chiar siguri, că povestea aceasta nu se oprește aici. Când aflăm că Guvernul SUA nu numai că a cheltuit milioane de dolari pe „vederea la distanță”, ci că totodată staționează o armată de „războinici paranormali” în Fortul Huachuca, atunci ne dăm seama că totul este cu putință.

Ceea ce se petrece acum, războiul din Washington, nu are legătură cu politica, ci este mai degrabă o tentativă a câtorva „războinici sfinți” de a se lupta cu ceea ce ei pretind că ar fi un „cult al morții satanic” ce și-a înfipt ghearele și s-a stabilit în D.C. în timpul mandatului Președintelui Reagan, controlând ulterior două președinții, cea a lui George W. Bush și cea de acum, a lui Trump.

În cea mai mare parte a vieții mele, am fost învățat că în spatele tuturor acestor aspecte se află „determinismul economic” sau „neo-colonialismul”, cu ale sale politici corupte și preocupări religioase naive, un simplu decor de vitrină care-i păcălește pe „nerozii” care plătesc facturile, adeseori cu viața lor.


Citiți a doua parte a articolului


Citiți și:

Oligarhii khazari din spatele lui Trump vor neapărat declanșarea celui de-al treilea război mondial

Jurnalist american, discurs antologic împotriva celor care cer bombardarea Siriei

 

yogaesoteric
15 aprilie 2018


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More