Tucker Carlson: Peste 3.300 de americani au murit după ce au fost vaccinați împotriva covid-19

Cel puțin 3.300 persoane au murit după ce au primit vaccinul împotriva coronavirusului în Statele Unite, de la sfârșitul lunii decembrie 2020 până pe 23 aprilie 2021, relatează Fox News Channel.

Gazda Fox News, Tucker Carlson, în emisiunea sa „Tucker Carlson Tonight”, s-a întrebat câți americani au murit după ce au fost vaccinați împotriva coronavirusului. El a menționat că cei care nu au fost încă vaccinați se află sub o mare presiune publică. În același timp, oamenii nu știu prea multe despre riscurile potențiale ale vaccinării.

Prezentatorul a citat statistici conform cărora peste 160 de milioane de americani primesc un vaccin antigripal în fiecare sezon gripal. Și în fiecare an, un „număr relativ mic” de oameni mor după aceste vaccinări. Mai exact, a spus el, 203 persoane au murit în 2019. Carlson a comparat apoi aceste cifre cu ratele de deces după vaccinarea anti covid-19.

El a citat date din Sistemul de Raportare a Evenimentelor Adverse la Vaccin (VAERS), care este administrat de CDC și FDA. „Între sfârșitul lunii decembrie 2020 și luna trecută (aprilie), un total de 3.362 persoane par să fi murit după ce au primit vaccinuri covid în Statele Unite; 3.362 este o medie 30 de persoane în fiecare zi. Apropo, perioada de raportare s-a încheiat pe 23 aprilie”, a declarat prezentatorul.

La momentul la care jurnalistul a consultat statisticile, nu existau date pentru perioada de după 23 aprilie. Carlson a sugerat că după aceea, alte 360 de persoane au murit în 12 zile. Acest fapt creşte numărul de decese după vaccinarea împotriva coronavirusului la 3.722.Carlson a adăugat însă că „numărul real este aproape cu siguranță mult mai mare”.

El nu a omis să observe că VAERS a fost puternic criticat de-a lungul anilor. În special, unii critici au susținut că sistemul subestimează statisticile privind efectele nefaste ale vaccinării. De exemplu, un raport trimis Departamentului SUA pentru Sănătate și Servicii Umane în 2010 susținea că VAERS raportează de fapt doar „mai puțin de un procent din efectele adverse ale vaccinurilor”.

Citiți și:
Efecte adverse grave ale vaccinului Covid de la Pfizer. Patru voluntari au dezvoltat paralizie facială, iar două cadre medicale şoc anafilactic
Jurnalistul conservator Carlson Tucker despre sensul impunerii prin condiţionare a vaccinului covid. El afirmă: „Vor avea astfel o putere totală asupra trupului şi a conştiinţei tale pentru totdeauna”

yogaesoteric
28 mai 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More