Aviz pentru mass-media: 96% din datele climatice americane sunt corupte

Un nou studiu realizat de Heartland Institute arată că 96% dintre senzorii de temperatură ai NOAA (Administrația Națională Oceanică și Atmosferică) sunt corupți, ceea ce duce la citiri de temperatură „fatalmente eronate” în SUA.

Raportul observă că modificările în tehnologia stațiilor de temperatură de-a lungul timpului au făcut ca multe dintre ele să fie amplasate mai aproape de clădiri, precum și de alte surse de căldură, cum ar fi asfaltul, betonul și infrastructura din cărămidă. În unele cazuri, termometrele oficiale NWS au fost mutate în parcări și lângă aparate de aer condiționat care generează căldură externă, în timp ce înainte erau amplasate în zone mai răcoroase.

În concluzie, rata de încălzire măsurată de stațiile de suprafață neperturbate, USCRN și UAH nu reprezintă o criză climatică.”

Citiți și:
Încălzirea climatică – o altă mega-minciună planetară care înghite miliarde de dolari în timp ce milioane de oameni mor de inaniție!
Carantina climatică – următorul tip de lockdown global care ni se pregătește?

 

yogaesoteric
9 septembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More