Trump: Este unul dintre cele mai mari scandaluri din istorie. Cum îmi recapăt reputația?

Donald Trump a reacționat dur la dezvăluirea bombă din justiție despre făcătura RussiaGate ordonată personal de Hillary Clinton. Într-o declarație pentru Fox News, Trump a declarat că RussiaGate este „unul dintre cele mai mari scandaluri politice din istorie” și că nu își va mai recăpăta „niciodată reputația neștirbită”.

Robby Mook, fostul director al campaniei electorale, a depus mărturie în justiție că Hillary Clinton personal a fost cea care a dispus răspândirea în presă a informațiilor despre o presupusă legătură dintre Donald Trump și banca rusă Alfa Bank, deși știa că nu există nicio dovadă în sprijinul acestora.

Depoziția lui Mook a avut loc în cadrul investigației făcute de Procurorul Special John Durham în legătură cu originile scandalului fabricat RussiaGate, pentru care Trump a fost hărțuit de presă de-a lungul întregului său mandat.

Fostul avocat general al FBI, James Baker, a depus și el mărturie că a investigat informațiile despre o presupusă legătură dintre Trump și Alfa Bank și a descoperit că „nu era nimic adevărat”.

Într-o declarație pentru Fox News, Donald Trump a comentat cu amărăciune aceste mărturii:

Acesta este unul dintre cele mai mari scandaluri politice din istorie. Timp de trei ani a fost necesar să mă bat cu ea (Clinton) și cu toți acești pungași, și nu o să-mi mai recapăt niciodată reputația neștirbită.”

Când îmi voi recăpăta reputația?”, a repetat Trump. „A fost necesar să mă bat cu ei. Și dacă am fi avut o conducere adevărată, în loc de oameni ca Mitch McConnell (șeful majorității Republicane din Senat), ar fi acționat. Și tipi ca Bill Barr (fostul Procuror General). Ar fi făcut ceva.”

Trump a adăugat că, din cauza resurselor judiciare și ale serviciilor de informații ocupate cu anchetarea sa, atenția acestora a fost distrasă de la „ceea ce putea fi un pericol real legat de Rusia”.

În iulie 2016, FBI a deschis o investigație în domeniul contrainformațiilor pentru a stabili dacă Donald Trump și membrii echipei sale de campanie au lucrat în complicitate cu Rusia pentru a influența rezultatul alegerilor din noiembrie 2016.

După alegerea lui Trump, în iulie 2017 ancheta FBI cunoscută sub numele de Crossfire Hurricane a fost condusă de Procurorul Special Robert Mueller.

După doi ani de cercetări, în care toată presa americană și internațională l-a atacat pe Trump pentru presupusele legături cu Rusia, investigația lui Mueller s-a încheiat fără să descopere nicio dovadă.

La scurt timp după ce Mueller și-a prezentat raportul, Procurorul Special John Durham a fost numit în 2019 să efectueze o anchetă asupra falsului RussiaGate și a originilor sale.

Investigația lui Durham s-ar putea încheia cu aducerea lui Hillary Clinton în fața justiției.

Citiți și:
Demonizarea lui Trump și Planul Marshall de lichidare a curentului conservator și naționalist
Trump: „A deveni progresist înseamnă a deveni un ratat. Nicio persoană care adoptă o viață progresistă nu triumfă în viață”
Scandalul laptopului lui Hunter Biden dezvăluie modul în care funcționează influența comunistă la nivel planetar

 

yogaesoteric
23 iulie 2022

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More