Ultima frontieră a colonizării: conștiința ta (vehiculul este vaccinul)

Frontiers, una dintre cele mai reputate publicații de neuroștiințe din lume, a avertizat despre modul în care creierele vor fi conectate la inteligența artificială și la datele din cloud.

Se va realiza, desigur, prin intermediul nanoroboților. Mai exact, aplicarea nanoroboților pe creierul uman este numită „nanorobotică neuronală”. Această tehnologie permite urmărirea, înregistrarea și chiar manipularea multor tipuri de informații legate de creier la nivel celular și organelar.

Există trei tipuri de astfel de nanoroboți: endoneruobots, gliabots și synaptobots, care vor putea să se conecteze la neuronii noștri și să transmită informații wi-fi către cloud, precum și să primească informații și să le transmită creierului.

În același raport se arată că ne confruntăm cu ultima frontieră a colonizării. „Acești nanoboți vor traversa bariera hematoencefalică, vor intra în celulele noastre (neuroni) și vor controla ultima redută care le rămâne de colonizat, conștiința noastră, gândurile noastre, amintirile noastre”.

Printre concluziile îngrijorătoare ale raportului, se numără următoarele: „Știm că această tehnologie există deja și că a fost testată pe animale (maimuțe) și cine știe dacă nu și pe oameni. Ne îndoim foarte mult că ne vor cere permisiunea de a ne conecta la rețea atunci când au deja metoda perfectă pentru a introduce nanoboții fără consimțământul nostru. Vehiculul este vaccinul. Vaccinurile au venit ca să rămână și, conform planurilor lor, ele reprezintă viitorul medicinii”.

Citiţi şi:
Operațiunea Coronavirus funcționează mână în mână cu Agenda Nanotehnologiei
De la cibernetică la Littleton: tehnici pentru controlul conştiinţei (II)
Nanoroboții și inteligența artificială vor conferi oamenilor viitorului… puteri supraomenești. Pare tentant, însă riscurile sunt enorme!

 

yogaesoteric
12 februarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More