Trump: „A deveni progresist înseamnă a deveni un ratat. Nicio persoană care adoptă o viață progresistă nu triumfă în viață”

Greg Gutfeld și-a lansat emisiunea pe Fox News în intervalul orar competitiv de la ora 22:00, unde se confruntă cu vedete precum Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel și Stephen Colbert. În ciuda concurenței și a bugetului redus al programului său, Gutfeld a măturat ratingurile și este deja lider de audiență în acest interval orar.

Pentru a celebra acest succes, gazda republicană l-a intervievat pe fostul președinte Donald Trump, pe care îl consideră un „model” și un „politician exemplar”.

Interviul a doborât toate recordurile de audiență din respectiva săptămână.

În prima parte, Gutfeld l-a întrebat ce crede despre televiziunea de astăzi, în special despre concurenții săi, pe lângă problemele legate de imigrație, eșecul lui Biden în Afganistan și reglementarea armelor în Statele democratice.

Gutfeld a mai glumit că, în 2016, el n-a susținut candidatura la președinție și nici nu l-a votat, dar că în timp l-a convins și astăzi crede că Trump este unul dintre cei mai buni președinți din istorie.

În cea de-a doua parte, Gutfeld l-a întrebat despre președinția sa, despre cele mai mari provocări ale guvernului său, despre părerea sa despre vaccinul împotriva coronavirusului, tratatele sale de pace – și cum Biden își asumă sarcina să le dărâme unul câte unul – și crăpătura pe care a creat-o în societate în jurul figurii sale politice.

Cel mai dificil aspect la președinția mea nu a fost guvernarea. A fost supraviețuirea”, a explicat el la întrebarea lui Gutfeld. „Am avut toate agențiile Statului cu directori numiți de Obama care urmăreau să mă scoată din Casa Albă în fiecare zi.

În partea a treia, Gutfeld a insistat să spună dacă a luat deja o decizie cu privire la candidatura sa în 2024: „Mă gândeam la asta și în curând voi spune despre decizia mea, dar îți spun ceva, cred că vei fi foarte mulțumit cu ceea ce voi spune”.

De asemenea, l-a întrebat despre cazurile de corupție în care este implicat fiul lui Joe Biden, dacă îi este dor de Twitter și despre relația sa cu CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, la care fostul președinte a asigurat că „el venea la Casa Albă să-mi sărute fundul, dar apoi mă cenzura atunci când nu-i plăcea ce spuneam”.

În cele din urmă, el a menționat apelul care s-a scurs în care Biden vorbește cu fostul președinte afgan Ashraf Ghani, în care președintele SUA poate fi auzit cum îi cere lui Ghani să mintă mass-media internaționale pentru a nu raporta că talibanii făceau atât de multe avansuri militare.

În ultima parte, Trump a vorbit despre grupul terorist de extremă stângă Antifa și protestele din iunie 2020. Fostul președinte a reamintit știrea CNN care a devenit virală pe rețele, deoarece jurnalistul spunea că „marșurile erau pașnice” în timp ce membrii Antifa erau văzuți în spatele lor dând foc orașului și aruncând cu pietre.

Gutfeld l-a întrebat și despre nesiguranța crescândă din țară după ce mai multe guverne locale au adoptat legi pentru a nu mai finanța poliția.

Când a fost întrebat despre politicile „trezite” – „woke” (progresiste) pe care le implementează democrații, el a răspuns: „A deveni progresist înseamnă a deveni un ratat. Nicio persoană care adoptă un stil de viață progresist nu triumfă în viață”. În plus, el a spus că, atunci când a venit la guvern, existau angajați federali care erau plătiți cu aproape 500.000 de dolari pe an pentru a preda soldaților Armatei teorii marxiste și rasiste.

Spre sfârșitul interviului, Trump nu a vrut să răspundă la întrebarea dacă Biden va termina mandatul sau dacă va fi înlocuit de Kamala Harris, dar a asigurat că nu a văzut niciodată în viața sa un președinte atât de debil ca Joe Biden și că întrega lume îl urmărește.

Citiţi şi:
Donald Trump s-a întors: Joe Biden ne distruge națiunea chiar sub privirile noastre. Vom prelua America
Iată cum poate reveni Donald Trump la Casa Albă „mai repede decât vă închipuiți”
Biden are șansa de a fi cel mai prost președinte ales vreodată – Povestea președintilor din ultimul secol

 

yogaesoteric
20 februarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More