Turbo-cancer

Dr. Ute Kruger este cercetător și medic senior la Lunds University din Suedia. Ea este fosta șefă de anatomopatologie, domeniu în care a lucrat în ultimii 25 de ani, cu o specialitate în diagnosticarea cancerului de sân în ultimii 18 ani. Ea a studiat mii de autopsii și mostre de cancer de sân. Este extrem de familiarizată cu subiectul și vârsta pacientului, dimensiunea tumorii și gradul de malignitate aparțin toate de domeniul ei de expertiză, astfel că de-a lungul carierei sale a putut constatat un ritm așa-zis „natural” al evoluției și distribuției cazurilor. Acel ritm natural s-a oprit în 2021, odată ce a început lansarea vaccinului.

Doctors for Covid Ethics a publicat un interviu cu dr. Ute Kruger în care ea și-a împărtășit preocupările cu privire la caracteristicile neobișnuite care au apărut în mostrele de anul trecut.

– Vârstă – Vârsta medie pentru mostrele pe care le-a primit a scăzut, cu o creștere a numărului de eșantioane de la persoane între 30 și 50 de ani.

– Mărime – Era neobișnuit ca dr. Kruger să găsească o tumoare de 3 cm. În acest nou mediu, ea vede în mod regulat tumori de 4 cm, 8 cm, 10 cm și ocazional 12 cm. Într-un caz șocant, recent a găsit o tumoare de 16 cm care ocupa un sân întreg.

– Tumori multiple – dr. Kruger a început să vadă mai multe cazuri de tumori multiple crescând la aceeași pacientă, uneori chiar și în ambii sâni. Ea a avut 3 cazuri în decurs de 3 săptămâni de paciente care aveau tumori în creștere în mai multe organe. Una avea tumori la sân, pancreas și plămâni la câteva luni de la vaccinare.

– Recidivă – A existat o creștere a numărului pacientelor care au avut o dispariție a cancerului lor timp de mulți ani, urmată brusc de o recidivă agresivă a cancerului la scurt timp după vaccinare.

Vorbind clar

Dr. Kruger a crezut inițial că aceste „turbocancere”, așa cum le numește ea, s-au datorat programărilor întârziate la medic cauzate de blocarea covid, dar acea perioadă s-a încheiat de mult, iar tumorile continuă să crească agresiv și la pacientele mai tinere. Ea a raportat unele dintre aceste cazuri la FDA și, deși unii superiori au fost de acord inițial să se întâlnească cu ea, au anulat ulterior întrevederea fără explicații și au trimis un agent să ia raportul ei.

În urmă cu șase luni, dr. Kruger a apărut la un grup din Germania pentru a-și prezenta teoria conform căreia vaccinarea provoacă tumori agresive și a cerut ajutorul medicilor de la acel summit pentru a colecta date. Din păcate, puțini dintre ei au fost dispuși să colecteze acele date și să le împărtășească cu ea.

Autopsii

O parte din timp dr. Kruger se dedică autopsiilor și ea a atras atenția asupra numeroaselor anomalii.

– Un bărbat de 60 ani avea mai multe boli maligne. A primit 2 doze de vaccin covid în timpul chimioterapiei și apoi a dezvoltat Sindromul Guillain Barre. Ea a găsit inflamație în măduva spinării, creier și vasele de sânge.

– O femeie de 80 de ani a rămas paralizată la o lună după vaccinare. Dr. Kruger a găsit o hemoragie în măduva spinării, lângă gât, ceea ce nu mai văzuse până acum. La microscop, ea a văzut o inflamație în vas care a cauzat ruptura și a provocat sângerare. Ea a găsit, de asemenea, inflamații în mușchiul inimii, ceea ce este de fapt miocardită.

– Dr. Kruger a fost chemată pentru a soluționa o dispută între familia unei persoane decedate și medicii care au semnat autopsia. Familia și medicul lor credeau că moartea a fost rezultatul vaccinului anti-covid, dar cei care au efectuat autopsia nu au venit cu nicio descoperire care să susțină aceasta și nu au legat decesul de vaccin. Când dr. Kruger a efectuat propria autopsie, ea a găsit dovezi de miocardită și vasculită – inflamație a vaselor de sânge din plămâni. Autopsia originală fie a ratat acele semnale, fie nu le-a căutat, iar familia a avut dreptate. Dr. Kruger și-a împărtășit opinia, susținută de un alt patolog de nivel superior din Germania, că moartea s-a datorat într-adevăr vaccinului anti-covid.

Dr. Kruger a descris 3 probleme majore legate de modul în care se desfășoară în prezent autopsiile:

– Informațiile pacientului sunt neglijate. Dr. Kruger a avut personal mai multe cazuri în care medicii au scris la autopsie că pacienții nu erau vaccinați, când de fapt în fișele lor medicale era documentat că sunt vaccinați anti-covid.

– Autopsia tipică nu realizează examene suficient de profunde pentru a diagnostica cauza principală a anumitor probleme medicale. Ei nu realizează teste histopatologice riguroase ale țesuturilor în care probabil ar apărea daunele vaccinului, dar care sunt necesare pentru a detecta markeri ai leziunilor induse de vaccin, cum ar fi infiltratele imunologice sau proteinele spike în țesuturile miocardice. Dr. Kruger a efectuat examene mai amănunțite și astfel a găsit miocardită și inflamații care au fost omise de autopsia originală.

– Există o lipsă de experiență în evaluarea acestor constatări și o lipsă de dorință de a contextualiza corect cazurile. În plus, majoritatea medicilor care fac autopsiile nu raportează cazuri la FDA.

În timp ce mărturia dr. Kruger este zguduitoare, în calitate de patolog de top de mulți ani, îngrijorările ei ar fi necesar să fie luate foarte în serios și investigate în continuare. Desigur, asta ar necesita un sistem de reglementare onest care pare să lipsească total în zilele noastre.

„Văd cum ucid persoane”

Dr. Kruger a afirmat că ea vede vaccinarea ca un declanșator al tumorilor cu creștere rapidă și al bolilor autoimune. Ea vede o mulțime de inflamații alături de tumori și, desigur, nu este vorba doar de cancerul de sân. Mulți alți patologi i-au raportat dr. Kruger că înregistrează o creștere a numărului de cancere, cancere la mai multe organe și cancere rare.

Ea a încheiat spunând: „Am studiat medicina pentru că am vrut să ajut lumea. Dar acum simt că mă uit cum ucid lumea și nu pot face nimic”.

Primul pas pentru a rezolva orice problemă este să recunoașteți că există o problemă. Avem o problemă uriașă și, pentru a începe să o rezolvăm, este necesar să o recunoaștem. Este timpul să începeți să faceți presiuni asupra medicilor să vorbească. Orice medic care este suficient de conștient pentru a înțelege că ceva este în neregulă, este necesar să înceapă să abordeze problema. O motivație suplimentară poate fi presiunea de a ști că totul este pe cale să explodeze și că nu vor să se situeze de partea greșită a liniei atunci când se va petrece aceasta.

Citiți și:
Moartea unei întregi generații din cauza vaccinurilor
Dovezi științifice că vaccinurile ARNm pot provoca dezvoltarea cancerului – toxicitatea proteinei Spike vaccinale

 

yogaesoteric
9 septembrie 2022

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More