Uluitor: FBI ul dezvăluie fotografii şocante cu momentul 9/11 dovedind că în realitate Pentagonul a fost lovit de o rachetă

 

FBI-ul a lansat discret o serie de noi fotografii de la evenimentele din 9/11 care ridică semne de întrebare cu privire la ceea ce s-a petrecut cu adevărat în ziua în care turnurile de la World Trade Center s-au prăbușit.

Lansarea a fost aproape complet ignorată în mass-media, poate tocmai pentru că unele fotografii ridică semne serioase de întrebare. Noile imagini apărute arată mai degrabă distrugerile provocate de o rachetă, decât de un avion care ar fi lovit Pentagonul, așa cum am fost făcuți să credem.

Mass-media și raportul Comisiei 9/11 insistă că zborul American Airlines 77 a lovit Pentagonul în dimineața zilei de 11 septembrie. Cu toate acestea, noile imagini aduc acest „fapt” în centrul unei controverse majore.

Este evident că autorităţile şi mass-media urmăresc să fie ţinută sub tăcere teoria deja binecunoscută conform căreia zborul American Airlines 77 nu a distrus de fapt Pentagonul.

Înregistrarea cu documentele puse la dispoziția publicului de FBI durează în jur de un minut, pentru varianta cea mai scurtă – fișierul cuprinzând doar 27 de imagini. Dar, având în vedere tăcerea de gheață din partea guvernului SUA față de familiile victimelor atacurilor, chiar și această dezvăluire anemică oferă o fărâmă bine-venită de răspuns.

În prima imagine, etichetată în mod clar „9-11 – Dărâmăturile Pentagonului 1”, observăm pe o parcelă de peluză o singură bucată a epavei, care poartă logo-ul American Airlines, marcat cu litere și cifre.

Bucata de metal sfârtecată din a doua imagine pare să provină în mod evident, dintr-un avion, dar – la fel ca întreaga serie de fotografii conţinute de FBI Vault – nu are nicio descriere care să o însoțească pentru a explica când, unde sau cum a fost descoperită epava de către anchetatori.

A treia fotografie arată din nou rămășițele avionului – de data aceasta, bucata de metal răsucită teribil include un „C” roșu, imprimat cu un contur alb, așa cum se inscripționează pe părțile laterale ale American Airlines.

Urmează mai multe imagini ce surprind măsurile de urgență luate în urma accidentului, făcând dovada unei găuri cavernoase în clădirea Pentagonului, precum și fotografii ale echipajelor de pompieri, pe măsură ce coborau pe molozul incandescent.

 

Deși fotografiile menționate mai sus par să elimine ideea că niciun avion nu s-a prăbușit vreodată la Pentagon pe 9/11, mai multe imagini cu daunele exterioare și interioare provocate de impactul cu presupusul avion evidențiază o gaură mai mică decât ar trebui, intuitiv, să fie. Podelele devastate, grinzile răsucite și distrugerea generală arată cât de mult din suprafața clădirii a suferit în urma impactului.

În timp ce imaginile de mai sus par să se alinieze cel puțin la modul general cu versiunea oficială cu privire la ceea ce s-a petrecut cu Zborul 77 în acea zi, trei dintre fotografii nu pot fi explicate, părând să sfideze logica.

Realizate de sus și luate dintr-un unghi apropiat de spatele găurii formate, trei imagini arată gaura rotunjită căscată în inelul exterior al clădirii, dar resturile de materiale de construcţii rezultate în urma exploziei nu se extind în zona din interiorul celui de-al doilea segment concentric al Pentagonului.

Cu toate acestea, fără nicio dovadă că prăbușirea a afectat al doilea inel, și observând care ar fi fost traiectoria aeronavei care a lovit clădirea, se poate observa că o secțiune din construcție situată pe partea interioară a celui de-al treilea inel al Pentagonului este arsă de la sol până spre acoperiș, într-un mod ciudat și neplauzibil.

Într-adevăr, este cu totul neclar modul în care a avut loc această distribuție ciudată a distrugerilor, în raport cu faptele care indică că nu ar fi trebuit să se petreacă deloc așa.

Acest aspect nu este menit să conteste povestea oficială, nici cele stabilite de arhitecţi și ingineri cu privire la adevărul despre 9/11, și nici să contrazică pe oricine altcineva care a examinat în detaliu probele și are o teorie plauzibilă.

Trebuie remarcat că FBI a mai lansat o serie de imagini în urmă cu aproape cinci ani, la sfârșitul anului 2012, care urmăreau să arate existenţa epavei Zborului 77 în interiorul Pentagonului.

Dar imaginile prezentate acum, ciudățenia dimensiunilor zonelor afectate și anunțul discret al lansării fotografiilor ar trebui să fie o provocare pentru analizarea și discutarea evenimentelor din acea zi – având în vedere în special că atacurile de la 9/11 au condus la un război insidios împotriva terorismului și la instituirea supravegherii de către stat.


Citiți și:

Un fost pilot CIA depune mărturie: niciun avion nu a lovit turnurile gemene pe 11 septembrie 2001

Va redeschide Donald Trump ancheta cu privire la operațiunea «steag fals» de la 11 septembrie 2001?

 

yogaesoteric
19 iulie 2017


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More